Top Social

WHATS NEW IN MY BEAUTY BAG #16 | JULY


Un šoreiz arī es varu padalīties ar jaunmiem no Stenders kosmētikas zīmola plauktiņiem.  Saņēmu dāvanā Stenders Blackcurrant body scrub- ohhhh, cik šis ir superīgs! Šis upeņu cukura skrubis dziļi attīrīs tavu ādu, padarot to maigu un veselīgi starojošu. Tas ir piepildīts ar vitamīniem bagāto upeņu ekstraktu, cukura kristāliem, pumeka pūderi, glicerīnu un augu eļļu. Aromāts tāds, ka gribas sevi skrubēt 24/7, tik tas nebūtu prāta darbs :) Un arī konsistence super, priekš plānās āda- lieliski skrubē un nerada sāpes. Birch- Green tea body lotion - ķermeņa losijons ar bērza un zaļās tējas aromātu, kas bagātināts ar alveju, rūpīgi mitrinās tavu ādu, padarot to maigu un gludu. Un šobrīd varu savu ikdienas dušas rituālu papildināt ar fantastiksu lavandas dušas želeju, kura bagātināta ar lavandas ēterisko eļļu un hidrolizēto kviešu proteīnu.
P.S LĪDZ 22. JŪLIJAM STENDERS DUŠAS PRODUKTIEM ATLAIDE LĪDZ 50%

Vesela čupiņa ar DOUGLAS jaunumiem no Naturals līnijas, kas savieno ļoti efektīvo argana eļļu ar spēcīgām un dabīgi aktīvām sastāvdaļām. Divpadsmit produkti un viens dabīgs solījums: visi produktu ir sertificēti atbilstoši NATRUE standartiem kā organiska un dabīga kosmētika, un tai piešķirta Veganzīme. Šai līnijai ir uzlaboti ne tikai sastāvi, kas sola vismaz 90% sastāvdaļu dabīgas izcelsmes, bet arī iepakojumu dizains ir daudz elegantāks un dabai draudzīgāks
Manās rokās nonākuši sekojoši produkti:
Kolekcija piedāvā 5 līnijas sejas un ķermeņa ādas kopšanai un komfortam: attīrošo līniju ar rozi, enerģizējošo līniju ar moringa ekstraktu, kopjošo līniju ar mandeļu ekstraktu, mitrinošo līniju ar kokosriekstu ūdeni un detoksa līniju ar māliem. Ar liekāko prieku lietoju kokosriesktu mitrinošo ūdeni, vasarā un karstajā laikā tas ir pats labākais, ko ielikt somiņā! :) Un kas var būt labāks ādas attīrīšanai par ogļu masku. Un vēl man kastītē bija 2 lieliski un draudzīgi produkti :)) Tēja un Moringa pulveris veselības stiprināšanai. Bloga nobeigumā Jums ir iespēja pietiekties DOUGLAS Naturals Rožu produktu izmēģināšanai. :) Ja gribas izmēģināt ko jaunu, tad komentārā ieraksti savu epastu.
P.S. Piedaloties konkursā, tu piekrīti, ka tavs epasts tiks izmantots, lai noteiktu konkursa uzvarētāju un uzvaras gadījumā ar tevi sazinātos.

HEMP CARE produkti man ir jaunums, bet jau no pirmajiem lietošanas mirkļiem absolūts favorīts. Draugs ir sajūsmā par dušas želejas aromātu (cena 16.99 eur), īpaši patīkams un noturīgs. Šampūnu un kondicionieri izmēģināju, nekāda vaina, vēlāk ziņošu, kas ilgtermiņā. Cena 18.99 eur katrs. HEMP CARE ķermeņa kopšanas līdzekļu sastāvs ir gana dabīgs, tie nesatur polietilēnglikolu, parabēnus un petrolātumu. Šie kosmētikas līdzekļi nesatur arī SLS, krāsvielas un minerāleļļas. Šī Itālijā ražotā kosmētikas produktu līnija ideāli derēs ikvienam, kuram ir svarīgs kosmētikas dabīgais sastāvs. Produkti ekskluzīvi pieejami EURO APTIEKA 
HEMP CARE - kaņepju augs satur vērtīgu eļļu, kas bagātināta ar omega-3 un omega-6 antioksidantiem. Šīs eļļas taukskābju, vitamīnu un minerālvielu sastāvs ir līdzīgs ādas lipīdu sastāvam. Efektīvi novērš ādas dehidrāciju, jūtību un ādas trauslumu. Produkti ir klīniski pārbaudīti, nesatur niķeli un krāsvielas. Tā kā esmu absolūts skrubju fans, tad noteikti vēlos izmēģināt ķermeņa pīlinga ziepes, kas bagātinatas ar dabīgo pīlinga pulveri no mandeļu un lazdu riekstu čaulām. Un protams ķermeņa krēmu ( cena 15.99eur)! Galvenās produktu sastāvdaļas: kaņepju eļļa ( E, B1,B2 vitamīni, Omega-3 un Omega-6 taukskābes), organiskais auzu ekstrakts, zaļās tējas ekstrakts, kakao sviests, organiskais medus ekstrakts, organiskais basijas sviests, organiskā hohobas eļļa un keratīns. P.s. Organiskais basijas sviests ir godīgās tirdzniecības produkts. Āfrikas sievietes saņem garantētu summu par ieguldītajām pūlēm šīs ārkārtīgi vērtīgās izejvielas iegūšanā. Paldies Celebrity Box par iespeju šos izmēģināt! Un nu jau esmu paspējusi būt EURO Aptieka un nopirkt tās ķermeņa pīlinga ziepes - cena vien 5.99 eur

ALMA K. Izraēlas zīmols, kura sastāvā ietilpst Nāves jūras minerāli. Manā Celebrity Box kastītē bija ielikti 2 produktiņi: Eksfoliējoš spilventiņš sejai ( 4.99 eur) ar kuru var mazgāt seju vai pat uzklāt krēmu, jo spilventiņa smalkie sariņi aktīvi stimulē un atsvaidzina ādu. ( produkts saņēmis Cosmopolitan Beauty Awards 2017) Un otrs palīgs, kas tik nepieciešams ikdienas lietošanā- lūpu balzāms( 5.99 eur). Mani ļoti ieinteresēja sāls kristāli vannai un masāžas ziepes ar dūņām (7.49 eur). Ja kāds nezin, cik dūņas ir vērtīgas un ārstnieciskas, tad noteikti iesaku pameklēt detalizētāku informāciju.
TREETS TRADITIONS: Šis zīmols arī ir pieejams tikai EURO APTIEKA plauktos. Līdz šim lietoju Healing in harmony līniju. Kura man ļoti patika! Superīgi produkti ir putojošā dušas želeja, ķermeņa skrubis ar sāli un ķermeņa sviests. Šoreiz pateicoties Celebrity Box sūtijumam man būs iespēja izmēģināt Energising secrets- mitrinošās līnijas: putojošo dušas želeju (8.45 eur), ķermeņa skrubis ar cukuru (11.45 eur), roku krēmu ( Cosmopolitan Beauty awards 2017, 8.99 eur) un ķermeņa sviestu (14.45 eur). Energising secrets līnijas produkti ir izgatavoti no sēklām un eļļām, kas satur augļu spirdzinošo aromātu, ir speciāli radīti ādas aizsardzībai un mitrināšanai. Produkti sastāv no dabiskām vielām kā pasifloras augļi, buriti palmas eļļa, inku zemesrieksta eļļa un tamanu eļļa. Nesatur nātrija laurilsulfātus, parabēnus, silikonus, krāsvielas un minerāleļļas. Produkti ir piemēroti jūtīgai ādai. Superīgs zīmols, jāsaka, ka ierindoju savā top aukšgalā, jo cenas patīkamas, produkti lieliski, iepakojumi skaisti un sastāvs arī ir ļoti draudzīgs :)
Manā lietošanā kā dāvana nonāca arī jaunā FREEDOM kolekcija no KINETICS zīmola. Ja kāds vēl nezin, tad KINETICS ir Latvijas zīmols un produkti tiek ražoti arī Latvijā.
Jaunā FREEDOM  8 toņu kolekcija ir tapusi iedvesmojoties no dzīves un iekāres. Šī kolecija svin prāta, domu un iespēju brīvību. Vasara ir īstais laiks, lai ļautos jauniem piedzīvojumiem, izmēģinātu ko košāku un pamanāmāku, tapēc esi spēcīga, krāso lūpas un piešķir nagiem odziņu.  Neaizmirsti, ka nagiem nav jābūt nolakotiem vienā tonī. Mana mīļākā kombinācija no šīs kolekcijas lakām ir izmantot divus pretkrāsu toņus un viss biežāk lakoju tieši oranžo ( #400 CARROT/ PARROT) un violeto ( #401 FREEDOM)  Ļoti arī patīk#402 RAW ME GREEN un #404 MORE LIPSTICK.
Lai nagu lakas turētos ilgāk arī tad ja traukus mazgā ne tikai trauku mašīna, tad TOP COAT ( virskārtu) ieteicams uzlakot katru reizi :)
Es ikdienā staigāju ar Gelish nagiem, bet nagu lakas man ļauj pieskaņot nagus tērpam, tapēc tās droši lakoju pa virsu manikīrām un padaru koptēlu interesantāku.  Un man ļoti patīk KINETICS nagu laku otiņa. Abas rokas var būt kreisās un nolakot sanāks tik un tā!
P.s. Šīs kolekcijas toņus ir iespējams iegādāties arī  SHIELD versijā, kurus tad jāfiksē uv gaismās.
GIVEAWAY
Kā jau iepriekš minēju nobeigumā arī iespēja piedalīties izlozē un iegūt izmēģināšanai 2 DOUGLAS NATURALS  rožu līnijas produktus un kosmētikas maciņu, kur tos glabāt. Kas jādara? Uzrakstiet komentārā kādiem produktu aromātiem dodat priekšroku? Vai saldākiem, svaigākiem, vai varbūt kādai patīk tikai kokosrieksti :)  + pievienojam epastu, lai varu sazināties uzvaras gadījumā! 

Post Comment
dacemons teica...

Man patīm gan svaigi, gan saldi aromāti :) vienīgais, kas tā īsti nepatīk ir tējas koka aromāts.
dac_dac@inbox.lv

Alīna Žukauska teica...

Alina.zukauska@gmail.com
Ļoti iepatikās Douglas jaunā līnija, īpaši Kokosriekstu :)

Unknown teica...

Ļoti patīk svaigi aromāti vasarā, kā piemēram greipfrūtu vai stendera Bērzu- zaļās tējas produkcija un dzērveņu līnija. Vēsākā laikā patīk kokosriesktu un rožu aromāts.
ellinjap@inbox.lv

Vineta teica...

Ļoti patīk saldi aromāti��
vineta_che@tvnet.lv

Inese Zuģicka teica...

Esmu īstena saldumu mīļotāja, ja runa iet par pārtikas produktiem, bet līdz ar to ļoti piesaista tādi saldi, maigi un koķeti aromāti. Un ja vēl jūtama vaniļas nots...mmm, esmu apburta.

inese.zugicka@gmail.com

Unknown teica...

Man pārsvarā patīk svaigie aromāti, bet dažreiz gribas arī ko nedaudz saldu.
kristaklincane@gmail.com

Unknown teica...

Priekšroku dodu svaigiem, bet tomēr nedaudz saldiem aromātiem.

Jankovska.kristine@gmail.com

ksene_s teica...

Vairak patik svaigie aromati :) ksene_s@inbox.lv

Unknown teica...

svaigi, gaisīgi, gurkju, mazliet rūgteni, neitrāli, nesaldi dignev@gmail.com

Unknown teica...

SALDIEM
*KOKOSA
*ZEMEŅU
*ŠOKOLADES
*ANANASU
*CANDY
*PERSIKU
grieta22232@inbox.lv

Unknown teica...

Pārsvarā dodu priekšroku svaigiem aromātiem ar nelielu salduma noti.
simona.semjonova3@gmail.com

Unknown teica...

diana.cuncule@inbox.lv
Parasti izvēlos saldus, vairāk austrumu tipa aromātus.

Anonīms teica...

Vasaras sezonā es dodu priekšroku svaigiem aromātiem, kas man liek justies viegli un veldzējoši ;)
E-pasts ilvadsarkane@gmail.com

Santa teica...

Laikam atbildētu, ka tas, kādu aromātu izvēlos, ir atkarīgs no noskaņojuma. Patīk gan saldi, gan svaigi, gan vēl citādi. Vasarā gan nedaudz vairāk uzvar svaigie aromāti, tik karsts ārā... :) santa.rause@gmail.com

Unknown teica...

Izlozējot no 14 kometāriem caur random.org laimīgais ir komentārs nr 4 ;)

Unknown teica...

VINETA :) Apsveicu, Tu tiec pie DPUGLAS NATURE X NURTURE Rožu produktiņiem ;)

Auto Post Signature