Top Social

MANI 5 MĒNEŠA ATKLĀJUMI #2

Šodien stāstu par 5 produktiem, kuri atstāja uz mani iespaidu pēdējā mēneša laikā. Tirgus ir tik ļoti piesātināts ar produktu daudzveidību un katrs no tiem sola nonest zvaigznes no debesīm. Lai cik skaisti tas viss nebūtu un neizklausītos, realitātē, lielākoties, mēs tomēr maksājam par iepakojumu, nevis par pašu saturu. Lai arī zīmoli man sūta dažādus produktus, es arī esmu un palieku patērētājs, kurš tērē savu nopelnīto naudiņu.  Tapēc šajos rakstos es dalos ar produktiem, kuri ir noderīgi, kuri attaisno to iegādi. Protams, ka šiem visiem produktiem nav jābūt jūsu plauktiņos, bet šis ir arī atgādinājums man pašai, mirkļos, kad piemirsīšu, kas ir bijis labs, ko ir vērts iegādāties atkal, ko ir vērts kādam uzdāvināt, vai ieteikt, tad varēšu pati ieskatīties šajos rakstos. :)
  •  HEMP CARE dušas želeja ar organisko kaņepju eļļu, kurai ir uzmundrinošs unisex aromāts mūsu mājās beidzās gaismas ātrumā, jo šī ir pirmā dušas želeja, kura ķermeni iesmaržina ar parfīmam līdzvērtīgu aromātu.  Hemp Care produktus var iegādāties EUROAPTIEKA. cena ap 16 eur - daudz, bet man patīk, ja pēc dušas ķermenis skaisti smaržo un produkts pats ir kvalitātīvs. 
  •  TANGLE TEEZER The Wet Detangler matu ķemme. Līdz šim lietoju 2 kompaktās Tangle Teezer ķemmes. Kopš saņēmu dāvanā no Polhem PR šo ķemmi, matu ķemmēšana ir nonākusi pavisam citā līmenī. Nekas neplēš, pat mitrus matus ir viegli atšķetināt. Vakaros matus ķemmēju nedaudz ilgāk tieši pie saknēm, ar ķemmes sariņiem veicot vieglu skalpa masāžu, kas uzlabo asins cirkulāciju un veicina matu augšanu. Iesaku izvēlēties šo ķemmi, meitenēm jebkurā vecumā, ja mati pinas, pinkojas vai citas ķemmes plēš matus. Lieliska dāvana jebkurai mazai meitenītei ar gariem matiem. Tikko kā reiz mammas drauga mazmeitiņai uzdāvinājām šādu ķemmi, jo viņa pati ņēma un ķemmēja ar viņu sev matus, lai gan matu ķemmēšana viņai ļoti nepatīk :D 
  • L'Occitane  Relaxing Pillow mist - no AROMACHOLOGIE līnijas. Jau atkal šis brīnums patīk mums abiem ar Uldi. Superīgs aromāts, kuru pirms gulētiešanas izsmidzinam uz spilvena, harmoniskākam un mierīgākam naktsmieram. Ja kādam patīk aromaterapijas, patīk mazi rituāli vai vienkārši miegs nav tas pats labākais, tad notiekti iesaku izmēģināt šo produktu. Šī manuprāt ir arī lieliska dāvana svētkos, kad nezin, ko dāvināt, jo aromāts nav specifiskis, tas šķitīs simpātisks lielākajai cilvēku daļai. Es jau zinu, kam noteikti šādu uzdāvināšu ;)
  • Dr. Hauschka  lūpu zīmulis 01 no Limitētās kolekcijas. Mīlestība no pirmā mirkļa - tonis, tekstūra, klājums, sajūtas - tas viss kopā veido izcilu produktu, kuru ir ērti lietot ikdienā. Ah, tik atceraties, ka šī ir limitēta kolekcija, man noteikti būs nepieciešams  iegādāties rezerves zīmulīti. Viens mīnuss- lielais zīmuļa diametrs, jo nepieciešams speciāls asināmas, toties turpat arī plus, jo resnāks, jo ilgāk produkts jums kalpos. Kārtējo reizi produkts attaisno savu uzdevumu un sastāvs ir draudzīgs mūs vesuelībai. 
  • Yves Saint Laurent - Volupte liquid color balm nr 4 -  lūpu balzāms  ļoti skaistā iepakojumā ar neitrālu un vieglu tonīti.  Tautās sauktais NUDE tonis, kuru uzklājot uz lūpām tās gaišina un izskatās bēšīgs. Ja kāda lieto tikai lūpu balzāmu, bet priecātos, ja tam būtu viegls tonis, nevis caurspīdīgs klājums, tad šajā kolekcijā  ir atrodami 12 toņi! :) Gan pavisam neitrāli, gan košāki. Produkts neveidos pilnīgi sedzošu efektu, bet piešķirs lūpām toni, mazliet mirdzuma un saglabās tās mitrinātas. Jāsaka gan, ka šis ir dārgs lūpu balzāms. ap 35 eur, toties, ja jums nav 5 un vairāk lūpu produkti, bet gan viens, kuru ikdienā lietojat un vēl vēlaties, lai tas ir sievišķīgi elegantā iepakojumā, tad šis ir priekš jums. Lūpas nav lipīgas, neizplūst, produktam ir patīkams saldens aromāts, garša neitrāla. Un arī šis produkts ir lieliska dāvana jebkurai meitenei, jebkurā vecumā. 
Tādas, lūk, ir manas pārdomas par dažiem skaistumkopšanas pasaulē pieejamajiem produktiem. Labprāt dzirdētu, lasītu kometāros zem raksta vai Jums šādi raksti patīk, vai varbūt tos ir vērts papildināt ar vēl kādu informāciju, kas jums šķiet aktuāla? Jūsu ieteikumi palīdzēs man ne tikai radīt publiskas atgādinājuma zīmītes sev, bet arī dalīties ar Jums vērtīgu un noderīgu informāciju. Jūsu komentāri vienmēr ir vērtīgi! Kā arī Jūs vienmēr varat komentāros dalīties ar saviem atradumiem, kuri varētu būt noderīgi man un arī citiem lasītājiem! :)
P.S. ATSPĒKOJAM MĪTUS

Par kosmētikas līdzekļu sastāva izpētes lietderību 

Etiķešu lasīšana ir lieliska pašattīstīšanās nodarbe, bet ne pamatojums pirkumam. Kapēc? 
Jo ideja par sastāva pētīšanu uz iepakojuma, lai pārliecinātos par tā efektivitāti, ir lieliska, tomēr bez augstākās izglītības ķīmijā, veikt kādus secinājumus pēc izlasītā ir bezjēdzīgi. Tas tāpat kā pašiem sev noteikt slimības diagnozi.  Pats svarīgākais, ko mēs aizmirstam ir tas, ka uz iepakojuma nekad nenorāda sastāvdaļu procentuālo attiecību, ražošanas nianses, un sastāvdaļu kvalitāti,  bet tas ir ļoti svarīgi.  Tāpat svarīgi kurā reģinonā augusi kāda vērtīgā sastāvdaļa piemēram šī sviests vai karitē. Piemēram tirgū eksistē 50 veidu karitē ar dažādu kvalitāti un vērtību, bet uz iepakojuma tie visi ir norādīti vienādi. Tapēc vienīgais, kam patiesi var uzticēties ir jūsu personīgā pieredze. Ja krēms darbojas, tad jums tas der un punkts! ;) 
/ Jana Zubcova, Tiina Orasmae-Meder, "Skaistuma mīti" /
Post Comment

Auto Post Signature