Top Social

EISENBERG PARIS ādas kopšana

Maģiskais sejas attīrīšanas rituāls

Šodien vēlos padalītes ar jums, manuprāt, svarīgā ikdienas skaistuma rituālā. Sejas ādas attīrīšanā. Āda ir jāatīra ne tikai no kosmētikas, bet arī no dienas laikā noķertajiem putekļiem un sebuma. Sejas ādu var attīrīt viss dažādākajos veidos, pat ar ūdeni.
Sāksim ar dažu mītu atklāšanu un tad jau izskaidrošu, atšķirības starp 4 dažādiem sejas attīrīšanas līdzekļiem. Un vienu svarīgu sejas ādas kopšanas produktu- acu krēmu, kuru lietoju jau 3 mēnešus ;) 

Mīts: Gulēšana ar uzklātu kosmētiku nekādu ļaunumu nenodara

Kad tu guli, tava sejas āda mēģina atjaunoties. Bet, ja uz tavas sejas ir palicis uzklāts tonālais krēms, tas aizsprosto poras, atūdeņo ādu un traucē tai atjaunoties. Tas var beigties ar dažādām infekcijām un izsitumiem.

Mīts: Kosmētiskie toniki aizdambē poras

Toniki tika radīti tādēļ, lai noņemtu pārpalikumus, kas paliek uz ādas pēc attīrošo līdzekļu - losjona vai pieniņa lietošanas. Kaut gan šo problēmu tikpat labi atrisinās arī parasts silts, tekošais ūdens.
Toniki, kas radīti uz hidroksīda skābes bāzes, labi tiek galā ar melniem punktiņiem. Bet komponents, kurš sekmē poru sašaurināšanos, ir sintētisks A vitamīns.
  • EISENBERG PARIS BI-PHASE PURE MAKE-UP REMOVER:  Mans favorīts :) Šis divfāžu produkts, ar caurspīdīgu formulu un kumelīšu ekstraktu, noņem visu veidu kosmētiku, arī ilgnoturīgo un ūdensizturīgo. Trio - Molekulārā formula efektīvi cīnās ar ādas novecošanas procesiem acu zonā. Sastāvā esošais provitamīns B5 stiprina skropstas. Kas var būt labāks par šādu kombināciju? Jūs jau zinat, ka es krāsojos bieži un daudz, kā arī izmantojo noturīgus produktus, tapēc man ir svarīgi, lai kosmētiku varētu noņemt viegli, bez liekas ādas berzēšanas un traumēšanas. Tā kā līdzeklis ir divfāžu, tad pirms lietošanas to nepieciešams sakratīt, lai sastāvdaļas sajaucas. Kosmētikas noņemšanu veic ar samitrinātu vates plāksnīti. Piemērots visiem ādas tipiem, nesatur parabēnus.
  • EISENBERG PARIS TONING LOTION: Tonizējošs losijons paredzēts ādas atsvaidzināšanai un nomierināšanai. Sastāvā esošie lakricas, rožūdens un burvju lazdas (hamamelis) ekstrakti tonizē ādu. Piemērots visiem ādas tipiem un arī acu zonai. Lietošana no rīta un vakarā ar samitrinātu vates plāksnīti vai vienkārši izsmidzinot uz sejas ādas un ļaujot produktam nožūt. Nesatur parabēnus, optamoloģiski testēts ar ļoti maigu, neuzbāzīgu un patīkamu aromātu. Šo produktu lietoju ikdienā gan no rīta, gan vakarā. 
  • EISENBERG PARIS CLEANSING MAKE-UP REMOVER GEL: produkts piemērots visiem ādas tipiem, paredzēts sejas un acu ādas attīrīšanai ar apļveida kustībām iemasējot sejas āda un noskalojot produktu ar ūdeni.  Ja noņem acu kosmētiku, tad produktu uzspiež uz vates plāksnītes un ar samitrinātu vates plāksnīti notīra acu kosmētiku. Lieko noskalo ar ūdeni. Produkam piemīt ādu izgaismojošas īpašības, sastāvā greipfrūta un vilkābeles ekstrakti un trio-molekulārā formula , kas atsvaidzina ādu. Produktam patīkama, caurspīdīga želejveida tekstūra ar maigu citrusa aromātu.  Šī produkta lietošana man šķiet praktiska, jo to var lietot gan acīm, gan sejai, var lietot uz vates plāksnītes vai maigi iemasēt ādā un noskalot ar ūdeni. Kosmētiku noņem viegli un ādu attīra ļoti labi. Šis produkts ir iegādes vērts. *nesatur parabēnus, optomoloģiski testēts.
  • EISENBERG PARIS HYDRATING VELVET MAKE_UP REMOVER: pieniņš kosmētikas noņemšanai no sejas un acīm. Šis laikam no kosmētikas noņēmējiem ir viss pilnākais ar labumiem, bet man pieniņi galīgi neiet pie sirds un lai cik labs tas nebūtu, es savā ikdienā tos neizvēlos, man vienkārši nepatīk sajūta kāda ir pēc to lietošanas. Bet, ja jums patīk pieniņi kā kosmētikas noņēmēji, tad ņemiet vērā, ka šis mitrinošais, samtainais kosmētikas noņēmejs ar vitamīniem un antioksidantu iedarbību ir piemērots sejas ādai un ādai ap acīm. Dziļi mitrina ādas augšējos slāņus un attīra ādu no dekoratīvās kosmētikas. Aprikožu un avakado eļļa mīkstina ādu, enzīmi atjauno, citokīns aktivize un biostimulīns apgāda to ar skābekli. Piemērots visiem ādas tipiem, nesatur krāsvielas un bez parabēniem. Aromāts viegls, samtains un neuzbāzīgs. Lietošana: uzklāt ar masāžas kustībām, noskalot ar ūdeni vai lietot uz vates plāksnītes, lai noņemtu acu kosmētiku. *Produkts mitrina virsējos ādas slāņus
  • EISENBERG PARIS SOIN SUBLIMATEUR EYE CONTOUR- ANTI-WRINKLES, DARK CIRCLES & PUFFINESS: krēms paredzēts nobriedušai ādai. Man ir sausa āda un zonā ap acīm jau agri sāka parādīties mīmikas grumbiņas. Lietojot kosmētiku tās kļuva ar vien manāmākas, tapēc vēlējos acu krēmu, kurš spēs mīkstināt grumbiņas un neļaus tām iesēsties dziļāk. Lūk šis spēcīgas iedarbības gēlveida krēms kopj ādu ap acīm un sniedz svaigumu un komfortu jau no pirmās uzklāšanas reizes. Trio- Molekulārā Formula savienojumā ar pretnovecošanās peptīdiem uzreiz padara ādas tekstūru gludāku un tvirtāku, tikmēr mērķtiecīgs drenējošs komplekss, kas sastāv no Tetrapeptīdiem un Rauga ekstrakta, acīmredzami samazina tumšos lokus un pietūkumu. Krēmu lietoju no rīta un vakaros, nerada nekādas problēmas ja uz tā klāj dekoratīvo kosmētiku, jo produkta tekstūra ir viegla un ātri iesūcas ādā. 

Pacentīšos arī izskaidrot ar ko tad EISENBERG PARIS ir unikāla. Eisnberg Paris ir  patentētējis TRIO-MOLECULAR sistēmu visā pasaulē, kas Eisenberg produktus padara atšķirīgus no citiem veikalos līdzīgajiem un cenas ziņā lētākajiem.

Tātad TRIO-MOLECULAR sistēma sastāv no trim aktīviem elementiem: enzīmiem, citokīniem un biostimulīniem. Enzīmiem ir keratolītisks efekts (pīlinga efekts). Produktu sastāvā esošās biotehnoloģiskās molekulas palīdz sadalīt un noņemt atmirušās ādas šūnas. Citokīna polipeptīdi no piena, palīdz veicināt šūnu atjaunošanos. Biostimulīni no augiem palīdz šūnām saņemt skābekli un veicina kalogēna un elastīna sintēzi.  Lūk, kapēc EISENBERG PARIS kopjošās kosmētikas produkti ir dārgi. Tiem ir kvalitativs sastāvs un patentēta efektīvu sastāvdaļu recepte, kas ir pamatā katram produktam.

Ar EISENBERG kosmētiku esmu pazīstama jau daudzus gadus, un par produktu efektivitāti neesmu nekad šaubījusies, jo ja kāds manu blogu lasa jau daudzus gadus, tad Eisenberg Ultra Rich krēms ir izglābis manu sauso, lobošo ādu vairākas ziemas pēc kārtas. ( ja nu kādam ir mega sausa āda ar tendenci lobīties, tad iesaku šo). No manis aprakstītajiem 4 sejas attīrīšanas produktiem ikdienā jālieto maksimums 2 - viens lai attīrītu ādu ( divfāžu, pieniņš vai želejveida noņēmējs) un papildus ādas tonizēšanai var izvēlēties vēl klāt toniku.  Katram mums savas vēlmes un lielākā atšķirība starp attīrošajiem produktiem ir to konsistence un lietošanas veids.
Rakstā minētos produktus man bija iespēja izvēlēties un saņemt izmēģināšanai. Viedoklis saglabājas mans un tas nav ietekmēts.

Ļoti labpārt uzzinātu vai esi lietojusi kādu EISENBERG produktu? Ja nē, tad vai kaut ko vēlētos pamēģināt? Lai forša diena, drīzumā jauns raksts par jaunumiem manā skaistuma plauktiņā. 
Post Comment

Auto Post Signature