Top Social

ANTIPODES dabīgās eko kosmētikas Jaunumi


Antipodes® ir premium-luksusa klases dabīgās kosmētikas zīmols no Jaunzēlandes

Kas veido premium - luksusa klases kosmētikas zīmolu? 
Zinātniski pierādīts efekts un unikālas sastāvdaļas. 


Antipodes® radīja Elizabete Bārbaliča, Jaunzēlandiete, kas vēlējās paradīt savas dzimtās zemes dabas bagātību visai pasaulei. Bārbaliča ir ieguvusi zinātnisko bakalaura grādu bioloģijā, līdz ar to zinātniski pamatots skatījums zīmola izveides procesā spēlēja būtisku lomu. Ekoloģiskās sastāvdaļas nāk no bagātīgās Jaunzēlandes augsnes un visa kosmētika ir bioloģiski sertificēta. Vairāk par pašu zīmolu un unikālajām produktu sastāvdaļām varat lasīt Biotēka mājas lapā ŠEIT

Ar šo zīmolu esmu pazīstama kopš brīža, kad tas ienāca Latvijas tirgū un man uzdāvināja dažus produktus izmēģināšanai. Antipodes® idejas pamatā ir pārliecība, ka biokosmētika var būt efektīva, un tas tiek pierādīts zinātniski! Līdz ar to šis zīmols ir kļuvis par vienu no zināmākajiem biokosmētikas zīmoliem pasaulē.

Līdz šim esmu izmēģinājusi 4 produktus, no kuriem pats mīļākais bija eļļa (Divine face oil) - iesaku visiem, kam ir sausāka āda, lieliski piepilda, nogludina un to samitrina. Āda jūtas un izskatās veselīga, kopta un starojoša. Patīkamākais, ka to pamanīja arī apkārtējie.

Šobrīd manā skaistuma plauktā ir nonākuši 4 jauni Antipodes® produkti:
  • Juliet - Skin Brightening gel cleanser 
  • Grapessed Buttler Cleanser - 34,90 
  • Resurrect Clarifying Facial Toner - 29.90 
  • Joyful Hands & Body cream 38.90 
Manas domas par šiem 4 jaunajiem produktiem:

Juliet gēla sejas attīrītājs ir fantastisks, ja pirmajā brīdī tekstūra un brūna produkta krāsa nedaudz samulsina, tad pēc pirmās lietošanas reizes roka jau sāk stiepties pēc produkta pati. Produktam ir viegli gēlveidīga tekstūra un ārkārtīgi patīkams un gardi smaržojošs aromāts. Šo produktu lietoju kopā ar sejas ādas attīrīšanas sūkli.
Grapeseed Butter cleanser ir lieliks sviests sejas ādas attīrīšanai- lietoju to lai izmasētu seju un bieži vien ejot vannā to noturu uz sejas kā masku. Produkts  papildus sejas ādas attīrīšanai to pabaro un piepilda. 
Ressurect Clarifying toniks - man viss mazāk piemērotais produkts, jo labāku rezultātu noteikti sniegs taukainai ādai, kurai tas palīdzēs samazināt poras. Man gan patīk kā produkta iepakojums tā arī aromāts, bet rezultātus uz savas sausās ādas manāmi neizjūtu. Produkts gan pamitrina ādu un sagatavo to serumiem un kremiem, bet poras man nav ko samazināt. :) Es šo noteikti, labprāt, nododtu lietošanā kādam, kurš to varētu novērtēt vairāk kā es :) 
Joyful Hands & Body cream - uhh un ahh un vai vai vai. Nu super smaržīgs, barojošs un patīkams produkts. Man patīk aromātiski ķermeņa kopšanas kremi un šis atbilst visām manām prasībām: smaržo lieliski, jūtami baro, mīkstina ādu, produkts ir ar kvalitatīvu sastāvu, tam ir praktisks iepakojums- iespējams izspiest un izlietot visu produktu. Tas ir piemērots kā ķermenim tā rokām, ātri iesūcas un neatstāj taukainu, lipīgu sajūtu. Jupī! 10/10 

Iepriekš izmēģinātos un lietotos produktus esmu aprakstījusi ŠEIT, bet ja man jāizceļ kāds no iepriekš lietotajiem produktiem, tad AURA  sejas maska ( 36.90) būs lieliska un protams ka Divine face oil (32.90) sejas eļļa sniedza lieliskus rezultātus.  Ēļļu noteikti lieku savu mīļāko sejas kopšanas produktu top sarakstā.

Produktus varat apskatīt un iegādāties ŠEIT
ENGLISH

Grapeseed Butter cleanser -
Ideal for extremely dry skin, this rich, buttery cleanser deeply cleanses whilst softening and moisturising the skin. Formulated with an enchanting blend of Cacao Butter and the quintessential Vinanza Grape Antioxidant from New Zealand’s Sauvignon Blanc Grape Seeds, Grapeseed Butter Cleanser helps to repair free radical damage and is scientifically proven to provide exceptionally high levels of Antioxidant protection.
Hibiscus Flower offers a gentle exfoliating action whilst soothing Olive and Harekeke Oils work harmoniously with Lavender and Blue Chamomile to soothe sensitivity and leave the skin indulgently soft and clean.

Juliet Skin-Brightening Gel Cleanser

Perfect for normal, oily and blemish prone skin, Juliet Brightening Gel Cleanser utilises the exfoliating energies of New Zealand Kiwi Superfruit and vibrant Hibiscus Flower which work harmoniously to eliminate daily impurities whilst nurturing the skin with vital Vitamins and restoring brightness, clarification and plumpness to the complexion.
Antibacterial powers from Manuka Honey combine with antioxidant packed Vinanza Grape to reduce and balance oil production for clearer skin whilst protecting against free radical damage. Pure plant fragrances from Fresh Green Apple and Cardamom refresh the senses whilst the Vegetarian approved formula leaves the skin looking bright, clear and radiant with your healthiest glow ever.

Resurrect Clarifying Fascial toner ( Normal/ oily skin)
Specially formulated to reduce the appearance of enlarged pores and balance the skin’s surface, Resurrect Facial Toner harnesses the positive energy of Sweet Sage. Offering immediate moisture and hydration to stressed skin, this Organic toner prepares the skin for ANTIPODES moisturisers and serums.
Enriched with a balancing blend of Chamomile and Lavender, Resurrect Facial Toner can be spritzed onto the skin throughout the day to restore a healthy balance.

Joyful Hands & Body cream -
Offering immediate relief to dry and stressed skin, Joyful Hand & Body Cream has a velvety texture that melts over the skin for quick and maximum absorption. Blending the scent of summer berries with hibiscus flowers, this non-oily cream not only delivers instant results but a strong, long-lasting fragrance.
Post Comment

Auto Post Signature