Top Social

ANTIPODES zinātniski pierādīta organiskā kosmētika

Arī dabīgā kosmētika Latvijā ir sasniegusi luksusa līmeni! Nu vairs nav jāizvēlas sintētiskus produktus, kuri ir augstas kvalitātes un efektivitātes, jo šobrīd ir iespēja izvēlēties augstas kvalitātes, skaista dizaina un efektīvus produktus, kas izveidoti no dabīgām sastāvdaļām. Un tas viss pateicoties zinātnes attīstībai un iespējām. Beidot Latvijā un Biotēkas plauktos ir iespējams iegādāties Jaunzēlandes zīmola ANTIPODES ( www.antipodesnature.com) produktus. 
Mana iepazīšanās sākās īpaši un ļoti padziļināti. Jāsaka, ka šādā veidā ar zīmoliem iepazīties būtu vērtīgi ne tikai tiem, kuri par to raksta, bet arī tiem ,kuri tikai to lieto. Jo tikai šādās prezentācijās ir iespējams ļoti tuvi iepazīt zīmolu, tā vīziju, koncepciju un mērķus. 
Un ar ANTIPODES es, labprāt, centīšos jūs iepazīstināt tik pat labi, kā to izdevās Restorānā Kolonāde šī zīmola pārstāvim. 
Aiziet! 
ANTIPODES ir ādas kopšanas zīmols, kurš saņēmis neskaitāmus apbalvojumus no Harpers Bazar, Cosmpoplitain, Natural Health, Green beauty bible awards un citiem. Produktu sastāvā super foodi kā avokādo un manukas medus.  Patiesi zaļš, tas nozīmē, ka šis zīmols ir viens no retajiem, kuri izmanto  pilnībā sertificētus organiskus produktus. Kā to nosaka? 100% sastāvdaļām ir jābūt dabīgām, no 70- 90% šo dabīgo sastāvdaļu ir jābūt sertificētām kā organiskām. Un atlikušajām sastāvdaļām ir jāatbilst stingriem straptautiskiem kritērijiem. Piemērots veģetāriešiem un produktus atzinuši arī Veģētāriešu apvienība. Un kosmētika ir ne tikai dabīga, bet arī zinātniski pārbaudīta. Gandrīz katra produkta izveidei aizvadīti līdz pat 18 mēnešiem. Labaratorijās produktus pārbauda uz mākslīgi izaudzētas ādas(  fibroblasta), lai noteiktu produktu efektivitāti. Papildus visam Antipodes ir pirmie, kuri ievieš revolucionāru sastāvdaļas Vinanza vīnogas, Vinanza kivi, Vinanza Performance Plus, Vinanza Oxifend- dabīgi ekstrakti. 
Vinanza vīnogas- no slavenām marlboro reģinona sauvignon blanc vīnogām- uzlabo elastību un tvirtumu.
Vinanza kivi- izgaišina ādu un samazina apsārtumu.
ANTIPODES Devine face oil -organisks ovokādo un mežrožītes. Atmodina nogurušu, sakairinātu, saules skartu ādu. Eļļa bagātināta ar anti oksidantiem un īpašu barošanu veselīgai, mitrinātai ādai. Avokādo palīdz samazināt smalko līniju, pigmentācijas plankumu un rētu redzamību. Izcils ādu barojoš produkts ikdienas lietošanai. Lietot ikdienā uz visas sejas, kakla un dekoltē - īpašu uzmanību pievēršot problēmzonām. Lietot zem citiem Antipodes produktiem un meikapa. Aromāts no jasmīna un saldā apelsīna. Piemērots visiem ādas tipiem it īpaši dehidrētai vai kombinētai ādai.
ANTIPODES AURA manuka honey mask - pasaules slavenais manukas medus ar antibakteriālām īpašībām, mitrina ādu un cīnas ar bojātām ādas vietām. Maigs vaniļas un mandarīna aromāts. Lietošana: 15 min uz ādas, noskalo ar siltu ūdeni. Var lietot lokāli uz bojātām ādas vietām lokāli. Piemērots visiem ādas tipiem, īpaši problemātiskai ādai.
ANTIPODES Vanilla Pod hydrating day cream- viegls, intensīvs mitrinošs krēms, rada svaigu un dzīvu sajūtu uz sejas ādas. Vinanza vīnogas atioksidanti saglabā ādu veselu un starojošu. Krēms satur arī manukas medu, kurš ir atibakteriāls un palīdz ādu saglabāt tīru bez ādas defektiem. 
Sastāvā: Vinanza vīnogas, manukas medus un avokādo eļļa. Aromātā jūtama vaniļa un mandarīns. Piemērots lielākajai daļai ādas tipu. 
ANTIPODES Reincarnation pure facial exfoliator - avokādo eļļa un jojobas granuliņas maigi attīra ādu un sastāvā esošā klinģerīte un burkānu sēklu ekstrakts palīdz nomierināt sakairinātu ādu.
piemērots lielākajai daļai ādas tipu. 

Ja kāds nezin ar ko sākt, tad no šiem produktiem notekti iesaku sākt ar AURA MANUKA medus masku un Vanilla Pod dienas krēmu. Kā arī šeit rakstā nepieminēto JOYFUL roku un ķermeņa krēmu, kuru pasaulē lieto mīl daudz sabiedrībā zināmu personību. Man no šiem produktiem īpaši patika arī Devine eļļa, bet tā varētu kādam aromāta dēļ ne visai simpatizēt. Un es vēlos savu plauktiņu papildināt ar izcilo JOYOUS nakts serumu. Izcils zīmos, lieliski produkti, patiesi mierīga un pārliecināta sajūta lietojot šos produktus ikdienā. Ir sajūtams un saredzams rezultāts, ko sniedz šie produkti un nekādi nevar aizmirst, ka produkti ir pavisam nekaitīgi ādai un veselībai.
Paldies BIOTĒKA par ielūgumu uz tik brīnumjauku pasākumu, kurā bija lieliska iespēja iepazīties ar šo fantastisko un Latvijai tik nepieciešamo luksusa klases dabīgās kosmētikas zīmolu. 
Post Comment

Auto Post Signature