Top Social

Ko atrast veikalā BEAUTY MARKET ?


Šodienas rakstā varat lasīt par pavisam jauniem skaistumkopšanas produktiem, kuri ienākuši manā skaistuma plauktiņā. Šī bija pirmā iepazīšanās ar šo zīmolu produktiem, kuri ir pieejami profesionālās kosmētikas veikalā Beauty Market, Blaumaņa ielā 8. Prieks bija izmēģināt produktus, kuri atbilst manam sejas ādas tipam  ( sausa āda) vai ir piemērtos jebkuram ādas tipam. Es biju pārsteigta par produktu sastāviem, konsistenci, aromātiem un par to pozitīvo iedarbību. Nebiju gaidījusi, ka sajūtas būt tik lieliskas. Ja vēlaties dzirdēt vairāk sajūsmas spiedzienu, tad noskataties video, bet konkrētāks produktu apraksts lasāms zemāk. Ceru, ka būs interesanti un noderīgi.

Mincer Pharma produkti
MINCER Vita C Infusion anti-wrinkle day/night cream 13.99 euro
Sausai ādai, satur kamu- kamu ekstraktu, smilsērkšķi, žeņšeņu. Biezākā krēma kārtā produkts darbojas kā sejas maksa. Rezultāti: svaigāka, tvirtāka, gludāka, mirdzošāka un dzīvīgāka āda. Samazinās smalkās grumbiņas un pigmentācija, ilgstoši lietojot uzlabojas kopējas ādas stāvoklis.

MINCER PHARMA Vita C infusion oil serum, 16.99 euro
Piemērots visiem ādas tipiem lietošanai gan dienā, gan naktī.
Sastāvā Vitamīns C, smiltsērkšķu eļļa un omega plus.
Lietošana: pirms krēma uzklāšanas kā serumu, lietot sejas masāžai vai pievienot dažus pilienus ikdienas krēmam. Ieguvums- atjaunota, stirpināta, tonizēta, svaiga, mirdzoša un dzīvīga sejas āda. Uzmanīgi: Neturēt gaismā un saules staros.

Zandas ieteikums par citu Mincher Pharma krēmu ŠEIT
Secret Professionnel SUPER SERUMS 45.00 euro
Neizskalojams aerosols ar acumirklīgu iedarbību uz matu izskatu.
1. Aizsargā matus no augstas temperatūras
2. Atvieglo atšķetināšanu
3. Atvieglo modelēšanu
4. Mīkstina matu šķiedru
5. Atjauno
6. Uzlabo matu struktūru
7. Antioksidējoša iedarbība
8. Piešķir spīdumu
9. Mitrina matus
10. Padara gludus

evrēe Max repair nailcare  3.25 euro
Reģenerējošs serums nagiem
Seruna formula satur rūpīgi atlasītas augstas koncentrācijas sastāvdaļas, tai skaitā eļļas: olīvu, vīnogu kauliņu, makadamijas, dadža, avokado abesīnijas, argana un jojobas eļļas.
seruma sastāvdaļām piemīt spēcīgas īpašības, kas kopj nagus un ādus ap tiem: reģenerē, stiprina, izlīdzina, mitrina, padara gaišāku naga plāksni un piešķir tai mirdzumu, aizsargā pret hlora nelabvēlīgo ietekmi kā arī aizsargā pret ādas infekcijām.

 Evree skin care
evrēe multioils Bomb- 350gr,  7.24  euro
Piemērots visiem ādas tipiem, skrubi sastāv no cukura un sāls daļiņu sajaukuma. Efektīvi atbrīvo ādu no mirušajām ādas šūnām, uzlabo asins cirkulāciju, un stimulē dabīgo ādas atjaunošanās procesu.
Aktīvās sastāvdaļas: makadāmijas eļļa, šī sviests, vīnogu kauliņu eļļa. Ieguvums: atjauno ādas elastību, piešķir ādai samtainu maigumu, atjauno veselīgu ādas toni. Superīgs skrubis, kurš ādu padara īpaši maigu un vizuāli gludāku.

Rakstā pieminētie produkti ir atrodami profesionālās kosmētikas veikalā Beauty Market, Blaumaņa ielā 8, Darba laiks: P-Pt 10:00- 20:00, S 11:00- 19:00, Sv 11:00-17:00, tel. +371 27033307
Apskatīt produktus iespējams ŠEIT
Ja esi vizāžists, stilists vai frizieris un Tev ir diploms, tad ņem to līdzi uz veikalu un saņem īpašas atlaides.
Post Comment
Zanda teica...

Mani ļoti patīkami pārsteidza tas Mincer Pharma. Nebiju domājusi, ka viņiem tik labi produkti :) No tevis pieminētajiem produktiem, ļoti ieinteresēja skrubis.

Unknown teica...

O, jā, es biju principā šokā, tas tak vnk ir kaut kāds fenomens. Nebiju gaidījusi, ka tik ļoito patiks. :) Ja kaut ko vēl izmēģini, noteikti padalies ;)

Auto Post Signature