Top Social

False Lash SUPERSTAR


3 SIMPLE STEPS TO THE GREAT BEAUTY


 


ENG: Red lips has always been the most classic and feminine shade for a women. Most of the men find red lips sexy and appealing. And I know that Dolce & Gabbana stays faithfull to red lips in most of their fashion shows. Just lovely lashes & red lips. Quick and perfect minimum for everyday, date, wedding or opera. You will always look excellent! 
This shade from L'Oreal Color Riche - Laetitia's Pure Red is so deep, mystic and full that it feels almost magical when you apply it! False Lash SUPERSTAR mascara will rock on every lashes as you can build volume & lenght by using base coat and with mascara you add to the lashes deep black colour to achieve that eye capturing look. 
Classic, elegant and CHIC! 
Because You're worth it! 

LV: Sarkanas lūpas vienmēr ir bijis pats kasiskākais un sievišķīgākais sievietes grima akcents. Lielākā daļa vīriešu sakranas lūpas uzskata par pievilcīgām un seksīgām. Esmu ievērojusi, ka tādi modes grandi kā Dolce & Gabbana, kuru dizaini iemieso pilnīgu sievišķību palkiek uzticīgi sarkanām lūpām, gandrīz katrā modes skatē.  Tik vien kā izteiksmīgas skropstas un sarkanas lūpas. Ātrs un perfkets ikdienas minimums drosmīgajām vai, kas izacinošāks svētkiem tām, kuras ikdienā kautrējas pievērst sev uzmanību. Šāds grims vienmēr būs lieliska un eleganta izvēle. 
Šis L'Oreal Color Riche Laetitia's Pure Red lūpu krāsas tonis ir dziļš, mistisks un piesātināts, ka uzklājot to pārņem maģiska sajūta. False Lash SUPERSTAR skropstu tuša būs piemērota ikvienām skropstām- var izveodot gan apjomu, gan skaisti atiliekt un pagarināt. Melnas, izteiktas skropstas piešķirs tavam skatienam neaizmirstamu burvību.
Klasiski, eleganti un šiki.
Jo Tu esi tā vērta!  





  • L'Oreal Paris Infallible 24h matt foundation - radiant beige nr 22
  • L'Oreal Paris Color Riche Exclusive collection lipstick - Laetitia's Pure Red
  • L'Oreal Paris Flase Lash super star mascara
  • L'Oreal Paris Glam Bronze 102




* Paldies L'Oreal  pārstāvjiem par burvīgajiem produktiem, kuri piešķirti testēšanai. 
Post Comment
Zane teica...

Tieši mans make-up minimums dienās, kad gribas izcelties. Esmu ļoti iecienījusi šo sarkano toni kā uz lūpām, tā uz nagiem ^^

Unknown teica...

Es ar šo uzskatu par tik izcilu kombo! Rīt uz kāzām, nav laika krāsoties- galvenais, lai sarkanā lūpu krāsa pa rokai un viss ir izcili :)

Brigita teica...

Tas sarkanais tonis ir miljons! Bet stāsti, kā ir ar noturību?

Unknown teica...

Noturība virs vidējā- bez zīmuļa lietoju ikdienā ;) Esmu vairāk kā apmierināta :)

Auto Post Signature