Top Social

Everyday skincare with SPF



Ādu aizsargāt no saules kaitīgajiem stariem ir nepieciešams ik dienu, neatkarīgi no tā cik spoži tā spīd. SPF krēms jālieto ne tikai uz sejas, bet arī kakla un dekoltē zonā, neamz nerunājot par visām pārējām atkailinātajām ķermeņa daļām. :)


Uz mana kosmētikas galdiņa atrodas vairāki aizsarg krēmi- katrs savam gadījumam. Šķiet, ka mērķis visiem viens, bet izpildījums, tomēr, katram savādāks.

Kiehl's Ultra facial moisturizer SPF 30, 75ml ir pietiekami mitrinošs, bet arī lielisks kā grima bāze. Ultra Facial moisturizer ir populārs tieši grima mākslinieku vidū. Piemērots visiem ādas tipiem, bez specifiska aromāta. Nav piemērots zonai ap acīm. Iegādāties var STOCKMANN Kiehl's stendā

Tie, kuru lieto mazāk kosmētikas, bet vairāk uzturās saulē savu uzmanību var vērst uz to, ka jo lielāks SPF cipars, jo vairāk Tu rūpējies par savas ādas aizsardzību.


Actiņām arī ir pieejams aizsargājošs draugs Clearly Corrective Dark circle perfector SPF 30 15ml Par šo lielisko produktu ir arī jautrāks stāsts. Pirms Gatavo 3 filmēšanas iedevu Lindai Vilmansonei krēmu un lūdzu, lai uzliek to sev pati. Kad pagriezos pret viņu es biju ļoti pārsteigta ieraugot kā viņa izskatās- tūlītēja smieklu šalts pāršalca telpu, jo Linda krēmu bija klājusi bez spoguļa  un biezā kārtā ap ap acīm. 7 cilvēki telpā līdz asarām bija pārsmējušies līdz spēja izskaidrot, ko viņa ir izdarījusi. Stāsta morāle: krēms ir koriģējošs, to jāklāj  tiai zonā kuru vēlaties koriģēt un skatoties spogulī un iestrādājot ādā. Visādi citādi šis produkts ir lielisks ikvienai dāmai, kurai ir tumšo loku problēma. Šis mazais draugs ir itin bieži palīdzējis izveidot izcilu make-up līgavām pēc negulētām naktīm un stresainiem notikumiem. :)
Iegādāties var STOCKMANN Kiehl's stendā


Artemis of Switzerland MORE THAN SPF 30 face cream 50ml, 19.95 eur
Vieglā tekstūra, ļaus iegūt iedegumu, kurš saglabās veselīgas ādas izskatu. Aizsargā no UVA/UVB , infrasarkanajiem stariem, kas bojā ādas šūnas, aizsargā no novecošanas un mitrina ādu. Hipoalergēns, der visiem ādas tipiem. Bez parafīna un parabēniem. Aromāts kā tipiskiem aizsargrēmiem un tekstūra viegla, kura ātri iesūcas ādā. Man ļoti patīk.
Iegādāties var Douglas.lv

Aizsardzība no UVA UVB FPS/ SPF / LSF 15 viegls dienas krēms, izcils kā grima bāze vai patīkama mitrināšana visas dienas garumā. Ārkārtīgi patīk BIOTHERM krēmu tekstūras un savaigi vieglie aromāti. Tāpat sastāvā aktīvās vielas- Divu zaļo aļģu ekstrakti- Spirulinas un Astaxanthin. Kā jau visiem zināms spirulīna ir īpaši efektīva un veselīga gan iekšķīgi, gan ārīgi. Tekstūra ir kēmīga, krāsa viegli zaļgana- asociējas ar avokādo krēmu. Iesūcas ādā ļoti ātri  un neatstāj lipīgu slāni. Nesatur parabēnus.
Iegādāties var Douglas.lv, Stockmann



Dienas krēms, kurš ir izmainījis manu attieksmi pret SPF krēmiem un pierādījis, ka ādas aizsargāšana ir vienkāršs, patīkams un efektīvs pasākums. Šis vidēji biezās konsitences krēms izveido perfekti  barojošu kārtu uz ādas, pietiekami plānu, lai tonālā krēma uzklāšana saglabātos nemainīgi viegla un noturīga visas dienas garumā.  Krēmam arī nepiemīt tipiski klasiskais aizsargkrēmu aromāts, kas man ir svarīgi ikdienā darbojoties ar klientiem. Sastāvā ir ziedu ekstrakts un C vitamīns , kas novērš tumšos plankumus. Man tas ir īpaši svarīgi, jo jau jācīnās ar šādu problēmu :( Tapēc šis produkts mani sajūsmina visā pilnībā un ir mans pats, pats mīļākais :)
Iegādāties var Douglas.lv


STENDERS wild rose Day cream SPF 15 , 50ml, 23.90eur 
Krēms ar savvaļas rozes un sakņu ekstraktiem, šī sviestu un kolagēnu. 
Īpaši viegls dienas krēms, kas ilgstoši mitrina un aizsargā, padarot ādu gludu un starojošu. Ļoti, ļoti viegls, var teikt nemanāms krēms, ātri iesūcas ādā un patiks tām, kurām nepatīk sajust uz sejas itin neko kā vien patīkamu svaigumu un patīkami mitrinātu ādu. Jāpiebilst, ka rožu aromāts ir diezgan spēcīgs un kādu laiku arī noturīgs.
Iegādāties var STENDERS veikalos



GARNIER  AMBRE SOLAIRE Wet Skin SPF 30 ,
atsvaidzinošs ķermeņa aizsarg sprejs. Jau otrovasaras sezonu palieku nemainīgi uzticīga šai pudelītei. Aizsardzība tieši tik, lai iegūtu foršu iedegumu, bet aizsargātu ādu. Nav eļļaini ķepīgs, lipīgs vai diskomfortu radošs. Var klāt uz mitras ādas neatstājot plankumus vai strīpas. Neaizmirsti, ka sprejus var lietpt arī uz matiem, lai aizsargātu arī tos, ja vien neizmanto specii matiem paredzētu aizsargspreju. Matu krāsa labāk saglabāsies un mata folikula netiks pārlieku sausināta. :)
Iegādāties var Drogas, Rimi, u.c. veikalos

Kuri ir Tavi mīļākie produkti aizsardzībai no saules kaitīgās ietekmes? Un cik augstu SPF filtru parasti izvēlies? 


"Success is not a destination, but the road you're on. Being successful means that you're working hard and walking your walk every day. You can only live your dream by working hard towards it. That's living your dream." 

/ M. Wayans /
Post Comment
Camille Sugar teica...

Es arī lielāko daļu no šiem līdzekļiem lietoju un viss ļoti patīk :)

, teica...

I use the Garnier's ambre Solaire and it is very good!!
Xo
http://catrrine.blogspot.pt/

, teica...

I use the Garnier's ambre Solaire and it is very good!!
Xo
http://catrrine.blogspot.pt/

Unknown teica...

Tā jau ir - izcelt kādu, kurš tiešām būtu 100% bezjēdzīgs- nav iespējams. :)

Unknown teica...

Yes, it is really cool product :) Happy to hear that you like it as well :)

Zanda teica...

Kiehl`s SPF 30 arī man favorīts! :) Viegls, patīkams un aizsargājošs!

Unknown teica...

Yes! Agreee. :)

Auto Post Signature