Top Social

STENDERS JAUNUMI

Pārliecinoši turpinot produktu sortimenta attīstību, STENDERS piedāvā pavisam īpašu jaunumu – tualetes ūdeņus, kas iezīmē jaunu kategoriju plašajā produktu klāstā. Izsmalcināts aromāts vienmēr ir bijis nozīmīga STENDERS produktu attīstības pamatvērtība, kas tagad vēl vairāk izcels zīmola raksturojošās iezīmes. 



Jaunajā Fantāzijas aromātu kolekcijā  ietilpst 3 produkti – Blooming Meadow ar piesātinātu ziedu aromātu, Northern Light ar vieglu jūras spirgtuma aromātu un Evergreen ar meža svaiguma piepildītu aromātu. Produkti ir ražoti Francijā, STENDERS speciālistiem sadarbojoties ar vienu no tradīcijām bagātākajiem aromātu ražotājiem MANE.



Jaunie aromāti ir STENDERS fantāzija par neatkārojamo un skaisto, ko varam novērot dabā – krāšņi plaukstoši pļavas ziedi, jūras svaiguma piesātināts gaiss, ziemeļu meža spēks un enerģija. Ikvienam mirklim ir sava smarža, kas notverta jaunajos aromātos.
Blooming Meadow ir piesātināts ziedu aromāts, kas atklājas ar svaiguma pilnām augļu notīm. Tā sirdī uzplaukst krāšņa ziedu buķete – jasmīns, ilang-ilang, gardēnija, maijpuķīte un apelsīna ziedi. Savukārt aromāta noturīgās notis veido izsmalcinātais kašmirs, siltais dzintars un saldi vilinošā vaniļa.
Northern Light ir jūras svaiguma piesātināts un atklājas ar spirdzinošām un dzīvīgām pasifloras un citrona notīm, kas pāriet marakujas un balto ziedu buķetē pašā aromāta sirdī. Savukārt noturību piešķir uzmundrinošas jūras aromāta, mango augļu un muskusa pamata notis.
Evergreen ir iedvesmojošais aromāts, kas atklājas ar svaiguma piesātinātām citrona un bergamotes virsnotīm. Aromāta sirdī notverta valdzinoša rozes ziedu un vībotnes smarža, savukārt noturību piešķir mierinoši maigais sandals un muskuss.

STENDERS fantāziju aromāti ir lielisks produkts īpašai ikdienas noskaņai vai elegantai dāvanai. Noturīgie aromāti ilgstoši saglabāsies uz ādas, ļaujot baudīt to uzburto noskaņu. STENDERS mazumtirdzniecības veikalos Latvijā jaunie tualetes ūdeņi būs pieejami jau septembrī:

EDT Blooming Meadow                                                   24,90 EUR/ 50 ml
EDT Northern Light                                                          24,90 EUR/ 50 ml

EDT Evergreen                                                               24,90 EUR/ 50 ml          
Post Comment
Alksne teica...

O! Izskatās lieliski. Būs jāiet izsmaržot :)

Unknown teica...

Mani ar interesē, jo ja smaržas no Francijas- jābūt tak labām :)

Auto Post Signature