Top Social

[ Lifestyle ] Everyday Life Update






ENG: Hey everyone! Last week I had a holiday as my best friend came over to Latvia. She stayed with me at my parents house. So we spent 24/7 together ( almost).  During one of these days we went around the city to buy all necessary things for her to bring back to Guernsey. She is a beauty therapist and she is doing manicure too. So KINETICS is her favourite brand to work with. So we went to the office to get new shades of Gel polishes and A new UV lamp so she can work way more quicker. It is very important to have a good lamp, so u can dry polish really well in the less time possible. It costs around 300 eur but it is so worth it. After that we went to Spice mall to have some food at one of our favourite places "Vairāk Saules" pizzas & pastas there are so good and a quite big menu for vegetarians :) (Me) continuing our day with shopping. And I do hate H&M in a good way. As each time I enter that shop- I will get myself something cool. This time new underwear, earrings and a brooch. Well this is how we spend our days only when we are on vacation. Otherwise we both are workaholics and we never have more than one free day in a row :D 
Do you prefer gel shield polishes or just regular nail polish? 
Wish you an awesome day.
Hugs!
Laura

LV: Sveicieni visiem. Iepriekšējā nedēļā man bija atvaļinājums, jo pie mais ciemojās mana labākā draudzene. Dzīvojās viņa kopā ar mani, manu vecāku mājās, tapēc sanāca, ka pavadam gandrīz 24/7 laiku kopā. Vienu no atvaļinājuma dienām braukājām pa pilsētu, lai iegādātos dažādas darbam un ikdienai nepieciešamas lietas, kuras Martai vajadzēja vest sev līdzi uz Gērensiju. Viņa ir skaistumkopšanas speciālists, bet taisa arī manikīru savā salonā. Strādā viņa ar KINETICS produktiem, tapēc apmeklējām viņu galveno mītni, lai iegādātos pāris jaunus gēl lakas toņus un jaunu UV lampu. Lampas kvalitātei ir liela nozīme strādājot ar klientu. Jo mazāk laika nagi jāžāvē lampā, jo mazāk laika klientam  jāpavada pie meistara. Šādas lampas cena ir ap 300€, bet tas ir pavisam noteikti vērtīgs ieguldījums, ja cilvēks darbojas profesionāli. Pēc tam devāmies uz T/c Spice, kur pusdienojām vienā no mūsu iecienītajām ēstuvēm Vairāk Saules. Pasakainas picas, pastas un diezgan liela veģetāro ēdienu izvēle. Turpinājām dienu ar nelielu iepirkšanos. Es ienīstu ( labā nozīmē ) H&M, jo katru reizi, kad apmeklēju šo veikalu, es iegādājos, ko jaunu un foršu. Šoreiz jauna, sarkana apakšveļa jaunā gada svinībām, auskari un stilīga broša. Šādi mēs dienas aizvadam, tikai tad, kad abām ir atvaļinājums. Savādāk abas esam darba rūķi un vismaz divas brīvas dienas pēc kārtas ir ārkārtīgi reti. 
p.s. Patreiz Douglas veikalos var iegādāties gan KINETICS Gel lakas, gan komplektu, kurā ir uv lampiņa ( tās darbības ilgums ir 1000min). Plus, ja kāda zin, kas ir Agent Provocateur  , tad šī zīmola smaržas arī jau ir iespējams iegādāties DOUGLAS veikalos. P.s. iegādājoties smaržas ( par noteiktu summu) par pirkumu dāvanā apakšveļa ;) Dāvanu skaits kā jau vienmēr ierobežots. 
Kā ar jums dodat priekšroku Gel lakām vai parastajām un vai par Agen Provocateur esat ko dzirdējušas? 
Man šķiet, ka mums pašiem ir kas līdzīgs- Amoralle :) 
Novēlu jums vienreizēju dienu.
Apskāvieni.
Laura




Post Comment
ginta_b teica...

nekad nav gel lakas lietotas un parastās arī tikai, kad baigi iegribās uzkrāsot... tā vienkāršāk pa dzīvi patīk labāk.... tāpēc noteikti ari agent mani neuzrunā, jo arī apakšveļa patīk tāda vienkārša...šie veikali tādi uber sexuāli uztaisīti...nesaista

Troya teica...

Es tā vēl līdz Kinetics veikalam neesmu aizbraukusi, kaut tālu nav jābrauc :).
Forši pirkumi! ;)

Unknown teica...

No Kinetics esmu iecienījusi nagu vīlīti un eļļu kutikulai :) Tāds minimums, lai nagi izskatītos kopti :)
Ļoti tīk gēla nagu lakas, man turās vismaz 10 dienas! Tikai cenšos krāsot neitrālus...ļoti patīk tumši pelēki matēti, lai tās 10. dienas piestāv dažādiem tērpiem. Bet ir reizes, kad gribas kaut ko crazy...tad izlīdzos ar parastām lakām...patīk Orly mini tilpumi :)

Unknown teica...

:) interesanti uzklausīt meiteņu viedokļus :) Mēs visas esam tik tik dažādas un tas ir tik super :)

Unknown teica...

Ja nagu lietas ir tuvu sirdij, tad lakas pa 2 eur nav nekas zemē metams :)

Unknown teica...

Jā man ar kutikulu eļļa uz naktsskapīša stāv :) Vīlīte ar vienmēr somā, tik tā gan ir no londonas :D Tā kā man neturas parastās lakas ilgāk par 1-2 dienām esmu 100% par gel lakām, tik tā pieskaņošana ir pamatīgi jāplāno :) Tas gan :)

Auto Post Signature