Top Social

[ LookBook ] Burgundy passion

Hey, Superstars!


ENG:  It is such an awful weather over here so I decided to share one of my last looks. This was what i wear at the day when I had to work in Riga city council for a shooting. It was quite a hot day, just  windy. So the Jacket was exactly what I needed. Love these skinny zara legging type pants and top is from The little mistress ( my best friend got me this for my birthday ) and Jacket is old bought on ebay. Oh this not about my clothes this is about how I love to do sometimes colour matching cause it looks really elagant. I kind of hate that I dont wear heels as much as I want but My schedule is way too crazy and I have to rush from one job to other, work on my feet for hours and carry many heavy bags of make-up. So at the moment for my daily routine I prefer flats, sneakers, flipfolps , but when I go out I wear only my highest heels :) by the way partys are just sometimes cause I am doing quite good with my trainings. Attending them 3 or minimum 2 times a week if I dont have a time. I feel very very well and I am not quitting this. It's a bit more than a month of a regular training and my stomack is getting fitter and I see that my arms has a bit bigger muscles too. So I hope that after another month I will be able to do a shoot and show you the changes :) by the way I haven't gained or dropped any weight. And I am still eating lacto- vegetarian food only. 
How are you doing with healthy lifestyle? Are you exercising? Any workouts?  Have a beautiful day loves &  lai I am off to Talsi where very soon will be opend a new Douglas store & NOUBA professional make-up will be available there. 

LV: Laikapstākļi ārā ir briesmīgi, tapēc izdomāju padalīties ar jums savā pēdējā komplektācijā, ko iemūžināju. Šo biju uzvilkusi dienā, kad viens no darbiem bija Rīgas domē grimējot Rīgas mēru. Diena bija diezgan karsta, bet pamatīgi vējaina, tapēc žakete bija tieši vietā. Es dievinu šīs Zara legging tipa bikses un Little Mistress krekliņu, kuru man uzdāvināja mana labākā draudzene, tāpat arī žaketi, kas pirkta vienkārši Ebay. Bet šis stāsts nav par drēbēm, bet par to, ka man reizēm ļoti patīk saskaņot drēbes maksimāli toņu ziņā, jo tas vienmēr izskatās eleganti. Man gan diezgan ļoti nepatīk, ka neiznāk tik daudz valkāt augstpapēžu kurpes. Bet ar darba grafiku kādu sev esmu izveidojusi augstapēžu kurpes nedraudzējas. Garas darba stundas stāvot kājās, skriešana no viena klieta pie otra ar smagām make-up somām. Tapēc darba dienās izvēlos valkāt zemus apavus- iešļūcenes, kedas, zandales, bet ejot ballēties es noteikti velku savas augstākās papēžu kurpes. Satrpcitu ballītes tiek apmeklētas tik dažreiz, jo es ļoti cītīgi turpinu trennēties. 3 sliktākajā gadījumā 2 reizes nedēļā man ir nodarbības pie trenera. Jūtos es ļoti labi un nav ne mazākā nodoma pamest sporta zāli. I nedaudz vairāk kā mēnesis kopš apmeklēju sporta zāli un vēderprese kļūst stingrāka- klucīšu gan vēl nav, bet progress ir jūtams. Tāpat arī manām rokām muskuļi ir kļuvuši nedaudz lielāki, bet rokas, protams, man vēl ir ļoti vājas. Bet cerams, ka pēc mēneša jau varēšu uzbildēt kādas bildes, kurās varētu atrādīt izmaiņas. Starpcitu šodien bija otrā reize, kad svēros kopš sāku trenēties un nav sanācis ne zaudēt, ne pieņemties svarā. 
Es vēljoprojām esmu lakto- veģetārite un ēdienu paradumi nav mainījušies.  Kā ir Jums ar veselīgu dzīves veidu? Vai jūs sportojat aktīvi? Ar ko nodarbojaties? Lai jums skaista diena mīļie, un es dodos uz Talsiem, kur 18. Jūnijā tiek atvērts Douglas veikals un tur būs pieejama NOUBA profesionālā kosmētika. 19. Jūnijā no 11-19:00 būšu tur un pie manis būs iespēja iegūt konsultācijas par uzacu ēnām vai izveidot make-up izmantojot NOUBAS kosmētiku. Ja nu kāds ir Talsos vai no Talsiem, ļoti priecāšos jūs redzēt ;)



Post Comment
Unknown teica...

such a pretty outfit! especially the top

www.thefashionfraction.com
www.thefashionfraction.com

Anonīms teica...

Dikti skaisti un eleganti, kā saki :)

Hm, Talsos kāds jauns lielveikals vaļā atvēries? :)

Unknown teica...

Thank you so much sweetheart ;)

Unknown teica...

Nice to hear darling :) Will check your blog too ;)

Unknown teica...

Paldies , par jaukiem komplimentiem :)
Talsos, šodien Mājā, kurā ir Maxima atvērās Lielviekals- Kurā arī atrodas Douglas veikals, veikalu diezgan padaudz :) Tā ka vietējiem būs kur doties pastaigāties un iepirkties :)

Auto Post Signature