Top Social

[ Beauty] Bioderma Hydrabio Riche review

Hey, beauty gurus! :)

ENG: I have to say that I won't show you anything new today. BIODERMA is well known skin care brand, and so many people are using this one daily. Even beauty therapists suggest this line for skin care. And finally I tried it myself. And after a third day I can swear on this one. My super dry almost dehydrated skin felt and looked smooth, silky and without any dry patches. That was the result I was aiming for. Before I used Eisenberg ultra rich cream that one was as good as this one just 3 times more expensive. So I have to say- I will stick to this one as the rest of the money I can spend on other goodies :) Who has a dry or really dry facial skin? what creams are you using, which ones you like?


They are a french company that focuses on creating skincare items for all skin types.That’s not to say the Hydrabio range is simple – it’s based on Nobel-prize-winning research on aquaporins, channels that move water around our cells. The theory is that everyone’s skin needs water, and that water needs to stay in our skin and circulate to all cells.

Hydrabio does it with ingredients such as vitamin B3, apple seed and seaweed extracts that reportedly rebuild aquaporins, and glycerine, which is said to prevent evaporation from the surface of skin. The result? Skin is said to become better able to absorb, hold on to and circulate water, so it’s more hydrated and less dry, both on the surface and deep down. Apparently that means no more dullness or greyness, and farewell to flaking, tightness, itching and scaliness.
I’m amazed at the lightness of the cream, which actually has more of a lotion texture.
Easy to apply with a pump that gives you small amount of a product so you don't waste anything. 

A little secret: I lightly spray my face with any thermal water spray before applying moisturizer. The skin has to be moist in order for the moisturizer to seal in that moisture.


ENG: The amount from a one pump. need at least 3 to cover all face :)
LV: Daudzums kurš iegūstams vienreiz uzspiežot, nepiueciešamas vismaz 3 dozas visai sejai. :)



LV: Jāsaka, ka nestāstīšu neko jaunu. BIODERMA ir jau labi zināma sejas kopšanas līdzekļu firma, ārkārtīgi daudz cilvēku šo produkciju lieto arī ikdienā.  Pat kosmetologi šos produktus iesaka saviem klientiem. Līdz ar ko arī es BEIDZOT ( tiešām beidzot) pamēģināju šo kremu. Īstenībā es biju tuvu izmisumam ar savu sauso ādu. Pēc 3 dienu lietošanas es jau varēju zvērēt pie šī krema. Mana super pleķaini sausā, nesmukā āda bija pārvērtusies par gludu, maigu un zīdainu. Ne miņas no sausiem pleķiem. Tieši pēc šāda rezultāta es alku. Iepriekš leitoju Eisenberg Ultra Rich cream, kurš arī bija lielisks un līdz šim brīdim neaizvietojams. Kā arī vismaz 3 reiz dārgāks par Biodermu :)  Jāsaka, ka es labāk lietoju šo un ietaupīto naudiņu iztērēju citādām lietiņām. Kādam ir ļoti sausa sejas āda? Ko lietojat jūs un kas patīk? 

Bioderma is Franču kompānija, kas specializējās sejas kopšanas līdzekļu izstrādē visiem sejas ādas tipiem.  Tā kā jāsaka, ka šo kremu klāsts nav parasts-  Nobela prēmiju ieguvušas par  izpēti aquaporins ( kanāli, kas pārvieto ūdeni ap mūsu šūnām). Teorētiski ikviena ādai ir nepieciešams ūdens, un ūdenim jāpaliek mūsu ādā un jācirkulē uz visām šūnām. ( ak vai cik sarežģīti) :)

Hydrabio to panāk ar tādām sastāvdaļām kā B3 vitamīns, ābolu sēkliņu un jūras zāļu ekstraktiem,  kas atjauno "aquaproins" -( santehnikas sistēma šūnām) Vikipēdija dikti sarežģīti skaidro šo nosaukumu. Un glicērīns, kas novērš iztviakošanu no ādas. Rezultātā ādāi vieglāk uzņemt, absorbēt, uzturēt un cirkulēt ūdeni .  Kā rezultātā tā ir mitrinātāka, mazāk sausa gan virspusē, gan dziļāk iekšā. 
Acīmredzot tas nozīmē, ka nekāda blāvuma vai pelēkuma un atvadamies no zvīņošanās, velkošas sajūtas, niezes un slāņošanās.
Mani pārsteidz krema vieglums, kura tekstūra ir vairāk kā losijons. 
Viegli uzklājas jo ir pumpīša tipa aplikators, kurš dod maza daudzuma produkta. Nav iespējams paņemt par daudz.

Neliels noslēpums: Es viegli apsmidzinu savu seju ar termālo ūdeni pirms uzklāju mitrinošo kremu. Mitra āda labāk uzņem sevī  un saglabā produktu.
Post Comment
Laura teica...

Man arī patīk Bioderma :) Zilo sēriju nav vēl sanācis izmēģināt, bet wishlistā stāv krēms un serums. Pašlaik lietoju produktus no Sensibio sērijas, jo man sausa/jūtīga āda..

Camille Sugar teica...

Man patika serums no šīs sērijas :)

Unknown teica...

Krems ir super, Nākamo paņemšu serumu. :) Sensibio sēriju ar noteikti pamēģināšu- micelāro ūdeni no tās vēlos :)

Unknown teica...

Super, kā reiz, tad next būs serums. Krems fantastisks, jāpaskatās vai serums vēl labāks :)

Anonīms teica...

Man ļoti patika ūdens no šīs, zilās sērijas :)

Unknown teica...

Man šis viss ir jaunatklājums... zinu ka gribu to micelāro ūdeni.. rozā... kas visās modesskatēs esot bijis lietots :)

Auto Post Signature