Top Social

[ Beauty ] Pink Egg shape Sponge

Hello, Angels!

ENG: Today my post will be very very pink :) I think you maybe can guess from the name of this post! Blending sponges! I am owning few - and I would love to compare them, cause recently I got a new one from INGLOT - Pro blending sponge.  It is Hypoallergenic and latex free. designed for liquid and creamy product application & for blending.  The other ones I own is the famous Beauty blender- this sponge was created by celebrity make-up artist Rea Ann Silva. The shape is elliptical ( i would call egg like ). Allows to apply foundations, concealers, mineral & cream cosmetic. 
How to use these sponges? Drench it under water using squeezing motions till it expands, next squeez the water out and towel dry leaving it damp and ready for use.  Beauty Blender will expand very quickly, but the texture on Pro Blending sponge will at first soak in all the water and just after a while will change the size.  Beauty Blender as well is latex free, non-allergenic and odor free. In Latvia you can buy Pro blending sponge from INGLOT , The beauty blender you will have to order.
Cleansing: Beauty blender offers special blend cleanser, but as well you must order it or buy if you are travelling :) Pro blending sponge doesn't have and won't be having any cleansing product, so both of these sponges are delicate- so you have to be careful while cleansing them with shampoo.
I am using for mine - MUFE - sponge shampoo. It does the job well. By the way when you are drying it- don't use heat of any kind.
The difference?  Is just in the texture. I say that Beauty Blender is softer for the touch. But for the application I can't really find the difference yet. Both of them applies foundation and cream products with class. Working with them is fun and easy. Perfect for small spots and hard to reach places.
For Beauty blender prices check HERE, I bought mine on the IMATS show London.
And INGLOT PRO blending sponge in Riga costs 9.50€  
So if you don't have a sponge yet- I suggest you  to try one out. It is really easy to use.
Have a perfect day! I am on a set again today- Love it! 
Hugs,
L.

LV: Šodienas ieraksts būs ļoti, ļoti rozā :) Varbūt varat jau no virsraksta atminēt par ko būs stāsts? Aplikātoru sūklīši. Manā arsenālā ir pārītis šādu. Tāpēc tos vēlētos salīdzināt, jo nesen manā īpašumā nonāca jauns :) INGLOT PRO blending sponge. Hipoalerģisks, un nesatur lateksu. domāts šķidru un krēmveida produktu uzklāšanai un pludināšanai. Pirmie manā plauktiņā bija slaveni Beauty Blender. Kurus radīja psaules slavena vizāžiste Rea Ann Silva. Elipses forma ( es saucu par olu) ļauj uzklāt tonālos kremus, konsīlerus, minerāl un krēmveida kosmētiku.
Kā šie sūklīši tiek lietoti? Zem tekoša ūdens saspiediet un atlaižiet vairākas reizes sūkli līdz tas sāk palielināties. Lieko ūdeni nospiediet un sūkli nosusiniet dvielī. Sūklim jābūt mitram, tad tas ir gatavs darbam. Beauty Blender sūklīši palielinās ļoti strauji, bet INGLOT pro blending sūklis to dara palēnām. Gan Beauty blenders, gan INGLOT Pro blending sponge ir lateksu nesaturoši, hipoalerģiski un bez aromāta. Latvijā iegādājams pagaidām ir tikai INGLOT Pro blending sūklītis. Otru jums jāpasūta internetā.
Tīrīšana- Beauty blender piedāvā speciālu šķidrumu kopšanai. Tas protams jāpasūta arī atsevišķi,  vai jāiegādājas ceļojumu laikā :) Inglot sūklītim nav speciāla kopšanas līdzekļa. Tā kā šie sūklīši ir delikāti , tad to kopšanai arī jābūt saudzīgai. Es izmantoju MUFE sponge shampoo. Savu attīrīšanas uzdevumu veic gana labi, bet var izmantot arī parastu šampūnu. Galvenais, lai labi puto ;) Sūklīšus speciāli nav jāžāvē, tie paši ļoti labi izžūst. Galvenais nekādā gadījumā neizmantojiet nekādu karstumu, lai dabūtu tos sausus.
Atšķirība?  Manuprāt , tikai tekstūrā. Beauty blender šķiet ir mīkstāks un vieglāks salīdzinājumā ar INGLOT Pro blending sponge. Bet uzklāšanā un savā funkciju pildīšanā atšķirību nejūtu it nemaz. Vismaz pagaidām. Abi krēmveida produktus uzklāj satriecoši eleganti. Strādāt uz šiem ir jautri un viegli. ( uz filmēšanas laukuma gan uz mani jokaini skatās, kad vīrietim tuvojos ar rozā olu rokās :D ) bet tas jau cits stāsts :)  ļoti patīk cik perfekti var apstrādāt sīkus defektiņus, lai panāktu dabīgu un ideālu klājumu. Par Beauty blender vairāk varat uzzināt ŠEIT, savējo es pirku Londonas IMATS izstādē. Bet INGLOT Pro blending sponge jūs noteikti varat iegādāties INGLOT veikalā Riga Plaza. Tā cena ir 9.50€  
Ja šāda sūklīša lietošanā vēl nav, tad iesaku noteikti pamēģināt. Tiešām ērti un vienkārši ar tiem strādāt.
Lai jums perfekta diena! Es šodien atkal dzīvojos pa filmēšanu :) Kā man patīk!
Apskāvieni,
L.

ENG: The sponge that is without a box is a fake one, ordered it on ebay- doesn't change the size. This is really just a latex sponge. Don't buy one. waste of money!
LV:  Tas sūklīts, kas nav kastē ir viltojums, pasūtiju to ebay jau sen- un slapinot tas nemaina izmērus. Šis gan ir tīrākais lateksa sūklītis. Apēd visu tonālo acu mirklī. Nepērciet, naudas izmesšana vējā!

ENG: Soaked with water- Inglot Pro blending sponge and Beauty blender sizes are almost the same.
LV:  Piesūcināti ar ūdeni - INGLOT Pro blending sūklītis un Beauty blender ir principā vienādā izmērā. 


 ENG: Inglot Pro Blending sponge on the left wet on the right dry! I think it has a perfect pointed end

LV: Inglot Pro blending aplikātors pa kreisi slapjšs, pa labi saus! Manuprāt tam ir perfekti spics gals.


Post Comment
Camille Sugar teica...

mhm...moš man tādu vajag? :D

Elīna teica...

Gribētu Inglot "olu" :) Man ļoti patīk šādi sūklīši, it īpaši, ja tonālais krēms ir biezāks un sedzošāks, ar "olu" sanāk daudz vienmērīgāks un dabiskāks rezultāts :)

Unknown teica...

Ja tev nav tādas, tad domāju, ka vaig gan ;)

Unknown teica...

O jā - tā ir. Vienmērīgs tas ir kā bankā. + es pēdējās filmēšanas strādāju tikai ar šīm olām, jo man ir prasība, ļooooti dabīgu make-up [ Bet BEZ ar nevar ] Tad nu ola, mitrā veidā jebko uzklāj dikti smuki plāni, bet tai pat laikā izlīdzinot tonīti. :) Es šitos dievinu !

Unknown teica...

Un, ja esmu iesācēja tajā visā un mājās vēl nav speciālā ota tonālā uzklāšanai vai šitā ola būtu alternatīva? Cena viennozīmīgi uzrunā :)
Vai ir kāda atsauksme par INGLOT otām, Skatos, ka šiem smuki komplektiņi un sķiet tādām kvalitatīvām otām. Vismaz pareizi tiek iedalīts, kam paredzētas sintētiskās, kam dabīgiem sariem ;)

Elīna teica...

Es kā alu cilvēks - visu klāju ar pirkstiem. :D

Unknown teica...

Ola noteikti ir atlernatīva, jo nekāda profesionāla pieredze strādāšanai ar to nav nepieciešama. :)
Ar Inglot otām strādāju uz vietas un veidoju grimus- otām ir liela izvēle. Tā kā uzkrāsot varu visu un kleintes notieikti nepaliek ar spalvainu seju, no tā ka varētu birt arā sariņi. Tā kā vairāk fanoju par sintētiskajām otām, tad tās visas ir ļoti labas. Bet dabīgās ar gan formu, gan kvalitātes ziņā noteikti atbilst cenām :)

Unknown teica...

Alu cilvēks vai varbūt tomēr nē- bet tos māksliniekus, kuri strādā ar pirkstiem visā pasaulē uzskata par kāut kādā ziņā lieliskākiem un unikālākiem. ;)

Unknown teica...

Tad tu gribi teikt, ka sauso, birstošo kosmētiku arī klāj ar sintētiskajiem? Man tagad māca, ka tām labāk dabīgie sari :D

Unknown teica...

es tieši ni Bdellium tools esmu ieprikusi jau lielu sintētisko otu kolekciju- un klāju gan pūderus, gan sārtumus, gan ēnas... maigākas un mīkstākas- it nemaz nesūdos :) Bet protams gaumes jautājums

Zanda teica...

Nezinu kāpēc, bet man šie liekas diezgan neērti lietošanā. Es labāk priekšroku dodu otām tad. Tomēr pamēģinot varbūt es savas domas mainīšu. Nebūšu jau tik kategoriska pret šo "olu". :D

Unknown teica...

Njā, tas noteikti būs gaumes jautājums, bet pagājušo gad pēc Londonas IMATS šovā apmeklētās KABUKI make-up demonstrācijas es sapratu, ka tā ola ir kaut kas maģisks, jo pēc tam arī EINAT DAN pamatu klāja tieši ar olu... līdz ar ko gandrīz gadu ola ir mans draugs un Inglot ola ir papildinājums manām jau 2 esošajām :) Man ļoti patīk :)

Unknown teica...

I have seen it before but I thought it was more complicated than that. Really liked how easy you explained the process!!! Definitely going to buy one!

Lakshmi in Trance

Unknown teica...

It is really easy, so don't be scared It is worth trying :)

Unknown teica...

Es arī esmu BeuatyBlender fane! Tik labi uzklāj kosmētiku, kā neviena ota pat blakus nestāv. Un arī mazgāt man ir ērti - nopirku cietas ziepītes, kas arī tērējas krietni ekonomiskāk.
Un vakar ieraudzīju, ka tagad pieejams arī Latvijā - www.daila.lv (ir lētāk, nekā sūtīt no UK)

Auto Post Signature