Top Social

[ Work] Galleria Riga Making Of Video

 /Pareizā deva nepareizajam/

ENG: couldn't wait another day- I wanted to share with you amazing project I was working for as a make-up artist. Did hair & make-up for almost everyone on set who needed it. This was so creative and positive shoot. Oh, Loved every single bit of it. I Live for days like these. LOVE MY JOB. I could scream it... maybe I should get a tattoo :D Ok - watch it and I want to know what you think ;) 

LV: Nespēju gaidīt vēl kādu dienu- vēlējos padalīties ar video no šī fantastikā projekta. Kā jau noprotat biju grimētāja. Mati un make-up bija manā uzraudzībā un man arī otrajā dienā bija asistente ( Ludmila Shevchik) , lai visu varētu paspēt sadarīt. :)  Šī bija super drosmīga, radoša un pozitīva filmēšana. Ah, kā man patika it mirklis  tā visa,  Es dzīvoju dēļ šādām dienā, Mīlu savu darbu, Varētu pat izkliegt to skaļi.. vai varbūt to vajag uztetovēt? :D Labi, ko nu vairs - labāk noskataties video un pasakiet ko domājat ;) 


Galleria Riga commercial 

Director: Jurgstulajstus 
DOP: Jānis Eglītis
Artdirector: Roman Korovin
Style: Liga Banga
Agency: Not Perfect
Production: Film Angels Studio
MUA - ME :) assistant Ludmila Shevchik

Final VIDEO 



Post Comment
Laura teica...

Izskatās interesanti! :)
Un ir tiik forši, ka cilvēks dara to, ko no sirds mīl, un vēl saņem par to atalgojumu :) Katram novēlētu tādu darbiņu atrast ;)

Unknown teica...

Patīk :)

Unknown teica...

Ir interesanti :) Un tik radoši. :) Prieks ka, bija interesanti skatīties ;)

Unknown teica...

Super! tas priecē ;)

Auto Post Signature