Top Social

Christmas GIVEAWAY :)


GIVEAWAY! 

ENG: Ok, Finally I did it :) today I am in a gift mood - So here it goes... Christmas Giveaway. I Would like to tell that I am really happy that you are reading my blog and your comments means a world to me. I would really appreciate if you would suggest me more often what kind of posts you would like to read more? :)  But today I am throwing a gift day.. I would love to get presents to all of you, but I probably first have to become billionaire :D But while I am still not- I have to use help to find 2 persons who will get beauty present from me. :) 
There are two rules. You are a follower  - and you leave a comment with your email. SO I can contact the winner ;) open world wide :) 

LV:  Labi, beidzot es esmu to paveikusi. Šodien kārtīgs dāvanu noskaņojums.. tātad beidzot arī mans Ziemassvētku dāvaniņu laiks priekš jums.  Es vēlētos teikt, ka esmu ļoti priecīga, ka lasat manu blogu un jūsu komentāri tiešām nozīmē daudz. Priecātos par jūsu ieteikumiem, ko jūs vēlētos lasīt?  :)
Bet šodien es vēlos apdāvināt. Labprāt, apdāvinātu visus jūs, bet no sākuma man jākļūst par miljardieri :D Bet, kamēr es nēesmu- es izmantošu izložu rīka sniegtās iespējas, lai vieglāk izvēlēties 2 cilvēci;nus, kuri tiks pie dāvaniņām no manis. ;)
Ir tik divi noteikumi - Tu seko manam blogam un tu pievieno komentāru ar savu e-pastu. Vaidzēs tak kaut kā sazināties ar uzvarētāju ;) P.s. piedalīties var jebkurš, jebkurā pasaules vietā- Nosūtīšu kaur uz antarktīdu :) 





a Rafflecopter giveaway
Post Comment
Arta teica...

OOOO, teikšu godīgi - gribētu būt starp laimīgajiem :D mans meils - ponciusa@gmail.com :)

Anonīms teica...

Nez kas maisiņos? :)

emails scentivory@inbox.lv :)

Elīna teica...

Ziemassvētkiii! :)

eli-na@inbox.lv

Laima_E teica...

laima.eglite@gmail.com

Laura teica...

Jūtos kā sekotāja " ar stāžu" :D Sekoju gan Draugos, gan FB, bet tā kā no tel. nav īpaši ērta lasīšana, tad nu man speciāli šai ērtajai lasīšanai tagad ir arī apps Bloglovin :)
Jāatzīst, ka blogi nav mana vājība, nelasu, nesekoju ko kurš ēd, ko dara utt. Tavējais ir savādāks. :) Vienmēr ar nepacietību gaidu, kad padalīsies ar jaunajiem pirkumiem (atzīšos, esmu gana daudz ņēmusi vērā Tavus ieteikumus iepērkoties - gan apģērbā, gan kosmētikā, gan aksesuāros). Otrs mīļš temats - " tukšie trauciņi" - tās ir koncentrētas un vērtīgas atsauksmes par pārbaudītiesm produktiem, kurus ir vērts pirkt (Tu izvēlies atkārtoti). Trešais - Tavi meikapi. Šos varbūt gribētos biežāk & ar izmantoto produktu un toņu uzskaitījumu. Principā šie ir tie raksti, kurus gaidu ar nepacietību un turpināšu tiem sekot arī nākamajā gadā :) Oi, piemirsu vēl jauno produktu testēšanas atsauksmes. Laikam mani tieši visvairāk tās atsauksmes vilina, jo kaut kā droši sekoju Taviem ieteikumiem :) Vienvārdsakot, Ziemassvētku sajūta mani vēl nav apciemojusi, bet jūtu, ka tajā maisiņā viņa slēpjas :)
laurita.mailbox@gmail.com

Blacklazanja teica...

ataranovska@gmail.com

Ilva teica...

ilvaviluma@inbox.lv

My beauty blog teica...

mybeautyb@inbox.lv

Kelisa teica...

Šoreiz tiešām žēl ka nēesmu ne twiteri ne facebookā reģistrējusies! Mans epasts: kelisa15@inbox.lv

Roses teica...

Tu jau zini, ka sen jau fanoju par Tevi un Tavu blogu un manus kontaktus Tu zini ;Labprāt lasu visu, ko stāsti, ļoti patīk ;) Gunita

Unknown teica...

jau ļoti ļoti sen sapņoju par kaut ko no inglot..
laurakrastinja@gmail.com

Bubio teica...

Dāvanu laiks! :))

urbanglitters@gmail,com

Unknown teica...

I never win anything, but I did my best. Great prices!
http://dhariascloset.blogspot.com

Unknown teica...

Visas iespējas :) Veiksmi

Unknown teica...

Ziemassvētku vecitis savas dāvanas pirms tam nevienam nerāda ;)

Unknown teica...

Milzīgs paldies, par ieteikumiem, noteikti ņemšu vērā. Kā arī šķiet, ka ir dzimusi jauna ideja nākamajam gadam.. Par to gan stāstīšu vairāk ja viss izdosies ;) Un veiksmi, kas zin kā veiksies ar izlozi ;)

Unknown teica...

Labam daudz nevajag. ;)

Unknown teica...

;) mīļi :) ļoti

Unknown teica...

Sapņi piepildās.. agrāk vai vēlāk, bet piepildās ;)

Unknown teica...

Wish you luck - Anyway - it doesn't take much to try :) & this time is not about winning but for me about giving any others for just participating :)

Laura teica...

Kārdinošas dāvanas! :)

lauraq@inbox.lv

tatjanka29 teica...

Visiem priecīgus un gaišus Ziemassvētkus! tatjanka29@inbox.lv

Unknown teica...

Cerot uz veiksmi. :) rancane.anete@inbox.lv

Auto Post Signature