Top Social

BEAUTY- [ Creative & Beauty Make-up ]

ENG: Wuoala!
Today You can see the end result of a quick shoot :) 
I didn't know what I will do till the moment I started to talk with a model.. At first I thought we will just go for a face art and something creative, but as she started to tell me that she doesn't have a picuture with a beuatiful make-up so a changed my mind and at first I went for kind a dramatic and sexy look. She reminded me something of a vampire with that make-up.. but  I think that was just in person.. :) 
And when we shot beauty look - I asked If she was ok, tad we change the make-up for something she can't wear on the street... and she was ok - so The second look was more creative :) Which one is your favourite? 

LV: Wuolā!
Šodien atrādu rezultātu ātrai fotosesijai :)
Es nezināju, ko veidošu līdz brīdim, kad sāku pļāpāt ar modeli.. Sākumā domāju, ka radīšu ko kreatīvu, bet kad papļāpāju un uzzināju, ka viņu parasti tā jocīgi sakrāso un nēesot nevienas smukas bildes es nolēmu, ka jāuztaisa kas glīts ar un izveoidoju tādu seksīgi dramatisku tēlu. Nedaudz atgādināja kaut ko no vampīr tēmas ar tām tumšajām acīm. Bet tas iespējams nolasījās, tikai dzīvajā. :)
Un kad bījām visu glīto uzbildējuši- pajautāju modelei vai viņai nav iebildumu, ka šo pārveidošu par tādu make-up ar kādu viņa ne visai vēlēsies pa ielu iet.. viņa piekrita. Tātad otrs make-up bija kreatīvais :) 
Kurš jums patīk labāk? 









eng: Haven't forgot about my make-up kit... First will be brushes- Just trying to find free time during the daylight to make - some pictures ;)

lv: Nēesmu aizmirsusi par savas make-up somu... Pirmais raksts būs par otām- tik meģinu atrast brīvu laiku, kamēr ārā vēl gaišs, lai bildes uztaisītu ;)

Post Comment
Anonīms teica...

Pēdējā bilde un make-up ir vienkārši fantastiski! :)

Unknown teica...

Paldies, prieks, ka patīk. es protams, nespēju ietekmēt fotogrāfa darbu.. .bet šķiet, ka esmu vairāk kā apmierināta ar rezultātu ;)

ANDYSTYLE teica...

BEAUTIFUL;)

Auto Post Signature