Top Social

NOKIA 7 Plus apskats


Šoreiz raksts par tehnoloģiju, bet man šķita, ka ar šo ir vērts padalīties, jo telefons mūsu ikdienā ieņem ļoti lielu lomu! 


Nezinu kā Jums, bet mans pirmais un nākamie 4 telefoni bija NOKIA. Neko citu nevajadzēja, pat negribējās un tad sākās krāsaino un skārienjūtīgo ekrānu ēra. Man pirmais no šāda tipa telefoniem bija LG PRADA, kurš nu ļoti patika, bet jebkuram telefonam ir savs dzīves ilgums. Jāsaka gan, ka tāda lieta kā stikliņu plīšana mani vispār neskāra, jo agrāk telefoniem nekas tāds nenotika- vismaz maniem. Pa trepēm krita, no kabatām un galdiem krita un viss bija ok, nevis kā tagad- tāds stikliņš, tāds vāciņš, bet tik un tā, ka tik nenokrīt. Un tad sākās mana Iphone ēra: Iphone 3, Iphone 4, Iphone 4s, iphone 6 un nu jau Iphone 8. Un man Apple ļoti patīk, bet tā cena- 1000€ par telefonu?! Tas ir daudz! 250€ par stikliņa nomainīšanu- tas ir daudz! Un telefons nekalpo ilgāk par 2 gadiem, netur baterija, lēni darbojas, slēdzas ārā un ķeras pogas!
Tapēc šoreiz gribēju dot iespēju sen zināmām vērtībām kā NOKIA!
Manā lietošanā un testēšanā uz vairāk nekā 2 nedēļām bija NOKIA 7 Plus
NOKIA: Nokia sākums skatāms no 1965. gada un jau 1990. gadā Nokia jau bija kļuvusi par globālu kompāniju un arī Latvijā ļoti labi zināmu. :)
  
Nokia 7 Plus
Krāsa: Melns / varš
Svars: 155 g 
Izmērs: 158,38x75,64x7,99mm 
RAM: 4.0 GB
Atmiņa: 64 GB, microSD līdz 256 GB\
Papildus: e-kompass, pirkstu nospiedumu lasītājs, USB Type-C un ātra akumulatora uzlāde
Dizains: melns/varš un balts/varš. 
Pārdošanas vidējā cena: 399€
Telefona izmērs paliels, rokās noturēt var, bet aizmugurējā bikšu kabatā ielikt un nēsat nav īsti ērti. NOKIA 7 plus izstrādāts tiem, kas rada. Liels ekrāns, jauda, stilīgs dizains un funkcijas, kas palīdz radīt lielisku saturu.
Mūsdienu galvenā prasība telefonam ir laba kamera, it sevišķi tiem, kas rada saturu vai kuriem patīk iemūžināt mirkļus. NOKIA 7 plus ir 16 megapikseļu ZEISS frontālā kamera / un divas primārās kameras: 12 un 13 MP ZEISS ar papildus matricu, kas nodrošina 2x optisko tālummaiņu tiem brīžiem, kad vēlaties pietuvināt attēlu. 12 Mp platlenķa kamera lieliski tiek galā gan ierobežotas gaismas, gan īpaši spilgtas gaismas apstākļos. Izklausās sarežģīti, bet viens ir skaidrs, ka telefons piedāvā diezgan profesionālu attēlu kvalitāti, jo kamera piedāvā manuāli iestatīt attēla funkcijas.
Pirmajā brīdī ar bildēšanu gāja diezgan pagrūti, bet pēc kārtīgas testēšanas var uzņemt ļoti iespaidīgas bildes.

Telefons izstrādāts tā, lai nodrošinātu maksimālu baterijas darbību, pat, ja pārraida video tiešraidē Facebook vai Youtube. Jaudīgs akumlators 3800mAh nodrošina 2dienu baterijas darbības laiku.
Lielais 6 collu 18:9 FULL HD+ ekrāns padara Nokia 7 Plus par ideālu instrumentu sociālo tīklu un interneta pārlūkošanai, kā arī spēļu baudīšanai.
Labi, pietiks par tehniskajiem parametriem- man ļoti patīk, ka telefonā var ielikt 2 simkartes, tas ir ērti tiem, kuriem ir privātais un darba telefons. Ikdienā nepieciešamās aplikācijas var ļoti ērti nolādēt izmantojot Google Play.
Atmiņa ir 64GB, kuru var palielināt līdz pat 256GB, nepērkot citu telefonu :)
Telefons šķiet vizuāli ļoti stilīgs un, ja jūs jau lietojat telefonu ar Android, tad lietošana būs tīrais prieks. Tiem, kuri pāries no Ios būs nepieciešams neliels adaptācijas laiks.
Pats par sevi Nokia 7 Plus ir gana pieklājīgs pirkums. Tam ir liels akumulators, labs ekrāns, savai cenai atbilstoša kamera. Pat varētu sacīt, ka Nokia 7 Plus uzbūve ir pārdomāta un kvalitatīva. Liels pluss ir Android One operētājsistēma, kas tiek ļoti veikli atjaunināta.

Un ko sakat jūs par šādu telefonu? Vai jums šis telefons šķiet interesants?
Post Comment
sandux teica...

Man arī pirmais telefons bija Nokia, pēc tam nāca LG, Samsung. Tad arī sākās Iphone ēra:-) Tieši pirms divām dienām savu Iphone 7 nomainīju uz Samsung Galaxy Note 9. Sākumā bija jāpierod pie android sistēmas, bet sapratu, ka velti nedevu citiem telefoniem iespējas. Šis telefons šķiet interesants un noteikti,meklējot, jaunu telefonu,vērts paskatīties uz šo.

Unknown teica...

Jā par Samsung arī esmu dzirdējusi daudz labas atsauksmes. :) Bet pie operētāj sistēmas ir gan nedaudz jāpierod - tas tiesa :)

Auto Post Signature