Top Social

WHATS NEW IN MY BEAUTY BAG #18


Šodien skatamies, kas jauns vai ne tik jauns atrodams veikalu sortimentā un manā skaistuma plauktiņā. Šajā rakstā par matu kopšanas produktiem, ķermeņa kopšanu un dekoratīvo kosmētiku!




Zīmols: Schwarzkopf
Nosaukums: beology deep sea extract mitrinošā līnija
Mērķis: Matu mitrināšana, kopšana atbisltoši matu prasībām un vajadzībām
Produkti:  Šampūns, kondicionieris, atjaunojošs divkomponentu līdzeklis un sprejs pret karstumu
Tilpums: Šampūns, kondicionieris 400ml, atjaunojošais  divkomponentu želeja 28 +28 ml, sprejs pret karstumu 150 ml
Apraksts un lietošana: Šīs līnijas produkti ir izstrādāti tā, lai darbotos kā komplekss, sniedzot efektīvu iedarbību. Katram līnijas produktam ir sava paredzētā iedarbība – no mata struktūras iekšējiem slāņiem, līdz pat mata virsmai. Šīs līnijas produktus var lietot katru atsevišķi vai kombinēt savā starpā un var izvēlēties produktus no visām 3 līnijām, radot savu unikālo, individuāli pielāgoto matu kopšanas procedūru. Produktu sastāvā ir aļģes-antioksidanti, kas aizsargā pret brīvajiem radikāļiem un ārējās vides faktoriem, izvada toksīnus un stimulē kolagēna izstrādi. Dziļjūras ekstraktam ir spēcīgs antioksidējošs efekts, tas aizsargā galvas ādu, veicina keramīda izstrādi un atjauno mitruma līmeņa līdzsvaru.
Plusi: Ļoti skaits dizains, lieliski tipumi, kas pietiks ilgam laikam, pārdomāti sastāvi.
Mīnusi: Pašam grūti izsprast kā sakombinēt produktus no dažādām līnijām, tapēc noteikti lielākā daļa neizmantos šo iespēju, bet izvēlēsies vienas līnijas produktu komplektu. Cena līdzīga jau dažiem profesionālas klases matu kopšanas produktiem.
Vai pirktu atkal? 100% tieši divfāžu līdzekli un karstuma aizsardzības spreju.
Vērtējums: Lieliski produkti ar ganzrīz porfesionālu sastāvu. Es domāju, ka Beology līnija ir kas līdzīgs Schwarzkopf Professional BC bonacure līnijai, tikai par pieejamākām cenām, pieļauju iespēju, ka ar mazāk koncentrētiem sastāviem.
Cena: Moisture šampūns 12.99 eur, moisturising balzāms 12.99,  izsmidzināms līdzeklis pret karstumu 12.99,  repair bi serums 18.99 eur
Kur nopirkt? Drogas
Zīmols: COSLYS. Iedvesmojoties no dabas, gandrīz pirms 30 gadiem, 1985. gadā, Žanīna Gaborī nodibināja nelielu ģimenes uzņēmumu Comptoir des LYS un sāka ražot dabīgus higiēnas un ķermeņa, kā arī mājas kopšanas līdzekļus. Uzņēmums atrodas nelielajā Somloire ciematiņā (800 iedzīvotāju) Francijas ziemeļrietumos, un joprojām pieder Gaborī ģimenei, kuras locekļi paši to vada un tajā strādā.
Nosaukums:  Dermosens
Mērķis:  Hipoalerģiska dušas želeja ķermeņa attīrīšanai
Produkti:   Dermosens gel douche melisse bio ( ar melsisas ziedūdeni) un Dermosens gel douche mauve bio ( ar malvas ziedūdeni).
Tilpums: 380 ml
Apraksts un lietošana: Uzklāj un iemasē mitrā ķermeņa ādā un noskalo.
Plusi: Liels iepakojums, lieliska cena, bioloģisks un dabīgs produkts, ražots francijā, ģimenes uzņēmums, iepakojumi ir otreiz pārstrādājami.
Mīnusi: Nesaskatu
Vai pirktu atkal? 100%
Vērtējums:   Dušas želeja ar melisu vau malavas ziedūdeni remdē sauso ādu un mitrina pat mazgāšanās laikā. Savukārt, alvejas ekstrakts atjauno ādu. Coslys dušas želeja ar melisu nesatur spēcīgas mazgājošās ziepes un sulfātus. Hipoalerģiska, vegāniska. Coslys sejas un ķermeņa kopšanas līdzekļos ir izmantotas tikai no augiem iegūtas mazgājošās vielas, augu ekstrakti un ēteriskās eļļas no bioloģiski audzētiem augiem. Izejvielu pārstrādei un konservēšanai Coslys pielieto vienkāršus, neagresīvus procesus, kā samaisīšana, emulģēšana, uzkarsēšana, atdzesēšana utml. Līdzekļi tiek testēti ar alternatīvām metodēm, nevis uz dzīvniekiem
Cena: 6.85  eur
Kur nopirkt? Biotēka veikalos un interneta veikalā 
Zīmols: NYX Professional Makeup
Nosaukums: Vivid Brights, Worth the hype, Epic ink liner
Mērķis: dekoratīvā acu kosmētika
Produkti:  Acu laineri un skropstu tuša
Tilpums: Vivid brights zilais laineris 2ml: , Worth the hype 7ml: , Epic Ink Lainer: 1ml
Apraksts un lietošana: Nekādi īpaši lietošanas noteikumi nav piemērojami.
Plusi: Kosmētika pieejama par pievilcīgām cenām un tai ir plaša izvēle.
Mīnusi: Šiem konkrētajiem produktiem nevienam nesaskatu nekādus mīnusus.
Vai pirktu atkal? 100%
Vērtējums: Worth the hype acu tušas ir vnk superīgas apjoma tušas. Perfekti varu uzkrāsot gan savas, gan jebkura klienta skropstas panākot apjomu un tās nesaķepinot. :) Par tādu cenu šī tuša ir vnk fenomenāla. 100% iesaku, esmu viss vairāk sajūsmā par ūdensnoturīgo versiju.
Epic Ink Liner 
Vivid Brights coloured liquid liner  ir superīgs. Saņēmu ļoti daudz komplimentu par lainera krāsu- tā tiešām ir iespaidīga. Klājas ļoti labi, turas uz acu ēnu bāzes arī burvīgi. Kārtējais lieliskais produkts par ļoti zemu cenu :) Man ļoti patīk kombinēt ar brūno vai melno laineri ;) 
Epic Ink Liner Melns un brūns. Melnais ir ūdensnoturīgs un brūnais ir parastais. Jāsaka, ka ļoti pigmentēti laineri ar ērtu otoņu, vienīgi laineris ir diezgan mitrs, tapēc ja spēcīgāk uzspiež, tad sanāk dikti plata melna līnija :) Nesprēgā un nedrūp.
Cena: VIVID Brights Colored liquid liner - 05 vivid sapphire 5.99, EPIC INK Liner Brown 11.99 eur, EPIC INK Liner Black ( waterproof) 11.99 eur, Worth The Hype mascara regular & other waterproof version - tušas pieejamas arī zilā, violetā un brūnā krāsā.  10. 49 eur
Kur nopirkt? NYX professional veikalos  Aspazijas bulvāris 32 un Stockmann 
Zīmols:  Schwarzkopf Professional ( profesionālā matu kopšanas līnija)
Nosaukums:  Oil Ultime Argan & Barbary Fig  kuru sastāvā  ir 100 % dabīgas attīrītas eļļas.
Mērķis: Matu kopšanas produkti, kas varētu uzlabot, atjaunot matu mitrumu. Šī ir matu kopšanas produktu līniju ar argāna un kaktusa ziedu eļļu!
Produkti:  Oil Ultime shampoo, conditioner un cream treatment
Tilpums: Oil Ultime shampoo 300ml, conditioner 200ml un cream treatment 200ml
Apraksts un lietošana: Cream treatment sastāva 100% dabīga argāna  un kakutsu ziedu eļļa. Šampūnu lietojam 2x, no matus vidus daļas līdz matu galiem ieklājam kondicionieri vai 1x nedēļā lietojam krēmveida masku, kuru ieklājam ar dvieli nosusinātos matos un noturam 10 minūtes pirms izskalojam.
Plusi: Profesionāla matu kopšana ar kvalitatīviem un inovatīviem produktiem, lielisks un ērts iepakojums ar pumpīti produkta dozēšanai. Pietiek vien ar diviem spiedieniem :) Maskas konsistence ir TIK skaista. maigi rozā tonī ar mirdzumiņiem- tik mīlīgi. Produktiem ir ļoti patīkams un skaists aromāts, kurš nešķiet pārāk uzbāzīgs, bet piešķirs matiem skaistu smaržu.
Mīnusi: Atrodams tikai specializētos veikalos vai Kolonna salon veikalos
Vai pirktu atkal? 100%
Vērtējums: Lieliski produkti, kuri būs piemēroti matiem ar normālu vai raupjiem/bieziem matiem. Smalkus un plānus matus pārlieku noslogos un tie var izskatīties taukaini un zaudēt apjomu.  Mati iegūs zīdainumu, mirdzumu un dzīvīgumu pēc vasaras karstajiem mēnešiem.
Cena: 13.45 - 34.25 EUR
Kur nopirkt? Frizieru serviss, Salon Line, Kolonna
Zīmols:  Organix Cosmetix ( eco cert- ekoloģiski sertificēta) ir ģimenes uzņēmums no Izraēlas. Krēmu ražošanā izmanto Eiropas laboratorijās izstrādātas, inovatīvas tehnoloģijas, lai visas krēma sastāvdaļas maksimāli efektīvi atbalstītu ādas pašatjaunošanās procesus. Savukārt kā krēmu bāze ir izvēlēta alveja – tā nodrošinot, ka krēmi ir dzīvi, 100% aktīvi un spēj aktivizēt visus ādā notiekošos procesus un mitrina ādu. Gazit ģimene rūpējas par to, lai Organix Cosmetix būtu ne tikai ekoloģiski sertificēta pēc Eiropas standartiem, bet arī efektīva kosmētika.
Nosaukums:  Hemp Valley 
Produkti:  Double phase Makeup Remover, Intensely hydrating hand cream un concentrated shea butter
Mērķis: Sejas ādas, ķermeņa un roku kopšana ar dabīgiem un ekoloģiskiem produktiem. 
Tilpums: Koncentrēts šī sviests 100ml, roku krēms 100ml, kosmētikas noņēmējs 150ml
Apraksts un lietošana:  Roku krēms bagātināts ar kaņepju sēklu eļļu, alveju un šī sviestu. Šī sviests bagātināts ar alveju, žožobas eļļu un E vitamīnu un kosmētikas noņēmējs bagātināts ar alveju.
Plusi: Izdevīga dabīgā kosmētika ar eco cert sertifikātu.
Mīnusi: Specifiskāks aromāts kosmētikas noņēmējam un neprakstisks roku krēma iepajojums, šo apaļo bunduli iespējams turēt tikai pie gultas vai izlietnes, jo somiņā to nēsāt līdz nebūs ērti. 
Vai pirktu atkal? 100% dabīgā kosmētika ar lielisku sastāvu, kas droša kā pieaugušajem tā arī bērniem. 
Vērtējums: Kaņepes ir ļoti vērtīgs augs, kura labās īpašības bieži vien netiek pietiekoši novērtētas. Ja iepakojumi būtu nedaudz savādāki, tad produktiem nebūtu vispār kur piesieties.
Cena: roku krēms 7.80 eur , kosmētikas noņēmējs 12.60,  un koncentrētam šī sviestam precīzu cenu netradu. 
Kur nopirkt? Biotēka.lv veikalos un interneta veikalā 
Zīmols: Make Up For Ever
Nosaukums: Ultra Hd tonālais krēms, Aqua Matic glide on eye shadow ME-80, Aqua XL waterproof eye pencil I-90 (violets), D-12 (melns)
Mērķis: Dekoratīvā kosmētika
Produkti:  Acu zīmuļi, krēmveida ēnas un tonālais krēms
Tilpums: Ultra HD 30ml, Aqua Matic 1,4g, Aqua XL 1,2g
Apraksts un lietošana: Dekoratīvā kosmētika sejai un acīm.
Plusi: Ultra HD lieliski piemērots tv un foto, un zī,muļi lieliski noturas jebkuros mitruma apstākļos.
Mīnusi: Melnais Aqua XL zīmulis velkot drūp un birst.
Vai pirktu atkal? UltraHd 100% Aqau XL i-90 100%, Aqua Matic 90% un D-20 - 0%
Vērtējums: Ultra HD jau gadiem ir mans favorīt produkts darbam, kad nav jāmaskē problēmas, bet nepieciešams dabisks rezultāts foto vai video. Aqua XL zīmuļus lietoju jau sen un man tie ļoti ļoti patīk, iespējams melnais i-90 birst jo tonis nav vienkārši melns, bet gan ar zelta mirdzumiņu. Tāds pats kohl zīmulis man klājas izcili, tikai nav ūdensnoturīgs. Aqua Matic ļoti ilgi nevarēju izvēlēties toni izmēģināšanai, paņēmu rozā ar domu līgavām, lai noturīgi, bet rezultātā principā neizmantoju :/
Cena: Ultra Hd 43.50 eur,  Aqua XL 19 eur, Aqua Matic cenu neatceros pirku uz atlaidēm Spicē.
Kur nopirkt? Poetica, Make Up For Ever, klipshop.lv

Ceru, ka uzzinājāt ko jaunu gan par produktiem, gan par zīmoliem, gan par to kur to visu var atrast un iegādāties, ja ir nepieciešamība.
Vai Jūs esat mēģinājuši kādu no šiem produktiem vai ir interese kādu pamēģināt?
Foršu nedēļu :)
Post Comment

Auto Post Signature