Top Social

Kādas pārbaudes varat veikt BENU aptiekās?


Šoriez raksts nav gluži saistīts ar skaistumkopšanu tiešā nozīmē, bet gan par pašu svarīgāko kas mums ir- veselība! 

Divās reizēs apmeklējot BENU aptieku, es veicu sejas ādas stāvokļa, galvas ādas un matu stāvokļa pārbaudes un ķermeņa sastāva pārbaudi. Un jāsaka, ka tas bija tik superīgi, ka mani draugi un mājinieki jau visu zin un arī vēlas doties uz pārbaudēm. Jo par savu veselību un ķermeni jārūpējas visu laiku, nevis tikai tad, kad ir par vēlu.
Tad nu par visu pēc kārtas.

Sejas ādas stāvokļa pārbaude: 

Kur? BENU aptiekās Rīgā un Jelgavā ( vietu saraksts www.benu.lv sadaļā pakalpojumi )

Kas veic? Pārbaudi BENU aptiekā veic kosmētiķis.

Kā un ar ko notiek pārbaude? Klients tiek reģistrēts sistēmā un tiek ievadītas atbildes uz dažiem jautājimiem un sūdzības, ja tādas ir.  Tad kosmētiķe veic pārbaudi ar speciāliem un sertificētiem aparātiem, kuri nosaka ādas stāvokli.  Tiek veikti vairāki mērijumi, tad mērijumu dati ievadīti speciālā programmā, kura nosaka ādas stāvokli- ādas tips, mitruma un sebuma līmenis un elasticitāte. Kad ir noteikts ādas stāvoklis, tad programma atlasa piemērotos ādas kopšanas produktus no aptiekas sortimenta.

Cik laiku tas aizņem?  Konsultācijai atvēlētais laiks ir pus stunda, bet pati pārbaude aizņem aptuveni 15-30 minūtes, ja daudz jautājumu, tad labāk pieteikties uz 2 laikiem, kas kopā sastāda 1h
1h laikā iespējams veikt visas 3 pārbaudes un saņemt ieteikumus.

Ko iegūst? Pirmkārt ir iespēja uzzināt tā brīža ādas, matu  un/vai ķermeņa stāvokli. Uzzināt kā un ar ko pareizi par to rūpēties. Ieteikumus sagatavojusi dermatoloģe Lauma Valeine. Ādas un matu diagnostikas apraksts un ieteikumi sastādija 32lpp, kuras man iesūtija e-pastā, bet ir iespēja arī uzreiz uz vietas to izpirntēt.
Otrkārt pārbaudes dienā saņem 25% atlaidi rezultātu apkopojumā rekomndētajiem produktiem.

Cik maksā?  katra pārbaude maksā 2.99 eur ar BENU karti un 5.99 eur bez lojalitātes kartes.

Kā pieteikties? Sev ērto aptieku un laiku vari izvēlēties un pieteikt www.benu.lv sadaļā "pakalpojumi". Tieši tik pat ērti ir arī atteikt pārbaudes laiku, ja pēkšņi nav iespēja ierasties. Apstirpinājuma epastā pievienots links uz kura vien jānospiež, lai rezervācija atceltos un kāds cits varētu ierasties jūsu vietā.

Galvas ādas un matu stāvokļa pārbaude: 

Kur? BENU aptiekās Rīgā un Jelgavā ( vietu saraksts www.benu.lv sadaļā pakalpojumi )

Kas veic? Benu aptieka kosmētiķe.

Kā un ar ko notiek pārbaude? Ar speciālu sertificētu aparātu, kuram ir pievienota īpaša kamera, lai sīki izpētītu matu struktūru un galvas ādas stāvokli. Dati tiek ievadīti sistēmā un programma izrēķina ieteikumus un piemērotos produktus no aptiekas sortimenta.

Cik laiku tas aizņem? Laiks tieši tāpat 15-30 minūtes, atkarībā no tā cik daudz jautājumu! :)

Ko iegūst? Uzzināt visu par matu un ādas stāvokli, ieteikumi no speciālista, piemērotie produkti kopšanai. Es uzzināju to, ka man ir sausa galvas āda un man obligāti jālieto mitrinošs šampūns galvas ādas kopšanai, pretēji varu iedzīvoties blaugznās. Jo ilgāk vilktu garumā, jo sliktāk būtu man un jo grūtāk būtu problēmu atrisināt.  Ieteikumus sastādija Ārste triholoģe dr. Inga Zemīte
Pārbaudes dienā saņemat -25% ieteiktajiem produktiem.

Cik maksā?  katra pārbaude maksā 2.99 eur ar BENU karti un 5.99 eur bez lojalitātes kartes.

Kā pieteikties? Sev ērto aptieku un laiku vari izvēlēties un pieteikt www.benu.lv sadaļā "pakalpojumi". Tieši tik pat ērti ir arī atteikt pārbaudes laiku, ja pēkšņi nav iespēja ierasties. Apstirpinājuma epastā pievienots links uz kura vien jānospiež, lai rezervācija atceltos un kāds cits varētu ierasties jūsu vietā.

Ķermeņa sastāva pārbaude:

Kur? BENU aptiekās liekākajās Latvijas pilsētās (  sarakstu skatīt www.benu.lv sadaļā pakalpojumi )

Kas veic? Benu aptieka kosmētiķe.

Kā un ar ko notiek pārbaude? Ar speciālu sertificētu aparātu ( izskatās pēc svariem) uz kura ir jākāpj ar basām kājām un rokās tiek iedots speciāls rokturis. Pārbaudes laikā pirkstos var just vieglu tirpoņu, bet tas nav ne nepatīkami, ne sāpīgi. Iegūtie dati tiek ievadīti datora programmā tāpat kā vecums, augums, fiziskās aktivitātes biežums.

  • Šai pārbaudei ir ierobežojumi:  Pārbaudi nedrīkst veikt grūtnieces, bērni līdz 18 gadu vecumam, personas ar kardiostimulatoru. 

Cik laiku tas aizņem? Laiks tieši tāpat 15-30 minūtes, atkarībā no tā cik daudz jautājumu! :)

Ko iegūst? Uzzinās svara, ķermeņa masas un auguma samēru, ķermeņa tauku masas procentuālo attiecību pret ķermeņa kopējo masu. Ūdens procentuālo attiecību ķermenī, ķermeņa muskuļu masu un kaulu masu, ķermeņa bioloģisko vecumu un viscerālo ( iekšējo) tauku daudzumu. Ieteikumi tapuši sadarbībā ar uztura speciālistiem; sertificētu uztura speciālisti Liene Sondore, crossfit pamatlicēju Latvijā Kasparu Zlidni. Ieteikumus saņēmu uz 12. lpp. Un protams -25% atlaide ieteiktajiem produktiem kā arī īpašas cenas MyFitness sporta klubos. P.s. Ķermeņa sastāva pārbaude pie uztura speciālista maksā aptuveni 20 eur un sporta centrā aptuveni 15 eur

Cik maksā?  katra pārbaude maksā 2.99 eur ar BENU karti un 5.99 eur bez lojalitātes kartes.

Kā pieteikties? Sev ērto aptieku un laiku vari izvēlēties un pieteikt www.benu.lv sadaļā "pakalpojumi". Tieši tik pat ērti ir arī atteikt pārbaudes laiku, ja pēkšņi nav iespēja ierasties. Apstirpinājuma epastā pievienots links uz kura vien jānospiež, lai rezervācija atceltos un kāds cits varētu ierasties jūsu vietā.

Mana pieredze apmeklējot BENU aptiekas pārbaudes: Ādas stāvoklis man ir sauss- vēljoprojām, toties ādas mitrums ir 63%, kas ir virs vidējā, tas nozīmē, ka kopjošo kosmētiku lietoju atbilstoši ādas vajadzībām. Nedaudz varētu uzlabot taukainību, tā man ir par maz, tieši zodā. Un ādas elastība jau ir diezgan superīga 78%  papildus šim sarakstā ir dažādi ieteikumi un padomi kā piemēram: Gulēšana vēsā istabā samazina tūsku.
Matu tips - sausi, blaugznu nav, bet tomēr kamerā varēja redzēt, ka veidojas sausu ādas gabaliņi, kas var pārvērsties blaugznās. Kā arī viens no padomiem, ka balzams jeb kondicionieris ir paredzēts matu kutikulas nogludināšanai un matu savstarpējās berzes novēršanai, palīdzot veselās kutikulas zvīņām atstarot gaismu vienmērīgi, kā arī nodrošinot to zīdaino un mirdzošo izskatu. Šeit būtiska loma ir kolagēnam, keratīniem un zīda proteīniem balzamu un masku sastāvā, kas panāk matu stāvokļa ievērojamu uzlabošanos.
Ķermeņa pārbaudē noskaidrojās- svars 51kg ( par maz), viduklis 61cm (par maz) dienā jāizdzer 1,5 liti ūdens, muskuļu masa sastāda 43kg no kopējā svara, kauli - 2,3kg un mans metaboliskais vecums ir 16 gadi :)) Cik tas ir patīkami ;) Bet man jāpacenšas vairāk paēst tauciņi :) Pēc visa šī info saņēmu uztura rekomendācijas kā piemēram: Trīs reizes nedēļā ēdiet lasi, foreli, tunci un makreli, jo šie produkti satur daudz Omega 3 taukskābju, kuras uzlabo imunitāti, iedarbojas pret iekaisumu, regulē holesterīna līmeni un novērš augstu asinsspiedienu. Ja uzturā nelietojat zivis, papildus ir jālieto zivju eļļa un ēdieniem jāpievieno linsēklu eļļa.
Es noteikti iesaku visiem apmeklēt BENU pārbaudes, jo  tas ir tik vērtīgi! :)
Varūt jau kāds ir  bijis?
Post Comment

Auto Post Signature