Top Social

JEANS and SWEATER | Casual Style


Laiks skrien, lido un izgaist nepamanīts. 
Kopš iepriekšējā raksta ir pagājis kāds brīdis un šobrīd šo tekstu rakstu sēžot augstskolas lekcijā. Patreiz ikdienā man nav ne mirkļa brīva brīža, lai uzrakstītu rakstu un kur nu vēl izveidot skaistas bildes visai jauno produktu kaudzei, kura man ir sakrājusies! ( omg) 
Jūnijs man ir traks mēnesis, jo neskaitot darbu skolā, individuālo make-up nodarbību vadīšanu, klientu pucēšanu svētkiem, darbu pie korporatīvajām fotosesijām, grimēšanu tv raidījumiem, augstskolas apmeklēšanu un burāšanu brīvdienās, kursa darba rakstīšanu, prakses darba veidošanu, brīvais laiks sanāk tik vien kā vakariņu pagatavošanai. Uz pasākumiem mani, šķiet, vairs neaicina, jo visu laiku sanāk atteikt. Jau mēnesi solu tukšo trauciņu video, bet nav pat laika, lai to nofilmētu, kur nu vēl samontētu. :/ 2!!! Veseli 2 maisiņi ar tukšiem produktu iepakojumiem stāv viesistabā pie dīvāna, lai par sevi atgādinātu. 

BET ar visu to sabiedriskajā transportā un burājot esmu paspējusi palasīt divas un izlasīt vienu grāmatu. Uz kino neesmu bijusi jau vairākus mènešus, šobrīd mans kino ir youtube vai arī "Mani remonta noteikumi" sērija pie vakariņām! :))  Bet vispār man iekšā sēž vēl doma un cerība par kāda vaļas prieka pievienošanu savai ikdienai. Skvoša rakete noputējusi, sporta zāles uztrenētā izturība ir zudusi, Itāļu valodā  kaut ko sanāk paklausīties tikai tik cik publicē Chiara un Fedez savos instagram profilos... 
BET, tā darba tik daudz, jo nepieciešams viens ļoti,ļoti svarīgs pirkums, kuram nepiešama paprāva summiņa. 🙈 Tapēc es rauju pa maksimumu, jo kredītus, lietu iegādei, es neatbalstu. 

Make-up video es esmu sākusi veidot live versijā un pēc tam publicēju nekoriģētu materiālu savā Youtube kanālā ŠEIT

Un ahh, pareizi, man tak, no neregulāras ēšanas, skriešanas un varbūt no kādas nepanesamības, streiko vēders. Šobrīd nelietoju laktozi, glutēnu un cukuru saturošus produktus. Un neticami, bet mans kunģis reāli nepanes sīpolus, nu tà ka nemaz. Un es biju šokā, cik ātri to sajutu. :/ 
Un laikam arī tas piens, jo kopš ikdienā esmu samazinājusi siera un piena patēriņu, es jūtos daudz, daudz labāk. Vai man ir nepanesamība, to noskaidrot pavisam precīzi var uztaisot analīzes, bet pirms tām es cenšos attīrīt organismu. Un pievēršos ārstu ieteiktai diētai, kura paredz konkrētu produkta grupu izslēgšanu. Šī diēta saucas " Zema satura Fermentējamo Oligo-Di-Monosaharīdu un Poliolu diēta". Nosaukums jau nu tāds, ko atcerēties no galvas ir sarežģīti. 

Ceru, ka Jums visiem viss forši! 😊 
Pēc 29. jūnija blogā atgriežos atkal aktīvā formā, aizstāvēšu kursa darbu un tad jau bus vairāk laika mīļajam blogam! :) 
Post Comment
Santa teica...

Ļoti skaists meikaps, it īpaši acis!

PS Kā notiek individuālā meikapa nodarbība pie Tevis? Cik ilga tā ir? Kāda cena? Ko es no tā iegūšu? Paldies!

Unknown teica...

Sveika, Santa. Manā mājas lapā var redzēt izmakasas. :) apmēram 3h un individuāli vari apgūt piemēram dienas, vai vakara make-up, kādu citu make-up tehniku. :)

Auto Post Signature