Top Social

Whats new in my beauty bag | MAY #14



Sveikas visas superīgās, kuras lasa šo blogu. Ir sakrājušies daudz jaunumi, no prezentācijām, no dāvanām un no pirkumiem. Kompānijas nepārstāj darboties un rast jaunus risinājumus, lai atvieglotu un uzlabotu mūsu ikdienas gaitas rūpējoties un kopjot savu ķermeni. Justies skaisti un sievišķīgi ir īpaši patīkama sajūta, tapēc pats galvenais nepazaudēsim to! 

Schwarzkopf Professionals ir nācis klajā ar daudz jauniem un jāsaka, ka lieliskiem produktiem ;)
Jaunās Oil Ultime matu eļļas.
  • 100% dabīgas, attīrītas eļļas.  Argāna eļļa, Marulas eļļa, Rožu eļļa un Kaktusu augu eļļa. 
  • Lielā pudele man ir Barbary fig ( kaktusu augu). Šī ļoti patīk un tās viegli, neuzbāzīgi saldenais aromāts ir svaigs gluži kā parfīms. Šī eļļa paredzēta ļoti sausiem matiem, tā baro un intensīvi mitrina pat sausākos un nespodrākos matus. Lietoju katru dienu 2 pumpīšu daudzumu iestrādājot no matu vidus līdz matu galiem. Nesatauko un nenoslogo matus, toties mati ir zīdaini, vijīgi un spīdīgi :) Kaktusu eļļa tiek uzskatīta par spēcīgāku nekā daudzas citas augu valsts eļļas.
  • Ceļojuma laikā uz Grieķiju izmēģināju Marulas eļļu, kas paredzēta smalkiem/normāliem matiem. Mani mati šo eļļu burtiski apēda :D Šī eļļa satur daudz C un E vitamīna un bagātīgi baro matus, par to šaubu nav, jo pēc sāļā jūras ūdens un nedēļas saulē mani mati ne par kripatiņu nesabojājās. :)
  • Rožu eļļa paredzēta skalpam un trausliem, sausiem matiem. Slavena ar savu izsmalcināto aromātu un palīdz atjaunot dabīgo lipīdu aizsargbarjeru un padarīt matus zīdainus. Un cik labi, ka šis ir ļoti maigs un gaisīgs rožu aromāts, jo man tie rožu aromāti tik ļoti retās reizēs patīk. Ir vien pāris produkti, kuru rožainais aromāts mani negāž no kājām un šis ir viens no tiem. Apsveicami.
  • Argāna eļļa ir jau visiem zināma un tā ir izcils antioksidants, kura sastāvā ir liels daudzums nepiesātināto taukskābju un padara matus spēcīgus, gludus un elastīgus. 
Ja man jāsarindo produkti pēc manām simpātijām pret aromātiem, tad Marula un Barbary fig ir atšķirīgi, bet vienlīdz patīkami aromāti, nākamā būtu Argāna eļļa un lai piedod Roze, bet to es ierindoju pēdējā vietā. :) 

Un ja meklē sev jaunu matu eļļu, kura jauki smaržo, nesatauko matus, ir no kvalitatīvām sastāvdaļām un rūpējas par matiem, tad uzmet aci šai Schwarzkopf Professionals Oil Ultime līnijai :) 

Wella Professionals ir nākuši klajā ar jauniem produktiem EIMI klāstā. Tie ir Mistify me strong un Mistify me light. Ar ko šie produkti atšķiras no iepriekšējiem? Ar mikromist ( smalkas migliņas) dozātoru, kas ļauj fiksēt matu sakārtojumus nepārslogojot matus, neiegūstot tā saukto "kraukšķi" un neradot "ķiveres" efektu, bet sniedzot noturīgus rezultātus. Es esmu ārkārtīgi priecīga par šiem produktiem. Jau iepriekšējie EIMI produkti man šķita lieliski, bet šis uzlabojums viennozīmīgi nāk tikai par labu.
NIOXIN Instant Fulness dry cleanser. Produkts, kurš man tūlīt beigsies, kaut gan sausos šampūnus neesmu ikdienā īpaši iecienījusi.  Mana roka sniedzas pēc šīs pudelītes, jo mana garuma ( ap lāpstiņām) matus, tas spēj atsvaidzināt lieliski pat trešajā dienā. Kā arī neradīt ne miltainu ne sausu sajūtu, bet gan vieglu un gaisīgu. Tikko vēlreiz pakratīju pudeli, jo esmu šokā, ka viņa tūlīt beigsies. :D Man vispār NIOXIN produkti patīk- šī līnija paredzēta tiem, kuri vēlas biezākus, kuplākus, garākus un stiprākus matus. Produktu līnija ir izstrādāta tieši šīm vajadzībām, tapēc visas dāmas, kuras uzskata, ka jums ir "maz" vai plāni mati, tad lūk, NIOXIN zīmols ir  jūsu risininājums. 
Un tad nu vēl pāris jaunumiņi no System Professional matu veidošanas līnijas prezentācijas, kura tapusi iedvesmojoties no sejas kopšanas līnijām BB, CC, DD. Smieklīgi ne?  :) 
  • System Professional CC Instant energy dry conditioner piemērots saknēm, apjomam, frizūrām.
  • System Professional CC Chrono Control 60- second workable spray - forša laka un 50ml ir perfekts rokas somiņas izmērs. Man mūžīgi iet pa gaisu tā sauktie "baby hair", kad atglaužu matus, tapēc vidēji stipras fiksācijas laka, kura neatstāj baltu putekļu mākoni un pieglauztajiem matiem ir īpaši vērtīgs ieguvums. 
  • System Professional BB Dry Shampoo ir piemērots matu atsvaidzināšanai, lai tiktu galā ar mateim dienās, kad šampūnam un fēnam laiku neatradām. 
Kapēc izvēlēties System Professional produktus nevis citus? Jo pie šī zīmola produkcijas cītīgi strādā gan matu speciālisti, gan zinātnieki, lai katrai sievietie  spētu lietot produktus tā, ka nevar redzēt, ka tie ir lietoti. Mati  netiek salipināti, tie nesaplok, nesapinas un nezaudē spīdumu. Šādos produktos ir vērts investēt par pāris EUR vairāk. 
Šos L'Occitane En Provence produktus ieķēru māmiņdienā mammai pērkot dāvanu :) Mammu iepriecināju ar dušas želeju, krēmu un mini smaržiņām no Neroli & Orchidee kolekcijas un sev paķēru nedaudz piemirstos, bet man ļoti mīļos Amande produktus. 
  • Mandeļu dušas skrubi - ar maziem abrazīviem gabaliņiem, kuri lieliski noņem amirušās ādas šūnas, ļoti patīk šis skrubis vēderam, dibenam un kājām, jo pēc lietošanas visi produkti iesūcas tik ātri un āda kļūst super zīdaina. cena 16EUR
  • Mandeļu eļļa elastīgai ādai - šī eļļa ir fantastiska, tik labi baro ādu ( man gan sejas āda, gan ķermņa āda ir sausa). Āda pēc lietošanas kļūst zīdaina, maiga un elastīga. Tvirtums pēc ilgākas lietošanas ir acīm redzams, it īpaši sēžas zonā ;)  Un nevaru nepieminēt aromātu- varbūt kādam par spēcīgu, bet man tieši laikā. Man tā patīk, ka visa gultas veļa smaržo. No rītiem, kad lietoju eļu, ja būs jāvelk bikses es tai ļauju 10 min iesūkties un tad viss ir ok :)  cena: 36EUR
  • Mandeļu ķermeņa balzāms tika paķerts klāt, lai visu ķermeni nav jāeļļo, bet tur kur āda tvirtāka, es lietoju tieši ķermeņa krēmu. Jāsaka, ka šī ir mana iecienītākā ķermeņa kopšanas līnija no L'Occitane. Cena: 28EUR
STENDERS atsūtija pārsteiguma dāvaniņu - divus produktus no Savvaļas rozes kolekcijas un 3 produktus no ādas tvirtuma nostirpinošās līnijas. 
  • Micelāro ūdeni, esmu jau lietojusi iepriekš. Man ļoti patīk šī produkta iepakojums kā arī pašam micelārajam ūdenim nav itin nekādas vainas :) 155ml, 11.90EUR
  • Intense Moisture serum - intensīvi mitrinošs serums ar savvaļas rožu ekstraktu, limnantes sēklu eļļu un hidrolizēto kalogēnu. Limnates sēklu eļļa ir unikāla, jo satur līdz pat 98% taukskābju. Turklāt tā darbojas kā lielisks antioksidants un palīdz atjaunot ādu. 30ml, 24.90EUR
STENDERS PERFEKTAM VASARAS SILUETAM
Manā skaistuma plauktiņā ir vēl daži jauni produkti, kurus STENDERS atsūtija izmēģināšanai. Par šiem ir uhh un ahh, jo man tie ārkārtīgi patīk. Kolekcija radīta, lai palīdzētu ikvienai sievietei iegūt perfekto vasaras siluetu. Uzlabos ādas tvirtumu un elastību. Ķermeņa skrubis ir fantastisks, kādam aromāts varētu nepatikt, jo tas ir diezgan izteikts, bet tas nemaina to cik pats skrubis ir lielisks. Šie produkti saņēmuši arī žurnāla "Pastaiga" rīkotā topa un Cosmopolitan Beauty Awards apbalvojumus kā labākie produkti savā kategorijā. Serums ķermeņa kontūru nostiprināšanai ir papildināts ar kofeīnu un nīma koka lapu ekstraktu.  Un ja vēl komplektā pieķer masāžas eļļu , tad var iegūt pamanāmus un noturīgus rezultātus. Pētijums esot pierādījis, ka lietojot eļļu 14 dienas pēc kārtas no rīta un vakarā, 77% pētijuma dalībnieču novēroja gurnu apkārtmēra samazināšanos par 1-4cm. 100% dalībnieču šo eļļu ieteiktu savām draudzenēm. Masāžas eļļas cena par 150ml 13,40 EUR
Uz prezentācijas pasākumu šai jaunajai L'Occitane AQUA RÉOTIER īnijai es, diemžēl, netiku, bet mini produktiņus izmēģināšanai man uzdāvināja. 
Ko L'Occitane saka par šo līniju? Aqua Réotier līnija ietver sevī Provansas Réotier minerālu avota ūdens spēku. Mēs pievienojām šī ūdens dabīgo kalcija koncetrāciju, kas nodrošina optimālu ādas mitrināšanu. Kolekcijas produkti satur 3 galvenās sastāvdaļas- glicerīns, hilaruonskābe un kalcijs. Šie produkti nodrošina intensīvu ādas mitrināšanu, notur un piesaista mitrumu.
  • Aqua fresh moisturising mist- atsvaidzinošs un mitrinošs sejas ūdens ar vieglu aromātu, vasaras laikā tik lieliska lieta, kuru turēt somiņā, lai atsvaidzinātu ādu. 5oml ir ērti iemest somiņā un lietot pēc vajadzības ;)
  • Aqua water gel cleanser - attīrīs sejas ādu no dienas laikā noķertajiem puteklīšiem. Šis produkts patiks tām, kuras nemīl lietot micelāros ūdeņus, kosmētikas noņēmējus, bet vēlēsies seju attīrīt ar mazgāšanu. 
  • Aqua moisture prep essence satur hialuronskābi un šis produkts palīdzēs sagatavot ādu labākai krēmu iedarbībai. Serumi vienmēr ir koncentrētāki un papildina krēmu turpmāko darbību. 
  • Ultra Thirst-quenching cream - mitrinošs krēms ar vieglu tekstūru un ātri iesūcas ādā. Ļoti viegla sajūta un āda ir mitrināta. Šādi produkti būs lielisks vasaras sezonā, kad neko treknu un taukainu uz ādas likt nav vēlēšanās.
  • Ultra Thirst-quenching gel- šim produktam ir gēla tekstūra, tā kā man parasti šie produkti šķiet pēc sajūtām lipīgāki, tad šo es likšu dāvanu kastītē. 
Un kādai no manām lasītājām vēlos dāvinat iespēju izmēģināt gan Stenders produktiņus, gan arī L'Occitane jaunos AQUA RÉOTIER produktiņus. Kas jādara, lai piedalītos? Komentārā ieraksti kurš ir tavs mīļākais kopjošās kosmētikas zīmols un kapēc? Uzvarētāju paziņošu 31.05 kometāru sadaļā. 
Lai man būtu iespēja sazināties, atstāj savu epasta adresi, bet ja nevēlies publicēt epastu, tad laimesta gadījumā sazinies ar mani 2 dienu laikā. :) 
Vēlu sev un Jums superīgu nedēļu, lai tā saulaina, pozitīva un izdevusies! 


Kā arī es ķeros klāt jau nākamā jaunumu ieraksta gatavošanai, kuru varēsiet lasīt jau nākam pirmdien! :) 
Post Comment
Unknown teica...

Superīgs konkurss! :) Mans mīļākais sejas kopšanas zīmols ir Bioderma, bet ķermeņa - mūsu pašu Stenders! <3 e-pasts: dianagrudule@gmail.com

Unknown teica...

Paldies, noderīgs apraksts!
Pēdējā laikā esmu iemīļojusi MADARA produktus, jo biju dzirdējusi labas atsauksmes un vēlējos izmēģināt, kā arī - sāku vairāk pievērst uzmanību kosmētikas sastāvam :)

Unknown teica...

Super apraksts, paldies! :)
Manu vasaras sajūtu uzbur Stendera kopjošā kosmētika. Padara ādu starojošu un smaržu buķete liek justies kā ziedu pļavā 24/7! :)

Unknown teica...

Bioderma ,man bija ļoti sausa ada bet pateicoties biodermai tā atkal ir normāla ,tāpēc tagad tikai lietoju biodermu :)
ms.santa.kreslina@gmail.com

Unknown teica...

Sejas ādai nesen atklāju Dzintara krēmus no Future Formulas līnijas, kas lieliski mitrina manu sauso un jutīgo ādu. Ķermenis vienmēr novērtē Neutrogena losjonus.

Maija teica...

Esmu pēdējā laikā iecienījusi BeLoved produkciju.
Bet no Lv-Madaras produkciju.

maija.pa@inbox.lv

Ieva teica...

Man viss iecienītāka ir Clinique kopjošā kosmētika, it sevišķi, Moisture surge sērija, jo nerada alerģisku reakciju un ir redzami rezultāti, āda gluda, maiga un mitrināta. ijansone84@gmail.com

dacemons teica...

daceannabusa@gmail.com
Man mīļākais kopjošās kosmētikas zīmols ir Kiehls. Tāpēc vien, ka no visiem lietotajiem produktiem redzams efekts :) Un vēl bonuss ir nenormāli foršās konsultantes veikalos!

annmaryjane teica...

Šobrīd man ļoti patīk krievu kosmētikas zīmola BOTAVIKOS produkciju, esmu pārsteigta, ka tie maksā lēti, strādā labi, ir ar maksimāli dabīgu sastāvu, nesatur ne parabēnus, ne citus draņķīšus, ir vegāni un ir gatavoti uz ēterisko eļlu bāzes :)

e-pasts : amreidzane@gmail.com

Unknown teica...

Man ļoti patīk Darphin un Filorga kosmētika. Paldies par jaunumu aprakstiem. Epasts - i.kramerovska@inbox.lv

Vineta teica...

Šobrīd gandrīz visa kopjošā kosmētika ir no La roche posay. Patīk,ka beidzot āda nav sausa un ir palikusi mazāk jutīga.

vineta_che@tvnet.lv

Es teica...

La roche posay - mana āda labi panes šos produktus un tie pilda savus solījumus, kā arī tos rekomendēja mana dermatoloģe. Iepatikušies ir arī the Ordinary produkti (kopumā izmēģināti jau 5 to produkti).
elina.kimene@inbox.lv

Unknown teica...

Mans favorīts ir jau arī citu dāmu minētie - Stenders un Madara. Stenders, jo tur ir plašs sortiments ar daudzām, degunam mīļiem aromātiem. Neviens produkts nav licis vilties un der arī kā lieliska dāvana, jo veikalos dāvanu kastītes, kuras var sakomplektēt pats, ir tiešām kaut kas really cute!
Un Madaras kosmētika, jo tā ir dabiska, ir iespēja atbalstīt savējos un tas tiešām strādā! Bieži vien produktiem klāt nāk viltus solījumi par to efektu, bet Madara kosmētikas solītais tiešām nav licis vilties! :)
AnnaRng@gmail.com

Unknown teica...

Sejai lietoju biodermu,bet saaku aptvert domu,ka vajadzeetu pamainiit,jo nemanu vairs taadu efektu kaa kaadreiz.Kjermenim izmantoju Stenders un Avon kreemus/skrubjus un dushas kreemus �� L.BALODE87@GMAIL.COM

Unknown teica...

Man ļoti patīk mūsu pašu MADARA Cosmetics produkti, bet nesen sāku iepazīties ar Loccitane zīmolu un arī tie mani ļoti uzrunā- gan produktu smarža, gan īpašības. (antra.priediena@gmail.com)

Ilga teica...

Kopjošās kosmētikas zīmoli, kuros nekad vēl neesmu vīlusies, ir Vichy un mūsu pašu Madara. Ir paticis viss, kas lietots. :) Zinu, ka, pērkot šo zīmolu produktus, nauda netiks izmesta vējā un produkti man derēs.

ilga.garosa@gmail.com

Unknown teica...

Clinique - praktiski visi produkti no Moisture Surge sērijas + 3step skin care type3 komplekts. Mana sejas ārda ir samērā taukaina, tāpēc ļoti novērtēju mitrinošās līnijas vieglo tekstūru un maigas ādas efektu, Moisture Surge Extended Thirst Relief ir mans sabiedrotais visu cauru gadu. :) /evijalapsa@gmail.com/

Unknown teica...

Manai ādai patīk Bioderma. Sākumā nopirku ķermeņa krēmu, man tā iepatikās ka esmu izmēģinājusi jau viskaut ko no Biodermas un vienmēr esmu apmierināta. No Stendera arī dažreiz ko nopērku un tīri labi patīk. Konkursā piedalos,jo esmu dzirdējusi labas atsauksmes par rožu līnijas serumu un ļoti ļoti gribās izmēģināt :) kristaklincane@gmail.com

Unknown teica...

No kopjošās kosmētikas sejai priekšroku dodu Origins mitrinošai līnijai GinZing. Patīkama smarža un labs rezultāts,āda mitrināta un veselīga. :))
simona.semjonova3@gmail.com

Zane teica...

sejas kopšanai esmu iemīlējusi Madaras kosmētiku un L’oreal paris. manai sejas ādai ļoti atbilstoši līdzeklīši. padara manu sejas ādu maigu, mirdzošāku un samazina izsitumus un poras.
ķermena kopšanai esmu iemīlējusi Stenders produkciju. patīk aromāts. kā arī ķermenis paliek ļoti maigs.

zane.muzikante@gmail.com

Unknown teica...

Pašlaik lietoju Oriflame NovAge kopjošo kosmētiku, kas man pašai bija pārsteigums! Nebiju gaidījusi tādu rezultàtu, jo biju skeptiski noskaņota pret katalogu produkciju.
kristine.klaipa@gmail.com

Unknown teica...

ARTEMIS mans pēdējā laika prieks. Skin Architects Age-Prevent dienas krēms sejai. Patīk gan kā klājas, gan sajūtas pēc uzklāšanas un pavisam neitrāla smarža. Manuprāt arī ādas tonis kļuvis vienmērīgāks, neprasās nekādus bb.:) dignev@gmail.com

Unknown teica...

Mans favorīts ir Madara 🙂Patīk, ka produktiem nav izteiktas smaržas un
ir diezgan dabiski ;)



santa.sakarne@gmail.com

Ance teica...

Mans mīļākais kosmētikas zīmols ir Christian Breton, jo tas ir viens no retajiem zīmoliem, no kura kosmētikas, es tiešām jutu un redzēju izmaiņas ādas stāvoklī.
Ja laimēšu, uzrakstīšu Tev :)

Ieveenc teica...

Mīļākie produkti ir mainīgi, pēc bērna piedzimšanas vispār lietoju tikai kokosriekstu eļļu. Gan kosmētikas noņemšanai, gan ādas un matu barošanai. Bet tagad esmu ļoti iecienījusi Madaras acu krēmu, jo perfekti noņem noguruma pazīmes un dabīgs, stenderes (ābeļu ziedu) roku krēmu jo āda paliek zīdaini maiga un Dr.Hauschka sejas krēmu, jo tas der manām vajadzībām - varu lietot, zem tonālā krēma. Un dabīgs :) Pārējam ķermenim gan vēl pagaidām tikai kokosriekstu eļļa, jo neesmu atradusi vēl perfektu līdzekli. :) ieveenc@yahoo.com

Unknown teica...

Ķermeņa kopšanā pašlaik esmu iecienījusi zīmola Rituals produktus, jo pirmais, kas man patīk šajā zīmolā ir produktu dizains, tālāk jau seko aromāts - vēl neesmu vīlusies, kā arī produkti man pietiek ilgam laika periodam un tie lieliski mitrina manu ādu. Taču sejas kopšanā šobrīd dodu priekšroku zīmola Beauté Pacifique produktiem. Lai arī manā skatījumā šī zīmola produkti ir dārgi, tomēr tie ir tā vērti, jo ir tik tiešām efektīvi un kvalitatīvi.
a.purvina@hotmail.com

Lienīte teica...

Sveika, tieši Stenders ir viens no vismīļākajiem kosmētikas zīmoliem, jo ir saudzīgs pret manu ādu, produkti radīti no dabīgām sastāvdaļām, kā arī gribu atbalstīt latviešus kosmētikas zīmolus. Kostanda@inbox.lv

Unknown teica...

Mani mīļākie ķermeņa kopšanas zīmoli ir Madara cosmetics,man ļoti patīk šī zīmola sejas kopšanas proti, tie tik tiešām ir iedarbīgi.Ķermeņa kopšanai man patīk Douglas Home Spa sērijas produkti, to burvīgās smaržas dēļ.
evitabalode2000@gmail.com

Karina teica...

Paldies par rakstu!
Mans mīļākais kopšanas līdzeklis ir no Klipshop ODA zīmola. Pirmais produkts ir ODA mitrinošais krēms.Viņš pilnībā palīdz mitrināt seju,tā paliek neticami maiga un mitrināta(gan no rīta,gan vakarā).
Un otrs ir ODA mazgāšanas līdzeklis ar pienskābi.Viņš rūpīgi attīra un atsvaidzina sejas ādu.
Mans ē-pasts: karina.andrusenko99@gmail.com

Unknown teica...

Viennozīmīgi tas ir Kiehls, jo ir tiešām redzami un jūtami rezultāti!midnight recovery concentrate ir mans top produkts! Ķermenim vairāk izmantoju tīras eļļas-jojoba un avakado ir favoriti :)
zane.bankevica@inbox.lv

Unknown teica...

BodyShop un Loccitane ,patīk aromāti un rezultats pec to lietosanas,patik izmeginat visadus jaunumus kosmetikā👍 epasts- maribossa@inbox.lv

Unknown teica...

Zane Bankevica ir laimējusi kastīti ar Stenders un L'Occitane produktiņiem :) Sazināšos ar Tevi personīgi, jo ir pievienots epasts :)
P.s. Meitenes, paldies, par tik foršiem un plašiem komentāriem :) Ir ļoti interesanti uzzināt par to, kas Jums patīk, kas Jums sniedz rezultātus :) Tiešām liels paldies :)

Unknown teica...

Super! Paldies ! ☀️

Auto Post Signature