Top Social

Whats New in MY BEAUTY BAG #12


Čau meitenes, Jūs nevarat iedomāties cik daudz man jums ko stāstīt! Par dzīvi, par jaunumiem kosmētikas pasaulē un ko tik vēl ne, bet šodien pastāstīšu kas nonācis manā skaistuma plauktiņā. Ko sola zīmoli un ko par tiem domāju es. Nākamais raksts būs atskats uz notikumiem manā dzīvē- skola, darbs, attiecības, ceļojumi un viss kas uz sirds ;) Bet tagad ķeramies klāt skaistuma pasaulei! :)

Sākšu ar Bobbi Brown- zīmolu, kuru iepazinu pirms tas parādijās Latvijas tirgū. Pirmie produkti no Bobbi Brown bija gēl veida laineri, kurus man ieteica kliente. Lieliski produkti par diezgan augstu cenu, bet nav neaizvietojami ar lētāku opciju, toties Bobbi Brown pūdeeri, highlighteri un citi produkti sejas toņa izskaistināšanai ir vieni no maniem favorītiem. Pēc jaunā Bobbi Brown tonālā krēma (Skin Long-wear weightless foundation spf 15)  prezentācijas mēs dāvanā saņēmām vairākus produktus izmēģināšanai. Apjoma tuša, pats tonālais krēms, kuru salīdzināja ar pasaules slavenāko produktu Este Lauder Double Wear- un nu esmu nolēmusi iegādāties šo tik slaveno produktu, jo tik daudz un tik bieži par to tiek dzirdēts, ka varbūt man nav jēgas no 10 dažādu zīmolu tonālajiem krēmiem, bet pietiek, gandrīz, ar vienu izcilnieku! Līdz šim esmu 1x uzlikusi tonālo krēmu uz sevis ar pirkstiem, kurš manai sausajai ādai ne visai patīk, jo izceļ grumbiņas un sausumus. Kā arī 1x uzliku uz kombinētas sejas ādas, kur izcēlās paplašinātas poras un ar otu klājot uz ādas izskatijās diezgan manāmi un smagnēji. Meitene tieca, ka viņai nepatika kā izskatās. Šobrīd par tonālo krēmu nav sajūsmas, iespējams viss slēpjas kārtīgā ādas samitrināšanā pirms produkta uzklāšanas, jo modelei prezentācijā izskatijās fantastiski! Tuša ir forša, caurspīdīgais spīdums ir ļoti praktiska lieta vizāžistam. Kosmētikas noņēmējs ar eļļu ir dikti taukains, bet tā iemesla dēļ noņem pilnībā visu. Par tonālo krēmu un mitrinošo masku un pārējiem produktiem būs vēl atsauksme, kad būšu kārtīgāk tos notestējusi! 

Mīļais MAC! Atkal kaut kas jauns ko pamēģināt! Acu ēnu bāze- pirmie iespaidi ļoti labi, patīk iepakojums un tekstūra, noturība uz maniem plakstiņiem, ne pārāk taukainiem super visas dienas garumā. Jāsaka, ka produkts būs super ekonomisks un pietiks ilgam laikam, jo nepieciešams tiešām niecīgs produkta daudzums! Lūpu bāzes efektu vēl testēju, domas ne viennozīmīgas. Caurspīdīgais produkts domāts, lai sagatavotu lūpas- ilgnoturīgam efektam.  MAC bronzing powder- golden ir super skaists tonis, bet man vai nu nav atbistošas otas vai es neportu šo produktu lietot, bet kasu, kasu, rīvēju un berzēju, bet uz sejas izmaiņas nereāli minimālas. Mineralize līnija ir samtaina, klājas perfekti un izcili pludinās, bet kapēc šis bronzeris ir tāda skabarga "pakaļā"? 
  • L'Occitane fresh moisturising mist atsvaidzinošs ūdens. Jaunums no L'Occitane zīmola, mitrinošs un atsvaidzinošs sejas ūdens, skaistā un atvēsinoša toņa iepakojumā, ērts tilpums- rokas somiņi draudzīgs. Neuzbāzīgs, viegls un svaigs aromāts.  Droši var lietot pirms make-up uzklāšanas vai atsvaidzināt make-up un mitrināt ādu dienas laikā. tilpums 50ml, cena: € 11,50
AQUA RÉOTIER MITRINOŠS SPREJS SEJAI 
Urban Decay X Kristen Leanne kolekcija ir fantastiska. Man ir košā Kaleidoscope acu ēnu palete ar fantastiksu pigmentāciju, izgaismotāja palete Beauty beam - Jaunākais favorīts kā produkta pigmentācijas tā izgaismošanas spēcīguma dēļ! Un lūpu krāsa - Bun Bun ir super sexy bēšais tonis, nav pavisam totāls nude, bet padara lūpas vizuāli "gardākas",  akcentē to dabīgo toni nepadarot rozā. 
šobrīd Douglas 30% atlaide! Iesaku izmantot šo atlaidi, un ikviena, kura meklē super foršu izgaismotāju ziemas/vasaras sezonām- ķerat ciet šo! :) DISTORTION Eyeshadow palette, daudziem patīk tās iepakojuma dēļ, bet atceraties tas skrāpējas, toties saturs ir ļoti piemērots tiem, kuri vēlas kombinēt acu ēnas,  uz paletes ir pateikts ar svītriņām priekšā kuras ēnas ar kurām kombinējas! Nav jābūt meistaram vai jāpārzin krāsu teorija, lai spētu izmantot visas paletē atrodamās ēnas. 
Oriflame zīmolam ir ļoooti daudz produktu, ne visi no tiem man ir interesanti, ne visi no tiem man šķiet pirkšanas vērti, bet šajā apskatā no zīmola pavasara dāvanas kastes es apkopoju tikai tos produktus, kuri man patīk un šķiet apskata vērti. Aizsargājošais balzāms lūpām vai traumētai ādai ir gandrīz visiem zināms un tas ir iegādes vērts, sūklītis ir super, to arī mitrina zem tekoša ūden un man ļoti patīk gan sūklīša tekstūra, gan tā forma. ( Ikdienā lietoju beauty blender, bet mājās vēl ir AVON un INGLOT  sūklīši, kuri ir jāmitrina, šis ir foršāks par Inglot un Avon. Tonālais krēms man pirmajā mirklī šķita tik, tik ļoti līdzīgs ARMANI luminous silk, kā tekstūras tā rezultāta ziņā- protams, ka nav 1:1, bet nu ļoti līdzīgi. Un izgaismojošā bāze ar rozā pigmentiem un hialuronskābi atsvaidzinās jebkuru sagurušu un pelēcīgu ādas toni. Un viss vairāk mani pārseidza Eco Beauty serums ar ECO cert sertfikāciju- nezināju, ka Oriflame piedāvā eko kosmētikas zīmolu. Sāku lietot un man patīk kā tekstūra, tā arī aromāts, par rezultātiem grūti spriest! :) 
  • BABE Laboratorious lip repairing cream - liela izmēra, kopjošs lūpu balzāms par pievilcīgu cenu :) Man patīk! Tekstūra viegli krēmīga, nav pilnīgi caurspīdīga, pēc sajūtām kopjoša ar viegli saldenu vaniļas aromātu. Šo lūpu balzāmu turu vannas istabā uz plauktiņa, lai neaizmirstu to uzklāt uz lūpām kā pirms došanās gulēt tā arī no rītiem pirms make-up uzklāšanas.  cena ap 5 eur
  • BABE Laboratorious HYDRO 24h Light moisurising & protecting cream SPF 20 ( normal to combination skin) - nav piemērots manai sausajai ādai, kā rezultātā es tiku pie vairāk problēmām ar ādu kā bija sākumā. Paša produkta konsistence un aromats ļoti patika. Diemžēl, rezultāts lika vilties, jo kārtīgi nepievērsu uzmanību kādam ādas tipam produkts ir piemērots. 
  • BABE Laboratorious Shooting Micellar Gel - tā kā micelāro ūdeni ir vienmēr jānoskalo vai jānotīra, tad man ļoti patīk, ka šo jālieto uzreiz kopā ar ūdeni. Esmu pārsteigta cik viengli nomazgājas arī acu kosmētika nekairinot un negraužot acis. ( esmu kontaktlēcu nēsātāja) Jāmin, ka micelārajām mazgāšanas līdzeklim ir diezgan izteikts aromāts, svaigs, bet jūtams.
Ērti produktus var iegādāties interneta veikalā- linki uz produktiem pie BABE Laboratorious. Un vēl CETURDIENĀS visai kosmētika -30%, tad BABE cenas ir nu diktiiii labas :)  P.s. BABE ir Spāņu dermokosmētikas zīmols, nopērkams aptiekās, Aphoteka aptiekās visā Latvijā būs pilns sortiments, bet produkti būs atrodami arī Mēness aptiekās un Euro aptiekās.
  • LANCOME  Skin Feels Good - hydrating skin tint SPF 23/ PA+++,  coverage 2/4, paraben free, 32ml Labākais BB krēms, kuru esmu lietojusi un ir mans šī brīža favorīts. Konsistence super, sastāvs labs, bez parabēniem, nesausina ādu, neizceļ sausumiņus, neredzās uz ādas un nemaksā kosmosu! :) Otrs BB krēms, kurš man vēl simpatizē ir Bobbi Brown, bet šis tomēr patīk vairāk.
  • LANCOME Teint Miracle - hydrating foundation SPF15 , coverage 3/ 4, 30ml, Mans šī brīža mīļākais tonālais krēms. :) Plāns, viegls, dabisks, bet spēj izlīdzināt sejas toni, neizceļ sausumus un grumbiņas. Sausai, nobriesušai ādai perfekti. Līdzīgs efekts un rezultāts ir Sensai luminous sheer tonālajam krēmam. 
  • LANCOME Teint Idole Ultra Wear  SPF 15, 24h wear & comfort, coverage 4/4, 30ml, sedzošāks tonālais krēms, kurš izlīdzina sejas toni teju perfekti, bet ir manāmāks uz plānas, sausas ādas, jo kosistence biezāka. 
Visi tonālie krēmi nesatur eļļas, piemēroti visiem ādas tipiem, pat jūtīgai, ne- komedēni un dermatoloģiski testēti.
Man ļoti patīk šie lūpu produkti, jo tie ir plāni, nelipīgi, nejūtami, nesausinoši un ilgnoturīgi- tinti. ĀRPRĀTS,  tikko sapratu, cik daudz produkti man no Lancome ļoti patīk. Bronzeri, lūpu spīdumi, tinti - Juicy Shaker vai Matt shaker, tonālie krēmi.  Bet ir arī produkti, kuri man galīgi nepatīk un nesaprotu kam tie vispār ir nepieciešami. Piemēram: Monsieur big Brow  uzacu zīmuļi ir krēmīgi un ar jocīgu otu, ko manām smalkajām uzacīm vispār nav kur pielikt. 20 eur par bezjēdzīgu zīmuli- I DONT KNOW, I D O N T K N O W...

Sekojošie produkti ir no LANCOME SPRING 2018 limitētās kolekcijas. Krāsaina, pozitīva, pat nedaudz jautra kolekcija.  No visiem šiem man šķiet, ka ir vērts investēt acu ēnu paletē, ja patīk maigi, krāsaini toņi ar kuriem izveidot svaigus make-up vai ar kuriem papildināt kādu neitrālu brūno toņu paleti.
  • LANCOME Macaron blush 01 Rose  & Pistachio Blender - creamy blush with a fresh light pink color, natural looking when applied. 
  • LANCOME Omber Hypnose Mini Chubby - 02 mint tea, cream eyeshadow stick. ( this shade is not for me, but can be used as a primer for a quick, long lasting base under other colorful eyeshadows. 
  • LANCOME Eye Sugar Palette - 10 pan eye shadow palette (matte, iridesdcent & sprakly glaze) I just love this eye shadwo palett, at first I thouth- too light, too bright & too colorful for a multi use palett, I was wrong! Can do light everyday make-up, sexy evening look & change the color combinations on and on. Very good quality pigmentation in most of the pans, just mint shade is a bit translucent 
Super svaiga un patīkama Stenderam izdevusies šī pavasrīgā līnija. Kā informē zīmols- produkti bagātināti ar ābolu ūdeni, kas tonizē un nomierina ādu, dušas želejas un pieniņa sastāvā ir pienskābe, kas palīdzēs saglabāt ādas mitruma līmeni un padarīs to maigu un gludu. Roku krēms bagātīgi satur dabisko šī sviestu, kas lieliski baro, mīkstina un atjauno ādu.
Stenders laboratorija apliecina, ka Ābeļziedu līnijas produkti nesatur parabēnus.
Šeit arī nedaudz sīkāks apraksts par Šī sviesta izcelsmi.
Šī koka sviests ir viens no vērtīgākajiem dabā atrodamajiem augu sviestiem. Šo sviestu, ko mēdz saukt arī par Āfrikas zeltu, iegūst no šī jeb karitē koka (lat. – Vitellaria paradoxa) augļiem. Āfrikas sievietes jau kopš valdnieces Kleopatras laikiem šo vērtīgo sviestu izmanto skaistumkopšanā, un šeit tas vēl joprojām ir noderīgs kosmētikas produkts ķermeņa mitrināšanai, ādas un matu aizsargāšanai pret tveicīgo sauli un karstajiem, sausajiem Āfrikas tuksnešu un savannu vējiem.

Šī sviests lieliski mitrina, mīkstina un atjauno ādu, kā arī aizkavē tās novecošanos. Tam piemīt spēja dziļi iesūkties ādā, to ilgstoši barojot un aizsargājot, tā ļaujot tev izbaudīt ādas zīdainu gludumu.

Sviesta vērtīgo īpašību dēļ mēs to bagātīgi pievienojam sejas un ķermeņa mitrināšanas, kā arī lūpu un matu kopšanas kosmētikā, kā arī to iespējams iegādāties 100% tīrā veidā. STENDERS savos produktos izmanto tīru, 100% dabisku šī sviestu, kas no Āfrikas ceļojis uz vienu no vadošajām Zviedrijas laboratorijām, pēc tam nokļūstot STENDERS meistaru rokās.
  • NIOXIN  Rejuvenating Elixir-  veselīgu matu izskatam, ieklāj mitros matos pirms žāvēšanas. Šo no visiem trim lietoju viss vairāk, jo produkts samazina matu bojāšanos un lūzšanu. Nenoslogo, nesatauko un nepadara matus nespodrus.
  • NIOXIN Definition Creme - nogludina matus, neļauj pūkoties, ieklāj mitros matos pirms fēna. Lietoju viss mazāk, jo izmantoju taisnotāju un 
  • NIOXIN thickening gel - piedod apjomu un tekstūru gludiem matiem, ieklāj mitros matos pirms fēna. Manus matus tiešām padara apjomīgus un kuplus, pat varētu tiekt pārāk kuplus, bet bez pietaisnošanas izskatos pēc lauvas :D
Kopumā man ļoti patīk NIOXIN produkti, draudzenei sagādāju NIOXIN matu augšanas nakts serumu, jo Darja bija izmēģinājusi un secinājusi, ka efekts ir un strādā.  Ja nezinat neko par NIOXIN, tad īsumā šis ir vienīgais zīmols, kurš specializējas matu biezuma, apjoma un galvas ādas veselības uzlabošanai. Šie produkti viennozīmīgi patks smalku, matu īpašniecēm, kuras vēlas biezākus, apjomīgākus un garākus matus.  Vairāk varat uzzināt ŠEIT P..s man tak vēl ir NIOXIN Instant Fullness sausais šampūns, kurš ir super super kruts, tik labi atvaidzina matus, ka pēc 3 dienas pat var panākt saveidotu un koptu matu skatu!


YAAAYY! 
Šis raksts ir galā, priecāšos dzirdēt komentāros vai Jums bija interesanti, vai uzzinājāt, atklājāt ko jaunu un vai turpināt veidot šādus apskata rakstus, jeb jums labāk patīk par katru zīmolu un produktiem savs atsevišķs raksts? 
Un kā vienmēr priecāšos atbidēt uz visiem Jūsu jautājumiem. 
Post Comment

Auto Post Signature