Top Social

Younger, more radiant looking sikn with DIOR

Make me a fragrance that smells like LOVE! Christian Dior
Iedvesmojoties no preventīvās medicīnas, Dior izveidojis produktu līniju Capture Youth, kas palīdz novērst ādas novecošanas pazīmes, pirms tās kļūst redzamas. Šī līnija radīta nevis nobriedušām sievietēm, bet gan gadsimtu mijas paaudzei, un tai izraudzīts atbilstošs moto - "Rītdien būs par vēlu. Vakardiena ir pagātne."
Apvienojot spēcīgas dabiskas sastāvdaļas, 88% sastāvdaļu ir dabiskas izcelsmes, radīts antioksidantu acu/ sejas krēmu, kuru iesaka lietot kopā ar kādu no 5 jaunajiem Capture Youth serumiem( Glow Booster, Plump Filler, Matte Maximizer, Lift Sculpor, Redness Soother). Tie katrs paredzēts konkrētu problēmu koriģēšanai- ādas mirdzuma atjaunošanai, apsārtuma novēršanai, apjomam, sebuma regulēšanai un liftingam. Serumus iespējams kombinēt, lai risinātu vairāk kā vienu problēmu.
Man ir ārkārtīgi liels prieks, ka luksusa zīmoli cenšas sekot līdzi tam, kāds ir produktu sastāvs un 85% dabisku sastāvdaļu ir jau viens solis tuvāk izcilībai.
Cena katram produktam 105,49 eur (  Douglas, Stockmann, Debennhams) 
www.dior.com
Prezentācijas pasākuma laikā katram no mums bija iespēja pie Dior konsultantes neteikt savas ādas stāvokli ar speciālu rīku. Šī ierīce nosaka cik daudz ādai ir mirdzums, kāda ir taukainība, kāda ir elastība, vai ādai nepieciešama sārtuma korekcija vai tai trūkst mitruma. Pēc testa mani rezultāti norādija, ka mirdzuma sejai man netrūkst it nemaz, bet toties sejai trūkst liftinga un elastības. Pārējie rādītāji bija tuvu labam rezultātam. Šobrīd cītīgi strādāju, lai maksimāli izmantotu produktus, kuri rūpējas par liftingu un ādas eleastības uzlabošanu. No DIOR es dāvanā saņēmu mirdzuma serumu un sejas/acu krēmu, kurus visu šo laiku ar lielāko prieku lietoju un tagad ir pienācis laiks dalīties ar manām domām. 



Capture Youth age delay adwanced cream:
Ražotājs: Antioksidantu krēms ar īrisu ekstraktu, piemērots sejas ādai un ādai ap acīm. Izlīdzina, atjauno un nostiprina ādas virspusi. Produktam ir viegla, krēmīga tekstūra, kas piemērota visiem ādas tipiem. Lietošana no rīta un vakarā uz attīrītas sejas ādas. Ātrākai uzlāšanai 2-3 pilienus seruma var iejaukt krēmā.
Dizains/ Design: ⭐⭐⭐⭐⭐
Efektivitāte/ Efficiency: ⭐⭐⭐⭐⭐
Tekstūra/ Texture: ⭐⭐⭐⭐⭐
Ceļošanas parocība/ Travel friendly: ⭐⭐
Cena/ price : ⭐⭐⭐⭐
KOPĒJAIS NOVĒRTĒJUMS/ Overall rating21/5= 4,2 ⭐⭐⭐⭐ 

Manas domas: Ļoti patīk iespēja vienu produktu izmantot kā sejai tā acu zonai. Tas ir ērti gan ikdienā, gan ceļojot, šim produktam tekstūra ir diezgan bagātīga, krēmīga, bet nav trekna un ķepīga. Pēc krēma uzklāšanas āda jūtas ļoti komfortabli, piepildīti un atjaunoti. Grūti nodefinēt to patīkami reklaksēto ādas sajūtu pēc krēma uzklāšanas :) 

Capture Youth Glow Booster:
Ražotājs: Sastāvā Marunga Plum (Terminalia ferdinandiana), šī auga satāvā ir 100 reiz vairāk C vitamīna kā apelsīnos, produkts palīdz izgaismot un izlīdzināt ādu. Sastāvā arī īrisa koncentrāts, kurš darbojas kā lielisks antioksidants. Ļoti viegla tekstūra sniedz ādai dabisku mirdzumu un piedod starojumu. Serums uzlādē ādu, lai tai ir spēks cīnīties aar ikdienas stresa sekām.
Dizains/ Design: ⭐⭐⭐⭐⭐
Efektivitāte/ Efficiency: ⭐⭐⭐
Tekstūra/ Texture: ⭐⭐⭐⭐
Ceļošanas parocība/ Travel friendly: ⭐⭐  
Cena/ price : ⭐⭐⭐
KOPĒJAIS NOVĒRTĒJUMS/ Overall rating: 17/5 = 3,4 ⭐⭐⭐

Manas domas: Serums ir gandrīz vai esence arī tekstūra ir viegla, bet jūt to bagātību, ko piedod sastāvdaļas. Produkts iesūcas ādā ļoti ātri neatstājot to mitru, spīdīgu vai taukainu. Ja varat atļauties abus, tad super, jo efekts būs lielāks, bet ja nē, tad izvēlaties vienu no produktiem. Krēms kā tāds ir vitāli nepieciešams ikvienas ādas mitrināšanai un aizsargāšanai, bet dažādie serumi var palīdzēt jums atrisināt kādu no ādas problēmām. Izvēle kā vienmēr paliek Jūsu :)

Vēl joprojām atceros kā kādus 6 vai pat 7 gadus atpakaļ kolēģes draudzene lietoja Dior krēmus un es nevarēju saprast par ko viņa jūsmo. Jo pirka tikai tos, lūk, tagad man viss ir skaidrs, kad ir iespēja tos pašai izmēģināt, tad arī sāc saprast kur rodas tā atkarība. No šiem diviem produktiem mana izvēle  ir tikai sejas krēms.

Post Comment
Anonīms teica...

Es izmēģināju tieši šo serumu (pudelīte jau pusē), un neteiktu, ka tas ir kaut kas baigi neparasts vai unikāls vai super iedarbīgs. Produkts nav ļoti slikts, bet šinī gadījumā kādus 90% cenas sastāda nosaukums (zīmols) + reklāma, reklāma, reklāma. Ir lietoti daudz labāki dažādās cenu kategorijās. Un slavēt 85% "pasakainās" "dabiskās sastāvdaļas" produktā, kas nedarbojas... ūdens arī ir 100% dabiska sastāvdaļa, bet tas vien nenozīmē, ka produkts būs labs vai efektīvs... bez tam, vēl ir atlikušie 15% sastāvdaļu, kas ir ļoti daudz, kā ar tām?

Šoreiz apskats izskatās pēc kārtējā mēģinājuma pielaizīties PR, lai turpināt saņemt bezmaksas produktus. Nav nekas slikts saņemt bezmaksas produktus un rakstīt atsauksmi, bet tik glaimojoši pārrakstīt visu reklāmas tekstu un slavēt produktu, kas ir labākajā gadījumā viduvējs, liekas negodīgi pret tiem, kas šo lasa... Tad kāda jēga to saukt par "atsauksmi" vai "apskatu", var taču vienkārši pārkopēt reklāmas materiālu, un viss...

Unknown teica...

Sveika, Anonīmā :) Ceru, ka kārtīgi izlasīji manu rakstu, jo nekur neminēju, ka šis GLOW serums ir efektīvs, vismaz manā gadījumā, jo manai ādai piemērotākais būtu bijis Plumping, tad arī varētu redzēt vai ādas stāvoklis- tvirtums uzlabojas. Lasu šo TAVU garo kometāru un smaidu, smaidu par to, ka kaut kas kremt. Ja pati raksti atsauksmes - dari tā, lai neatkārtotu to, ko daru es ( pārrakstu PR tekstu :) . Šajā rakstā nevienā vietā nesaku, ka šie produkti ir tik superīgi, ka ir vērts tērēt 100 eur par pudelīti. :* Mīlu tādus kā TU! Jūs uzlabojat manu rakstu saturu, jo, lūk, neesmu pievienojusi pie rindkopām info, kurš teksts nāk no manis personīgi un kurš info ir atrodams Dior mājas lapā vai stāstija prezentācijā :)

Auto Post Signature