Top Social

Sytem Professional matu veidošanas produktu sērija

Šī gada 20.martā System Professional oficiālais pārstāvis Latvijā AS “Sirowa Rīga” mani uzaicināja  uz pirmo zīmola produktu līnijas prezentāciju, kas apvieno matu kopšanu un veidošanu, lai sievietes varētu palielināt matu dabisko enerģiju un iegūt pārliecību, ka mati izskatās un jūtas nevainojami, turklāt ir atbilstoši kopti. Sytem Professional matu kopšanas līnija manā ģimenē ir īpaši iecienīta kopš brīža, kad mamma neko nesakot lietoja manus produktus līdz brīdim, kad salavecim palūdza pati savu komplektu. Tagad skatīsimies kā būs ar veidošanas produktiem, jo mani mīļākie šobrīt ir Wella EIMI. 

Ražotājs: Jaunā System Professional matu veidošanas produktu sērija satur labi pazīstamas sastāvdaļas, kas papildina un pastiprina EnergyCode™ (Enerģijas koda) kompleksa iedarbību, tūlītēji piešķirot matiem enerģiju, aizsardzību un padarot tos viegli veidojamus, lai Jūsu izvēlētais matu sakārtojums būtu perfekts, izteiksmīgs un pamanāms! Jaunie veidošanas līnijas produkti jau drīzumā visos System Professional salonos, saraksts šeit: www.systemprofessional.com/lv-LV
Produktu aprakstu atstāsts no prezentācijas pasākuma,  kurā par System Professional matu veidošanas produkciju stāstija trenere Evita Strādere/salons "Dīva".
System professional produktiem ir hibrīdformula - ļoti elastīgu veidošanas polimēru un kopšanas sistēmas sastāvdaļu apvienošana! Kur pozitīvs lādiņš aizpilda negatīvās- bojātās vietas.
  • Produktiem piemīt matu kopšanas + veidošanas īpašības.
  • BB, CC un DD - radies iedvesmojoties no sejas kopšanas produktiem un kā sejas kopšanas līdzekļi tā arī Sytem Professional līdzekļi IR BAGĀTINĀTI ar kopjošām īpašībām. Visos produktos ir termo aizsardzība līdz 220 grādiem! 
  • Lietojot produktus mati nav salipuši, nav kraukšķīgi, nav vecmodīgs efekts! 

BB- beautiful base: viegla elastība, lieto mitros matos! 5 produkti- Blue shaper ir populārākais produkts! ( želeja matu sagatavošanai) želeja maigi zilā krāsā, kad paņem to rokās tā veidojas kā ūdens, bet sniedz vieglu fiksāciju, kas viegli ieklājas un viegli veidojas! Ja balināts mats, tad pirms tam to kārtīgi jāsabaro ( zilā krāsa neitonēs matu, par to nav jāsatraucas). Produktiem ir maigi, izsmalcināti aromāti.

CC- creative care: mirdzums un maigums. Instant energy - sausais kondicionieris ( populārākais produkts) nelieto uz galvas ādas, ja gribas atsvaidzināt matus, bet nav iespējas. Iepūšot matos tas rada sajūtu, ka mati ir tikko izmagāti, viegli, zīdaini un smaržīgi. Sastāvā 75% lipīdu, kas nepieciešami, lai saturētu matus un keratīna blokus. PERFECT ENDS ( populārs produkts, pati šobrīd lietoju) Produkts kā matu galu līme ( tiem kas vēlas izaudzēt matus, vai tie ir sausi un spurojas). Produkts 
ievalcē matus un neļauj tiem šķelties. Man ļoti patīk, jo nesalipina, nesatauko matu.

DD- dynamic definition:  Produktiem piemīt fiksācijas un tekstūras piešķiršanas īpašības. Lieto jau uz sausa mata! Energy control matu laka ( populārs produkts)- elastīgas fiksācijas matu laka, kas nesacietina matu, bet sniedz sakārtojumam noturību.

* populārākie prokti norādīti pēc Sytem Professional pārdošanas datiem citās valstīs.
  • System Professional matu veidošanas produktu sērijā ir 13 produkti! 
  • Kolekcija tapusi sadarbībā ar Bruce Masefield (
    Brūss Meisfīlds) System Professional radošo mākslinieku. Kā saka pats Brūss, kapēc tieši System Professional: "Tā ir ģeniāla kosmētika! Jo ir grūti savienot vieglumu ar nenoslogošanu, bet šeit to ir iespējms iegūt!"
  • Anna Rozīte ir System Professional zīmola vēstnese Latvijā.
Post Comment

Auto Post Signature