Top Social

WALK through the FALL


Apmeklējot  franču stila dizainviesnīcas „Relais le Chevalier" atklāšanu
Apģērbs: Žakete- CI CI London, kleita- ZARA, leginingi - Calzedonia, josta- Miss Selfridge, zābaki- Vagabond.

Rudeni knapi pamanīju kaut kur Siguldā, jo visu pārējo laiku jutos kā pele ritenī. Augstskola, darbs skolā, klienti, jāvada semināri, jāpārvācās, jāpaēd, jāpaguļ, eksāmeni, mājas darbi un tā visu laiku.
Gribas atkal sportot, bet nav kad, gribas vairāk veidot video youtube, bet atkal nav kad. Es esmu patiesi priecīga par savām attiecībām, bet attiecības prasa rēķināšanos ar otru kā arī gribas pavadīt daudz laika kopā. Šobrīd varu atbildēt uz vienu aktuālu juautājumu, kuru agrāk uzdeva tik daudzi. Kā es visu varēju paspēt? Vienkārši, es biju brīva meitene.
Bildes no Laura Ashley jaunās kolekcijas prezentācijas. Žakete - CiCi London, kleita- Religion clothing, legingi - Calzedonia, zābaki- Vagabond shoes, soma- Parfois, aksesuāri - Lindex, Tommy Hilgiger, The Koty, Pandora.

Šobrīd, man gribas apsēsties un salikt prioritātes gan darbos, gan vaļas priekos, gan tam kam ikdienā vēlos veltīt laiku. 
Punkts uz i un manu nervu šūnu slepkava bija mana mašīna, kuru kopš augusta vidus līdz novembra sākumam izvadāju pa servisiem un evakuātoriem līdz beigās izrādās  to vairs nevar salabot. Protams, ja labi grib, tad var, bet izdevumi pārsniedz mašnas tirgus vērtību.Vienvārdsakot gada nogale vnk testē manu  pacietību un izsūc visas spēka rezerves. Zem acs pat nervs mēdz raustīties un jūtu, ka ķermenis draud ar izdegšanu. Iesnas, kakla sāpes, galvassāpes, kuras mani ikdienā parasti nemoka. 
Tikko sapratu, ka rakstiski sūkstos par šī brīža emocionālo situāciju, bet cenšos pieņemt, ka dzīvē viss notiek tā kā jānotiek, kaut kas jāiemācās un jāsaprot. Visam ir savi cēloņi un tāpat arī sekas. BET, lai vai kas un kā notiek, es esmu laimīga un ar visu apmierināta. :)
Idejas ir, plāni ir un es negaidīšu līdz jaunajam gadam, bet sākšu jau tagad. 

Nevar jau visus rakstus rakstīt cik viss skaisti, viegli, puķaini un laimīgi! :) Ceru, ka Jums rudens ir bijis veiksmīgāks. Bet kā jau vienmēr, mēs katrs pats esam savas laimes kalējs. 
Decembra beigās dalīšos ar šī gada kopīgo atskaiti - izsvērsim kurš kausiņš pilnāks. Veiksmju vai neveiksmju :) 
Post Comment
Anonīms teica...

Man arī ir tā, ka pirms Ziemassvētkiem viss jūk un brūkt, un liekas, kāds tiešām mani pārbauda, bet ap svētku laiku tas parasti pāriet un tieku atalgota. Ceru, ka Tev būs tāpat :)

Unknown teica...

O, jā! Es ceru, ka būs viss viss super! Oi, jāsaka, ka būs, bez variantiem!

Auto Post Signature