Top Social

Whats NEW in my Beauty bag #4

Esmu iekavējusies ar šo rakstu diezgan pamatīgi, bet nebiju domājusi, ka augusts man būs tāds " Hell of a ride" :) Bet, šodien vēlos parādīt un pastāstīt par jaunumiem manā skaistuma plauktiņā, kuri iekrita Jūlija mēnesī. Augusta Jaunumi sekos pavisam, pavisam drīz :) 

  • SUNTANA tanning mousse Chocolate ( dark tan) - fantastiskas paštonējošās putas, kuras ļauj manam bālumiņam izskatīties daudz dzīvīgākam un veselīgākam, kas man ļoti patīk. It sevišķi redzot kāda šogad vasara :) Iegādāties varat ( SPRAY TAN STUDIO RIGA

  • MIXA Hyalurogel with hyaluronic acid - kēms ar hialuronskābi nodrošina 24h intensīvu mitrināšanu jūtīgai ādai ar ļoti vieglu un patīkamu aromātu un vieglu tekstūru. Šis krēms palīdz uzturēt un noturēt mitrumu ādā. Sastāvā 7% glicerīna. Piemērots jūtīgai un dehidrētai ādai. :)
  • MIXA CICA CREME- krēms, kurš glābs traumētus ādas laukumus. Sastāvā 5% glicerīns un pantenols. Piemērots sejai, ķermenim, rokām- kā bērniem tā arī pieaugušajiem. Šis gan ir ļoti noderīgs lietošanai. ( Pieejami DROGAS) 

  • LOGONA - 3in1 cleanser forš attrītājs 
  • LOGONA Matt finish Day Fluid - ,atējoš dienas krems ( atdevu draudzenei, jo neder manam ādas tipam)
  • LOGONA  Vitamin cream - baigi mīlīgs kremiņš 
Neizplūdu šeit gari, jo par produktiem ir raksts: ŠEIT

  • OPI PRO SPA - ādas kopšanas komplekts rokām un kājām!  OMG! Izstrādāts sadarbībā ar dermatalogiem, radīts priekš saloniem, ērts lietošanai mājas apstākļos. Sastāvā kupuaku sviests- Brazīlijas superauglis ar 9 neaizstājamām taukskābēm un 9 antioksidanti, kā arī baltā tēja, kas ir antioksidants, satur aktīvas sastāvdaļas las novērš vides radītos bojājumus un palīdz aizkavēt kolagēna un elastīna noārdīšanos. Komplektiņā ir Mikro eksfoliējošs roku skrubis 118ml, aizsargājošs roku serums 60ml, aizsargājoš roku krems 50ml, nagu un kutikulu eļļa 14,8ml.  Šis komplekts paredzēts manikīram. Produktiem ir ļoti patīkams, svaigs citrusu aromāts. Ja esat roku kopšanas fanāti, iesaku šiem produktiem pievērst uzmanību, bet brīdinu- komplekta cena ir "iespaidīga" :))


  • ORIGINS - GINZING SPF 40 tonējošs mitrinātājs. ( tonis, ļoti maigs, viegls, dabisks) 50ml. Mitrina, uzlādē, aizsargā ādu visas dienas garumā.  Piešķir ādai starojumu, cīnoties ar pelēcīgumu un nogurumu un aizsargā ar augstu saules aizsargfiltru.  Viegla formula, kas bagātināta ar kofeīnu un žeņšeņu ik rītu atmodinās sejas ādu. Var lietot vienu pašu vai kā bāzi zem kosmētikas. Aromātu veido greifrūta, citrona un piparmētras eļļu aromātu kokteilis. Dievīgi! izcils produkts, ļoti patīk, regulāri lietoju, ņemšu līdz ceļojumā :) HAPPY  p.s. jau iepirekš lietoju Gin Zing refreshing eye cream, kas izgaismo un noņem pietūkumu zem acīm. Izcils duo minimālistiem, kuriem nepatīk nekas lieks, bet gribas svaigumu un starojumu. 


  • SENSAI septembrī laiž klajā atjaunotu kosmētikas līniju, kuras sastāvā ir 3 izcili kosmētikas elementi: ekskluzīvas sastāvdaļas, lieliska tekstūra un īpašs noformējums.  Produkiem ir divu veidu zīda mirdzums.  Zīdaini vizošs pūderis vai Zīdaini sarmains pūderis. Pamatsastāvā koišimaru zīda ekstrakts, kas iegūts no Japānas smalkākā zīda ( kādreiz tas bija pieejams tikai imperatora ģimenei). Sastāvā īpaši pigmeni - AURA. Vairāk par ši līniju Jums drīzumā pastāstīšu atsevišķā ierakstā, jo produkti ir tā vērti. Man bija tā ekskluzīvā iespēja jau 2 mēnēsus izmēģināt šos produktus. Miksēju, mainīju, testēju, dienā, karstumā, vakarā un vējā. Man šķiet, ka Jums jau rodas sajūta, ko es tūlīt teikšu? :) Jā, tie ir lieliski. Man ir bijusi arī iespēja izmēģināt uz dažādiem ādas tipiem un dažādiem vecumiem, reuzltāts, ļoti dabisks, svaigs, bet efektīvs. P.s. Ja meklējat jaunu tonālā krēma otu, tad šī SENSAI ota jums ir vajadzīga! Tik maiga un īpaši ērta sariņu izkārtojuma forma ļaus piekļūt ērti visās zonās. :)


  • EISENBERG PARIS Sublime Tan face & body oil! 100ml, stikla iepakojums. SPF 6 Nav labākas sejas un ķermeņa eļļas iedegušai ādai par šo ( atgāninu- jau iedegušai, nevis gaišai). Īpaši dziļa mitrināšana un skaists mirdzums ādai. Tās meitenes, kuras šo produktu jau ir lietojušas, noteikti zin un saprot par ko es runāju. Eļļa aizsargā no brīvo radikāļu iedarbības un saules staru kaitīgās ietekmes, lai atklātu izcili maigu, mitrinātu ādu un lielisku iedegumu! Tās formula, kas bagātināta ar neaizstājamām taukskābēm un E vitamīnu, palīdz cīnīties ar ādas atūdeņošanos, un aizsargā to no apkārtējās vides kaitīgās ietekmes. Došos oktobrī uz Madeiru atvaļinājumā un ņemšu šo produktu atsevišķā trauciņā līdzi, lai kad āda būs jau iedegusi, pastiprinātu iedegumu un tā noturību.
Post Comment

Auto Post Signature