Top Social

Good Hair day EVERYDAY with GHD


Are You ready to change how you style and take care of your hair? Are You ready to have a good hair day - everday? I AM! 

I am proud to say that I am a GHD trainer in Latvia. Started working with GHD in august. And loving not only GHD as a brand but now I can't imagine my everyday hair styling routine without my biggest love- GHD platinum styler. And not only I adore it so much, as well I love to work with it on my clients. It's easy & quick to work with and achieve amazing and  lasting results. So, if you are looking for a new, super high quality, and less hair damaging styler- don't hesitate to get your own GHD Platinum styler. 

Esmu jau minējusi, bet atkārtošos vēlreiz, ka esmu GHD Latvija trenere, uzsāku ar zīmolu strādāt augustā. Esmu ārkārtīgi priecīga par šo iespēju. GHD ir luksusa klases zīmols, kurš savus produktus izstrādā pēc augstākajiem standartiem savā Kembridžas zinātniskajā centrā. GHD ir patentējis vairākas inovācijas savos produktos, kas šo kompāniju paceļ līderu pozīcijā. GHD Latvijā piedāvā 2 veidu fēnus: Air, kurš žāvē matus 2x ātrāk, kā citi līdzīgi fēni un Aura - fēns, veidotājs, kura inovatīvajā dizainā ir iestrādāta unikāla aukstās sienas un laminārā tehnoloģija. Ar AURU mati tiek nogludināti un ieveidoti nevainojami. Piešķir matiem +40% spīduma. GOLD līnijas taisnotāji ir pieejami 3 izmēros: mazs ( īsiem matiem, čolkām, smalkām lokām), standarta ( visiem matiem), plats ( gariem, bieziem matiem, lielām un vieglām lokām). Un protams slavenais GHD PLATINUM, kurš ieguvus vairākas dizaina balvas un ir ar patentiem sargāts produkts. 3- zonu tehnoloģija ļauj plāksnēm uzkarst vienmērīgi 20 sekundēs un vienmērīgi saglabā 185 grādu temperatūru visu tā lietošanas laiku. Ķīļveida svira ļauj veidot matus jebkurā lenķī ar īpaši vieglu satvērienu.  Platinum taisnotājs palīdz saglabāt matu veselību un par 50% samazina matu lūzšanu, kā arī paildzina krāsas noturību un tās spilgtumu. Ar Paltinum taisnotāju nepieciešams tikai viens pieskāriens, lai iztaisnotu perfkti matus vai ieveidotu nevainojamas lokas, visdažādākajos veidos! :) 
Daži fakti par GHD:
▪️Katru minūti pasaulē tiek pārsoti 4 GHD veidotāji
▪️GHD ir saņēmis vairāk kā 100 dažādus apbalvojumus
▪️GHD ir vienīgais zīmols, kuram ir sava pētijumi labaratorija- Kembridžā

Post Comment

Auto Post Signature