Top Social

Whats NEW in my beauty bag #5


DIOR*
  • 5 COULEURS - 677 Hypnotize eyeshadow palette 
  • Diorblush color & light duo sculpting stick duo colour & light 001 Plum shimmer
  • Diorskin Forever Undercover - one coat camouflage everlasting concealer, waterproof 010 ivory, 040 honey beige 
Izcili produkti, esmu iemīlējusies visos kā vienā, iespējams, ka mana veiksme slēpjas faktā, ka produktu varēju izvēlēties. Ļoti patīk ēnas, kuras ir pigmentētas un ar skaistiem toņiem, iesaku meitenēm, kuras vēlas vienu, bet praktisku un kvalitatīvu acu ēnu paleti. 
Color & light patiks tiem, kuri ir krēmveida produktu fani un kuriem patīk spīdīgi produkti. 
Konsīleri - ļoti forši, neticami forši, sedzoši, bet ne pārlieku smagi, kas nosīlerim ir īpaši svarīgi, tapēc lieliski der arī zonai zem acīm.  Gaišais tonis izcils gaišas ādas īpašniekiem. Honey beige nedaudz par gaišu, lai veiktu kvalitatīvu sejas modelēšanu.
KIEHL'S *
  • Limited Edition Ultra facial cream in partnership with AUTISMS SPEAKS
  • NEW Cucumber Herbal Conditioning Cleanser for all skin types ( best for dry or sensitive skin) 
Kieh's Ultra Facial krēms ir ieguvis šobrīd pavisam citu nozīmi- daudz nozīmīgāku un dziļāku nozīmi. Kiehl's ir izvēlējies savu populārāko produktu, lai sadarbotos ar Autism speaks un Metjū Makonahiju, lai atbalstītu un ziedotu naudiņu bērniem, kuriem ir nepieciešams atbalsts un palīdzība. Tapēc, ja meklējat sev lielisku sejas krēmu ikdienai, kurš ir piemērtos zem make-up, tad nošausiet 2 zaķus ar vienu šāvienu :) Lielisks krēms un labais darbiņš!
Ja nu meklējat attīrošu sejas mazgāšanas līdzekli, tad noteikti varat arī paķert Jauno gurķu attīrošo produktu sejas ādai, kurš lieliski atbrīvos sejas ādu no visa liekā. 


ORIGINS *

  • GINZING Energy - boosting Gel Moisturizer 
  • GINIZING Ultra-Hydrating Energy boisting Cream
  • GINZING Refreshing eye cream to brighten and depuff
SERVES YOUR SKIN A MORNING SHOT OF ESPRESSO!
Hydrates for 24 h
Prefect for drier skin or extra skincare at night in the colder months. 
Fortified with skin-boosters like coffee seed oil and Panax Ginseng to fight skin fatigue.
Plus an essential oil blend of Lemon, Grapefruit and Spearmint leaves.
#origins #ginzing

Šie produkti ir tiešām patiess enerģijas lādiņš! Dievinu aromatu, kurš ir svaigs, citrusīgs un ir sajūta, ka tiešām uzlādē ar spēku un skaistumu. Ar acu krēmu esmu pazīstama jau ilgāku laiku un esmu ārkārtīgi priecīga par šo lielisko draudzību. Un šobrīd ģimenē ir ienākuši 2 jauni un pārsteidzoši lieliski produkti - dienas un nakts krēmi. Abi mitrina, palīdz atgūt enerģiju nogurušai, pelēcīgai ādai. Origins kopš pirmā brīža mani pārsteidza , aizrāva un nav licis vilties.  Jāsaka, ka nebiju domājusi, ka man šis zīmols iepatikses tik ļoti kā tas ir noticis. Jāsaka, ka Este Lauder ģimenē rodas un plaukst lieliski zīmoli :) Un ja tiešām ir tā kā Origins uzsver, tad visi izmantotie produkti satur labākos un nekaitīgākos pieejamos dabas produktus. :) Tas arī ir daudz un ļooooti labi! :)


INGLOT 
  • YSM cream foundation 39 and 40 ( light shades) 
  • AMC cream foundation MW100 ( dark shade) to mix with my LW500 ( quite light shade)
Inglot Latvija nostrādāju savus 3 gadus, ja ne pat vairāk :) Produkti lieliski , plaša izvēle, un cena patieši izcila. Šoreiz atrādu 2 tonālā krēma veidus, kurus iegādājos, lai papildinātu savu darba somu. YSM tonālais krēms, sedzošāks un matējošāks, izcils tonālais krēms pasākumiem, fotosesijām un perefektam rezultātam visas dienas garumā. 
AMC tonālais krēms piemērots pelēcīgai, nogurušai ādai, kurai neder nekas smags un pārlieku matējošs. Izgaismojošās daļiņas ādai piešķir mirdzošu un svaigu rezultātu.

YVES SAINT LAURENT*
  • ALL HOURS FOUNDATION - 24h long wear flawless matte full coverage spf20/ PA +++ ( B 30 almond) oil free
  • VINYL COUTURE mascara - nr 6 I'M THE MADNESS volume color impact 
WOW! Tonālais krēms! AMAZING! Neticiami, kur tas ir bijis iepriekš? :) Ja kādam patīk luksusa produkti, lieliska/ pilna sedzamība un ļoti skaists tonālā krēma aromāts, tad meklējat rokās ALL HOURS tonālo krēmu no YSL :) :loooti ļooooti ļoooti patīk, superīgs!!! 
Rozā skropstu tuša man bija izteikts pārsteigums, jo pirmajā mirklī domāju, ka tas ir lūpu spīdums, bet nē, tā tiešām ir skropstu tuša, kura kā izrādās pagājušajā gadā Spānijā ir izraisījusi trakoti garas rindas uz tās iegādi. :) Rozā ir viena no šī gada make-up tendencēm, tapēc skaidrs, ka tuša ir tieši topā, bet izmēģinot to vienu pašu saņēmu vairākus jautājumus vai man viss kārtībā, tapēc sapratu, ka šo tušu lietošu, bet tikai kombinācijā ar melno tušu pamatā :) Kurš ir krāsojis rozā skropstas? :) 

MAC COSMETICS* TOP 3  face/ skin products 
  • NEXT TO NOTHING face colour - medium
  • PRO LONGWEAR concealer NC20
  • PREP+ PRIME FIX+ skin refreshner / finishing mist
Trīs produkti, kuri ietver perfektas ādas noslēpumu!
Next to nothing tonālais krēms, kurš ir kā otra āda. Pro Longwear konsīleris, kurš nomaskēs visu, kam jāpazūd bez kompromisiem un FIX+ nobeiguma sprejs, lai āda izskatītos nevainojami visas dienas garumā. Šie ir izcili produkti make up minimālsitiem. Nepatīk krāsot acis, vaigus utt. Bet gribas izskatīties sakopti un skaisti, tad šie ir tieši Jums! :) ( P.s.) Būs video ;)

GARNIER AMBRE SOLAIRE*
  • Sensitive Advanced very high protection lotion SPF 50+ ( body)
  • Sensitive Advanced very high protection cream SPF 50+ ( face & neck) 
Saules aizsardzība, noteikti vajadzīga un nekādā gadījunā par to nedrīkst aizmirstt! SPF 50 ir pats labākais varinats visiem baltajiem draudziņiem kā man :) 

DOUGLAS SENSITIVE FOCUS*
  • Rich Shooting Cream - cotton flower & liquorice ( sensitive skin)
  • Comforting Shooting Mask - cotton flower & Liqurice ( sensitive skin)
DOUGLAS PERFECT FOCUS*
  • 5 IN 1 BB creme porcelain flower & hibiscus ( dull complexion) 
Jauni un interesanti produkti no Douglas līnijas. Domāju, ka Jūs jau zinat, cik patiesībā daudz un dažādus produktus piedāvā Douglas make-up līnija. Produkti ir pārdomāti, kvalitatīvi un cenu ziņā ļoti patīkami un pieejami :) Man personīgi ir nelielas antipātijas pret lakricu jau kopš bērnu dienām, bet ja Jums lakrica garšo un patīk, tad viennozīmīgi šie būs jūsu produkti! Jo, kas gan var būt maigāks un saudzīgāks par produktu, kurš paredzēts jūtīgai ādai? :) 

URBN DECAY * REHAB MAKE UP PREP

WOW, šī līnija mani pārsteidza nesagatavotu. Pirmkārt mitrinošais krēms ar hipotonisku ūdeni ( ūdens dabīgā veidā) uzsūcas tūlītēji  un mitrina ādu sagatavojot to nevainojamam grimam. Visi, kuri ierauga un izmēģina tekstūru ir tieši tik pat pārsteigti cik es! Man jau nu ļoti patīk un ir izcils produkts darbā ar klientiem, jo ir piemērots VISIEM ādas tipiem. 
Lip Love ir manu klientu favorīt produkts :) Liek man katru reizi pasmaidīt- visas, visas meitenes, dāmas un lēdijas vienmēr skaļi izsaka savu sajūsmu par LIP LOVE lūpu balzāmu. Patīkams, mitrinošs ar vieglu mentola nojausmu, kas patīkami atsvaidzina. Un garša ir viegli saldena... mmmm!
meltdown make-up remover vairāk gan patiks un būs piemērots tiem un tām, kuri ikdienā vai diezgan bieži izmanto daudz un noturīgu kosmētiku. Vai tu būtu kosmētikas mīļotāja vai sporta deju dejotāja vai skatuves zvaigzne, ja kosmētiku lieto vairāk kā ikdienas patērētājs un tai ir jābūt noturīgai, tad šis noņēmējs palīdzēs no tās atbrīvoties vieglāk kā jebkurš cits produkts. :) 


VICHY SLOW AGE* 
  • VICHY SLOW AGE cream ( normal and dry skin)
  • VICHY SLOW AGE eye cream ( all skin type) 
Ulla lāaa- VICHY SLOW AGE līnija sāk strauji paplašināties. Īpaša kopšana ādas novecošanas palēnināšanai par 80%. Vai atceraties kā jau pirms kāda laika Jums stāstiju par pirmo Vichy Slow Age produktu? Varat to izlasīt ŠIET
Gluži kā pirmajam produktam arī jaunajiem ir saglabājies gan iepakojuma dizans, gan aromāts. Papildinājums ir tikai zona vai laiks, kurā šie produkti jālieto. Pirmais produkts bija vairāk kā serums, kuru lietot pirms un zem jebkuras kosmētikas, tad šie jaunie līnijas produkti palīdzēs uzlabot jau iepriekšējā produkta īpašības un rezultātus. 
CHANEL PARIS COROMANDEL* 
  • COROMANDEL aromāts, kurš ir vis piemērotākais manai gaumei, raksturam un būtībai. Aromāts, kura izvēle netika balsīta uz iepakojuma dizainu, nosaukumu vai reklāmas rullīti. Aromāts, kuru atklāju patiesi atbildot uz neskaitāmiem jautājumiem. Lūk, kā sievietei jāizvēlas un jāatrod tas vienīgais aromāts, kurš raksturos viņas personību starb draugiem, ģimeni, darba kolēģiem un sabiedrību. Kaut kas īpašs un neaizmirstams gan manā pieredzē, gan skaistuma plauktiņā. Īpašs notikums un pieredze gan iepriecinot sevi vai iepriecinot sev tuvāko. Galleria Riga Kristiana veikalā ir iespēja doties neaizmirstamā smaržu un pieredzes braucienā un iespējams atrast sev draugu un sabiedroto uz visu mūžu :) 

Produkti, kuri atzīmēti ar (*) ir saņemti paraugi no zīmoliem prezentāciju laikā vai izmēģinašanai. 

Post Comment
Unknown teica...

Cawinj, Daudz produktu tev ir , cik daudz laika paies tev,lai tos izlietotu līdz beigām?

Unknown teica...

Kosmētikas produktus kā bāzes, lūpu balzāmus, kosmētikas noņēmējus, tonālos krēmus un konsīlerus iztērēt ātri un viegli, jo daudz darbam jāizmanto. Sejas kopšanas produkti noteikti neiet tik ātri, bet daļu atdodu ģimenes meitenēm un draudzenēm. Kā arī drīzumā blogā būs maza skaistuma produktu andele :) Pa mazākām naudiņām došu iespēju citiem pamēģināt produktus, kurus nespēšu izlietot.

Auto Post Signature