Top Social

MARTINI SUNSET

Kā laiks skrien, cik daudz jūs nezinat, cik maz esmu rakstijusi, cik maz padalījusies! Augustam vajadzēja būt mierīgākajam vasaras mēnesim, bet viss iegriezās pavisam savādāk. Nu jau mēnesi nestrādāju veikalā, godīgi jāsaka, ka nemaz, nemaz, nemaz nepietrūkst. Laikam man bija kļuvis tas viss tik pierasts, tik garlaicīgs. Man pat bija zudusi interese par kosmētiku, jebkādu, bet nu jau mēnesis apkārt un to vien daru, kā top jauni make-up, kurus drīz redzēsiet blogā, testēju jaunus produktus un iemīlos skaistumā no jauna.
Tiem, kuri nezin, esmu Wella International komandā un esmu GHD LATVIJA trenere un jau esmu pabijusi ar jauno darba kolektīvu pat laivu braucienā. Ārkārtīgi patīk GHD, ārkārtīgi patīk komanda, ārkārtīgi patīk jaunais darbiņš. Tagad oficiāli man ir divi darbi Unastyle un GHD Latvija!
Tā nu ir sanācis, ka šobrīd mana dzīve vairāk saistās ar apmācībām, ar semināru vadīšanu un mācīšanu, bet cik ļoti man tas patīk. Tas ir tik interesanti un tik pat arī atbildīgi.

Bet ja nerunājam vairs par darbiem, tad pirms kāda laika saņēmu no Martini Latvija vienreizēju kameru ar filmiņu. Uzdevums bija notvert mirkļus un izbildēt filmiņu. Tas bija super interesanti, jo tas nav ne polaroīds, ne kamera, kur uzreiz var redzēt rezultātu. Pēc laika norisinājās Martini Latvija pasākums ar ļoti skaistu NOLO modes skati, kurā uzzināju, ka esmu viena no Martini Latvija vēstnesēm. WOW, tik forši, man mājās tagad ir 3 lielās printētās bildes no šīs filmiņas un vienu uzdāvināju draudzenei Līgai, kura pavadīja šo vakaru ar mani. :) Viņa ar mani arī apmeklēja šo Martini pasākumu un mums gāja tik ļoti jautri. :) Līga, ja lasi, paldies Tev!

Love life vēl paturēšu intrigā, bet IR un ir ļoti forši :) Es esmu ļoti priecīga! Dikti, dikti forši! Ceru, ka jums visiem ar viss ir super forši. Ah, man tak tūlīt vēl augstskola atsāksies... jau ceturtais gads, ārprāc kā laiks skrien :D
Buča!
BILDES NO MARTINI PARTY
FOTO: Kristaps Bardziņš
Post Comment
Unknown teica...

Sveika,Vienmēr super lasīt tavus rakstus par tavu dzīvi, darbu un ko esi iemacījusies no Dzīves skolas. Lasot tavas pārdomas , mani tas uzruna, jo es arī vairāk riskēju un tiecos piepildīt savus sapņus.
Lai viss izdodas un turpini doties pretīm saviem sapņiem un mērķiem!!!!

Unknown teica...

Sveika, Kristīne! Cik jauki lasīt komentārus un atsauksmes par rakstiem! Tie parāda, ko Jūs vēlaties lasīt un ko nē! Par to, ka iedrošinu darīt lietas, es ļoti priecājos, jo ļoti ilgu laiku vienīgais motivētājs biju sev pati. Ļoti priecājos par to! :) lai drosmes pietiek visām iecerēm! ;) uz saraksti pie citiem ierakstiem!

Auto Post Signature