Top Social

December 2016


Labākā atziņa no grāmatas "Viņa un Viņš" : "Nav iespējams mūžu nodzīvot, paliekot neievainojamam. Ir kāds neatceļams dzīves likums: cilvēks, kurš par daudz grib sevi aizsargāt, uzceļot ļoti biezus mūrus, beigu beigās vairs nesatiekas ar dzīvi un savos mūros nosmok. " Juris Rubenis

Šo man vajadzētu pārlasīt katru dienu! AMEN
Tā nu ir aizskrējis decembris, gada pēdējais mēnesis, ja man jāatskatās uz aizgājušo gadu, tad piedzīvojumu maz, bet lieliski un noteikti neaizmirstami, tomēr kopumā šis iezīmējies kā pamatīgs darba gads.
Ja skatos, ko esmu sadarījusi ārpus darba robežām, tad šogad ieliku pamatus veikbordā, ieskicēju 2 attiecību mēģinājumus ( abi neveiksmīgi), bet nu jau ar skaidru, bez rozā briļu, skatienu saprotu, ka tā vien ir bijis labāk. Šogad biju Gērensijā, kur kļuvu par krustmāti vēl vienam mazam super puikam ( nu jau diviem puikām esmu krustmāmiņa), Londonā, Milānā un Grieķijas salā Rodā, kur pirmo reiz niru, tas bija fantastiski- noteikti vēlos atkārtot. Man pašai šķiet, ka ir sanācis ļoti maz ceļot, it sevišķi, ja tas ir tas, kas man sagādā viss vairāk prieka.  :/ Nākamajā gadā jācenšas mainīt šī situācija. Jāsaka, ka arī neviens Prāta Vētras koncerts vairs neskanēs tā kā tas skanēja šovasar Liepājā.
Sportu esmu pēdējos mēnešos apmeklējusi retāk, kā gribētos, jau atkal darba daudzuma dēļ.
Mans 2016 gada apņemšanās plāns par iemācīšanos stāvēt uz rokām ir izjucis līdz ar manām bailēm par kakla aplauzšanu un vēlme izstiept špagatu noteikti bija jāuzsāk kados 7 gados vismaz :)
Toties ir viena cita apņemšanās, kura uzsākās jau šomēness un jau ir bijuši pirmie neveiksmīgie mēģinājumi, bet progress norāda uz "eventuālu" izdošanos. :)
Augstskolā viss rit palēnām uz priekšu, jo jau aizritējusi puse no 3 kursa un ar šo arī apziņa, ka laiks skrien neprātīgi ātri.  Un beidzot decembrī es uzsāku vadīt make-up meistarklases :) aizvadtas jau 3 lieliskas un super interesantas nodarbības. Nākamās plānosies februārī. Dažāda garuma un gažādu tēmu. :) Bet par to sīkāk un detalizētāk janvārī.
Gandrīz mēnesi gada izskaņā nodzīvoju ar iphone3, jo iznīcināju savu 6 tik neprātīgi, ka tajā neko vairāk par melnu bildi nevarēja redzēt :/ ups. Tā nu mans jaunais aizstājējs (tāds pats 6 iphone sadarbībā ar LMT bija jāgaida 28 dienas). Un jāsaka, ka jau pēc nedēļas bez modernām tehnoloģijām es sajutos neticami labi, daudz biežāk sazvanījos un bieži aizmirsu kur telefons vispār atrodas. Uh, tas tik bija fantastiski, bet realitāte paliek realitāte un ko līdz telefons ar visām aplikācijām ir atpakaļ- arī telefona bakstīšana, whatsapp ziņas un telefona neaizmirsšana ir neizbēgama. 
Uh, un kā gan es varēju piemirst par savu prieku un iespēju būt Lindas Vilmansones pucētājai priekš viņas tikko iznākušās grāmtas " Visas Vakariņas". Mani make-up darbi ir iemūžināti Lindas superīgajā pavārgrāmatā, esmu priecīga un pateicīga par uzticēšanos :)
Un tik tālu tikusi es nu es sāku jau domāt par nākamā gada "Wish list ". Dažas lietas, ko vēlos izdarīt un ar kurām varu padalīties būtu šādas:

  • Izlekt ar gumiju - nesanāca šogad, kaut gan 3x bija iespēja
  • Apskatīt  jaunu valsti - Hollandi tulpju ziedēšanas laikā
  • Atgriezties Siguldas Meža kaķī un pieveikt melno trasi
  • Izlekt ar izpletni Dubajā ( būtu jauki, ja sanāktu) 
  • Decembris Taizemē ( nepiepildīts šī Decembra sapnis) \
  • Izlasīt vismaz 4 grāmatas kā tas ir noticis šogad
Un pārējais viss gan paliek noslēpums gribas jau lai piepildās :)
Vai Jums ir kas padomā Jūsu " Wish List" ar ko var padalīties, varbūt ar ko interesantu varu pievienot savam sarakstiņam. :)
Un šeit mazs citāts no lieliskās Audrey Leighton bloga, lai ar smaidīgu noti nobeigtu šo rakstu! :)
 "If a moron like Donald Trump can become president than surely I should be able to find a man that wants to plan at least a vacation or a dog one day with me?" By FRASYY  
Post Comment
Una no Vēlais rīts teica...

Lai piepildās viss iecerētais! Krāsainu un neaizmirstamu 2017to!

Anonīms teica...

Laura, lai viss izdodas, ir sajūta, ka kaut kas īpašs gaida Tevi priekšā, ja jau līdz tam ir tik interesants un garš ''ieskrējiena ceļš''! :) Turpināšu lasīt arī nākamgad! :)

Unknown teica...

Paldies, Una! Tev vēlu arī visu, visu to pašu labāko :)

Unknown teica...

Uh, redzēsim kas ir tas "īpašais" , bet noteikti šis gads lika sapurināties, daudz ko apzināties un nākamais gads būs jautrs, vismaz centīšos, lai tāds būtu :)

Auto Post Signature