Top Social

DOUGLAS Home SPA

“Beauty surrounds us.” 
― Jalaluddin Rumi
LV:
Douglas HOME SPA  - Breath of Amazonia komplektiņš pie manis nonāca jau pirms kāda laika un šie nav pirmie Douglas Home SPA produkti, kurus es lietoju.
Dušas putas  ir vienkārši superīgas, lietoju pirmo reizi un sajūtas super, Maigs, aromātisks pieskāriens. Ādas mitrināšanai un kopšanai man ļoti patīk ķermeņa eļļa, kas pietiekami ātri iesūcas, neatstāj eļļainu slāni un ļoti labi parūpējas par sausu ādu ziemas periodā. Eļļu  es visai reti izmantoju visam ķermenim, tapēc barojošs ķermeņa krēms  vai vieglākas tekstūras ķermeņa losijons pēc dušas ir tieši laikā. Ērti, kad losijonam ir pumpītis, lai ērti dozētu krēma daudzumu. Pats jaukākais visā šajā rituālā ir vienojošais aromāts - piešķir ādai atjaunojošu koksnes un zaļu augļu aromātu, kas nodrošina svaigumu un vitalitāti, kā arī aizved Jūs līdz pat Amazones lietus mežiem.  Lietojot viena aromāta dažādus produktus es iegūstu super smaržīgas drēbes un gultas veļu :) Aromātu "bardaks" nav manā gaumē, kad dušas želeja ir zemenīšu, ķermeņa skrubis ir kafijas , bet ķermeņa losijons ir ar kādu austrumniecisku noti. Ah, tā var, bet tas nerada šīs vienojošās sajūtas. Mani favorīti viennozīmīgi ir putas, eļļa un ķermeņa losijons. ( Iepriekšējo lietoju Harmony of Ayurveda) - izcils aromāts :)
Kopumā ko ar šo visu vēlētos teikt, ka ir forši lietot protuktus ar patīkamiem, ne ķīmiskiem aromātiem un rūpējoties par savu ādu sajust to patīkamo relaksācijas sajūtu. Kas arī nav mazsvarīgi- šie produkti nesatur parabēnus.
Vai Jums ir kāda iemīļota produku vai aromātu līnija, kuru Jūs ikdienā lietojat?

ENG: 
Douglas Home SPA line is something I've been using for a while- before it was a harmony of Ayurveda, now it is Breath of Amazonia.  I love to use my skin care products from one line with the same scent- so in the end I get an intense, memorable flavour all over my skin. Imagine- U use Coffee scrub, some Jasmine shower gel and on top you add a body lotion with some heavier scent... oh my, what a mess...   So I get that scented aroma therapy/ SPA feeling at home when I treat my self with a products that are from the same line. It is more cohesive.
How about you? Do you have a product line or a scent, that you love  and use daily?
 


Post Comment
Aijassecret teica...

Šodien gribu izmēģināt melnu lūpu krāsu un pie viena kad būšu Douglas jāpasmaržo viņu Home SPA sērijas. Es esmu no tām, kas taisa kokteili ar dažādām smaržām, bet tad es neizvēlos ļoti smaržīgus produktus, tie pēc nomazgāšanas vairs uz ādas nesmaržo.

Unknown teica...

OOO, melno no DIOR?
Man no Douglas SPA par ķīmisku šķita - Hawaii līnija... Reizēm jau es ar kko neitrālāku dušā un tad pavisam citu- kā Victorias Secret super smaržīgos kremus smērēju pa virsu :)

Zanda teica...

Man no šīs sērijas vismīļākie dušas putas un ķermeņa eļļa. :) Tiešām lieliski aromāti šai sērijai.

Unknown teica...

Par ķermeņa eļļu un putām 100% piekrītu :)) vakar atkal pasmaržoju Ayurveda līniju uhh, kā man tā patīk :)

Anonīms teica...

Sveika Laura. Douglas veikalos šīs sērijas produkti piesaista ar krāsaino iepakojumu. Zaļš, zils, rozā, dzeltens, orandžs. Skaisti. Vienīgi jautājums par sastāvu. Vai šie produkti nav dikti mākslīgi? Parabēnu nav. Bet kā ar silikoniem un minerāleļļām, sls utt. ?

Anonīms teica...

Sveika Laura. Douglas veikalos šīs sērijas produkti piesaista ar košajiem iepakojumiem. Zaļš, zils, rozā, dzeltens, orandžs. Skaisti. Bet kā ar sastāvu? Vai šie produkti nav dikti mākslīgi? Parabēnu nav. Bet kā ar silikoniem, minerāleļļām, sls utt. ?

Auto Post Signature