Top Social

BATISTE dry shampoo

ENG: Best drugstore dry shampoo I've used. So here are 3 types of the famous Batiste dry shampoo range I've been testing. So Batiste comes in small travel size and in a large pro/ home use size. The design is colourful and memorable, maybe a bit too playful if to put it on your working table, but wait- why not- it's good, even it's not expensive at all. I've heard really good feedback on volume and original types. I sure can agree. This Tropical ( yellow bottle) scent is too chemical for my nose and for the use on my clients. P.s. If working with clients- try to choose less scented products or lightly scented, or ask if a person wont mind if you use a super sweet spray on hair... 
Do you have favorite dry- shampoo? Any advices or tips on " How to use it" ? :) 
VOLUME SPRAY- Perfect for hairstyles, gives a volume boost and a decent hold to roots. Sweet scented, but not too much.
ORIGINAL- Lightly scented, classic, easy to use, still on dark hair can leave lighter marks if not worked in and brushed out properly. Use wisely!
TROPICAL - Very intense scent, many wouldn't like that it is so sweet. On dark hair applied, if not brushed through- leaves white marks. My least favourite from these 3. 
Available Drogas 
Price around 6 eur 
Sizes: Full size 200ml and travel size 50ml

LV: Labākais sauso šampūnu zīmols no plaša patēriņa kosmētika. Mana atsauksme būs par šiem konkrētajiem trim BATISTE sausajiem šampūniem. Batiste šampūni ir pieejami 2 izmēros- mazais somiņas/ceļojumu izmērs un lielais māju vai darba vajadzībām ( 50ml un 200ml). Iepakojums šiem produktiem gan ir krāsains un neaizmirstams, iespējams pat nedaudz par jautru, lai to liktu uz darba galda, BET stop, kapēc gan nē? Tas ir lielisks un neveido robu maciņa saturam.  Esmu jau arī no citām meitenēm dzirdējusi lieliskas atsauksmes tieši par apjoma un oriģinālajiem sausā šampūna veidiem. Pilnīgi noteikti varu viedokļiem piekrist. Tropiskais (dzeltenā pudelīte) sausā šampūna aromāts man ir daudz par saldu, pat šķebinošs, tapēc pat nemēģinu to izmantot uz klietniem. Tā jau ir, ka profesionālie produkti parasti ir ar neitrālu vai lielai auditorijai saporotamu aromātu, nevis specifiskiem un izteiktiem aromātiem.  Tad nu īsumā nedaudz par katru no sausajiem šampūniem atsevišķi.
VOLUME SPRAY - izcils matu sakārtojumu veidošanai, lokām - lielisks apjoms un noturība uz saknēm. Ar saldenu aromātu, bet nav pārāk reibinošs.  Mans favorīts!
ORIGINAL - viegli aromatizēts, klasisks, diezgan vienkārši lietojams, bet uz tumšiem matiem var atstāt baltus laukumus, ja netiek kārtīgi iesrādāts un izķemmēts. Lietojam prātīgi ;) 
TROPICAL - Ļoti izteikti salds un spēcīgs aromāts. Uz tumšiem matiem, ja kārtīgi neizķemmē atstāj baltus laukumus. Jāsaka, ka arī, ka efektivitāte uz  matu atsvaidzinšānu šim variantam ir viss vājākā, iespējams šis paredzēts nedaudz uzfrišināt, nevis sos vajadzībām, jo SOS vajadzībām es pirmo no šiem liktu Volume  - tas izsausina matu uz urrā! :) 
Atgādinu, ka sausajam šampūnam nebūtu ieteicams kļūt par  ikdienas matu veidošanas produktu, tas tomēr sausina matu, kas novedīs pie ātrākas matu lūsšanas un mazāk mirdzošiem matiem. 
Lietojam prātīgi ;) Bet, noteikti iesaku, ka vienam šādam (vismaz ceļojuma izmērā 50ml, lielais izmērs 200ml) mājās noteikti ir jābūt, ja pat ne somiņā!
Vai Jums ir iecienītākais sausais šampūns? Varbūt kāda īpaša recepte lietošanai? 
P.s.  tikko atcerējos, ka kaut kur dzirdēju stāstu, ka kāds ir miltus bēris pie saknēm, lai aizstātu sauso šampūnu! Ta tik eksperimenti :D
Post Comment
Una no Vēlais rīts teica...

Es esmu dzirdējusi versiju, ka pirms sāka ražot sausos šampūnus, iecienīts bija baby pūderis. :) Kaut kā nevaru sadraudzēties ar sausajiem šampūniem, esmu izmēģinājusi teju visus populāros, bet man ļoti nepatīk tā stīvā sajūta, kas paliek matos. Jo es daudz ar pirkstiem dzīvojos matos un man vajag, lai tie ir gludi un zīdaini un viegli slīd.. :)

Anonīms teica...

Jā,šie šampūni daudziem ļoti patīk, tāpēc to iegādājos arī es, taču lietojot pāris reizes vai dažkārt tikai reizi nedēļā, man sākās nenormāla matu izkrišana,kuras rezultātā zaudēju pusi matu, tāpēc jūtīgākām meitenēm iesaku uzmanīties ar šo produktu. Man tagad paies nez cik ilgs laiks,lai kaut cik ataudzētu savus garos matus, kas tagad ir plāni un izskatās ļoti nekopti. Cik zinu, tad jāuzmanās ir no sausā šampūna pulvera uzkrāšanās uz galvas ādas, kas aizsprosto matu folikulus, izraisot izkrišanu. No tā var izvairīties periodiski lietojot dziļi attīrošu šampūnu, bet sauso izmantojot samērā reti, taču man diemžēl bija diezgan bēdīga reakcija no šī produkta. Nācās izmest.

Unknown teica...

AK, tas ir traki! Ļoti, ļoti traki. Jā, es šķiet esmu dzirdējusi ar par to, ka jūtīgākām meitenēm kairina galvas ādu- es uzsaktu, ka sausais šampūns ir SOS līdzeklis, tad kad visi striķi trūkst. Man patīk daži citi volume pulverīši - no Schwarzkopf un citiem zīmoliem. Noteikti arī tie nav diezko labi, bet nav flakonā.

Unknown teica...

Baby pūderis - cik mīlīgi :) Njā, es sev retās reizēs gan iepūšu, vēl neesmu sajutusi problēmas, bet klietiem uz frizūrām lietoju gan. Es laikam matu saknes baigi arī sev nebakstu, tapēc tas lipīgums ne visai traucē :)

Unknown teica...

Ļoti patīk :) Pat šad tad esmu dēlam pūtusi matos pēc tenisa treniņa un mati izskatās kā tikko mazgāti!!!
Man gan ir bijis tikai viens veids - tropu un mazais tilpums.
Pēc tava ieteikuma pamēģināšu citu ;)

Unknown teica...

Nu re, jā ir dzīves situācijas, kad pat bērniem var izmantot. :) Ā nu re, tev kā reiz tas tropu- viņš no šiem visiem trim ir viss maigākais, tikai aromāts izteiksmīgāks, bet skaties, ja citi spēcīgāki, ka bērnam var nebūt par trakiem :)

Santa teica...

Gribēju jau skriet pirkt, bet pēc komentāriem, godīgi sakot, sabijos! :o

Varbūt vari ieteikt kādu matu līdzekli ikdienas lietošanai, kas paceļ matu saknes? Jo man ļoti plāni mati un pieplok pie galvas ;matu lakas un putas baigi neiet pie sirds :/

Anonīms teica...

Kuplumam pie matu saknēm ļoti labas atsauksmes es esmu dzirdējusi par dove root lift spray :)
Šis te: https://www.google.lv/search?q=dove+root+lift+spray&espv=2&biw=1280&bih=590&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj1iqLw5cjQAhWGWhoKHd9mA-4Q_AUIBigB#imgrc=RNjfnn6eh3VjrM%3A

Anonīms teica...

Volume ir arī mans favorīts no visa šī klāsta. Mēģināti ir dažnedažādi, tomēr Nr.1 man ir Klorane Oat Milk sausais šampūns. Šķiet maigāks galvas ādai,bet ne mazāk efektīvs,ja pārāk bieži sanāk slinko matu dienas

Unknown teica...

Cik forši, ka ir piemērs par maigākiem sausajiem šampūniem :) Varbūt pastāstīsi, kur tādu ērtāk ir iegādāties?

Auto Post Signature