Top Social

Make- up Favorites

You can be gorgeous at thirty, charming at forty, and irresistible for the rest of your life.
— Coco Chanel

I just love and can't live lately without few make-up products. Some years ago I was all about professional make-up, thought that only MAKE UP FOR EVER and MAC were the only good brands out in the world, bet now as I've tried, bought and worked with so many brands I know that there are so many good products in the world even in mass market. So I love to mix my products from pro brands, to selective and even drugstore. In the end I have a flawless make-up. :) In the morning I have maximum 20-30min for make-up, usually less, so all products I use are easy to apply.

Do you use only make-up from one brand or you are open minded and use different price range products?
Wish you a lovely star of the week ;)
Xo
L.

Es dievinu un nespēju pēdējā laikā dzīvot bez dažiem grima produktiem. Pirms dažiem gadiem es biju ļoti noskaņojusies, ka vienīgie lieliskie produkti ir no MAKE UP FOR EVER vai MAC. Kop esmu strādājusi, pirkusi un izmēģinājusi tik daudz zīmolu un produktu, es zinu, ka lieliski produkti ir arī plaša patēriņa kosmētikai. Tapēc ikdienā man ļoti patīk miksēt produktus, izmantot dažādus zīmolus un rezultātā iegūt burvigu grimu. :) tā kā no rītiem man ir kopumā 20-30minūtes grimam, parasti gan mazāk, tad izvēlos produktus ar kuriem ir ērti un viegli darboties.

Vai jūs izmantojat tikai viena zīmola produktus vai arī jūs esat atvērtas un izvēlaties dažādu cenu kategoriju produktus? 

Lai burvīgs nededēļas sākums ;) 
Bučas
L. 
Post Comment
Elīna Š. teica...

Es miksēju, man parasti sanāk, ka ir high end un pats lētākais. :) piemēram, man ļoti patīk Essence Stay Natural konsīleris. Vēl esmu uzticīga Artdeco acu zīmulim. Tušas gan pēdējā laikā no lux kosmētikas - Ysl un Lancome, bet Maybelline Smoky eyes ir die-for. :) kā arī Chanel vaigu sārtums nobāl Artdeco sārtuma priekšā. Par laimi vai par nožēlu, no Mac neesmu neko mēģinājusi..

Camille Sugar teica...

Es arī miksēju dažādu cenu kategoriju produktus :) Lieliskie tonālie krēmi un BB ir arī drugstore klāstā, sārtumu un pūderi šobrīd lietoju no "dārgā gala". Tušu, kas labāka par Lancome Hypnose tā arī neesmu atradusi.

Unknown teica...

Essencei uzmetīšu acis :) un MAC man vienīgo vilšanos ir sagādājušas mirdzošās ēnas- h&m ēnas daudz labākas :)

Unknown teica...

Man Lancome Doll eyes ir top top, patīk arī YSL tuša faux cils.
Bet nu bb krēmi
Un daži tonālie no drugstore ir vnk izcili tas gan :))

Auto Post Signature