Top Social

GIFT GUIDE - COSLYS

“The best part of beauty is that which no picture can express.”




Barojošs, taču viegls kā fluīds, šis losjons efektīvi attīra ādu no kosmētikas un netīrumiem, padarot to perfekti tīru. Papildināts ar organisku vīgriežu ziedūdeni, makadamijas un aprikožu kauliņu eļļu, šī sviestu un dabīgu E vitamīnu. Patentēta, inovatīva liliju ekstrakcijas metode – īpašs, bez ķīmisku šķīdinātāju palīdzības iegūts, pilnīgs ekstrakts, kas maksimāli līdzīgs auga dzīvības sulai. Šādi iegūtā ekstraktā saglabājas visas lilijas ziedu aktīvās vielas (polifenoli, vitamīni, antioksidanti, flavonoīdi) vienotā kompozīcijā.14.90 eur

* no bioloģiski audzētiem augiem. 99,29% sastāvdaļu dabīgas izcelsmes, 17% sastāvdaļu organiskas.

  • Coslys Lily maska starojošai sejas ādai ar liliju ekstraktu normālai un kombinētai ādai 75 ml
Iegūsti starojošu, atjaunotu un remdētu sejas ādu, pateicoties organiskam liliju ekstraktam, baltajiem un sarkanajiem māliem. Remineralizē epidermu, sniedzot reģenerējošu iedarbību. Organisks kumelīšu ziedūdens nomierina, zaļie māli attīra, jogurta pulveris baro un mīkstina, bisabolols remdē un aizsargā. Patentēta, inovatīva liliju ekstrakcijas metode – īpašs, bez ķīmisku šķīdinātāju palīdzības iegūts, pilnīgs ekstrakts, kas maksimāli līdzīgs auga dzīvības sulai.
18.90 eur
Ļoti patīk maskas savelkošais un nostiepjošais efekts, lai gan maska jātur tikai 10 minūtes, šķiet, ka sejas āda tiek savilkta īpaši patīkamā veidā.

Maigi attīra ādu no atmirušajām šūnām, piešķir sejai svaigu un starojošu izskatu. Liliju ekstrakts bagāts antioksidantiem, remdējošs un atjaunojošs, vīgriežu ziedūdens – remdējošs, jojoba pērlītes – pīlings, jojoba eļļa – barojoša. Patentēta, inovatīva liliju ekstrakcijas metode – īpašs, bez ķīmisku šķīdinātāju palīdzības iegūts, pilnīgs ekstrakts, kas maksimāli līdzīgs auga dzīvības sulai.
15.50 eur

Pabeidz sejas attīrīšanas procesu, noņem kosmētiku un tonizē ādu. Papildināts ar pieciem dažādiem organiskiem ziedūdeņiem - apelsīnu ziedu, vīgriezes, kumelīšu, burvjlazdas un rudzupuķu – atsvaidzinātai un tonizētai ādai. Patentēta, inovatīva liliju ekstrakcijas metode – īpašs, bez ķīmisku šķīdinātāju palīdzības iegūts, pilnīgs ekstrakts, kas maksimāli līdzīgs auga dzīvības sulai.
12.90 eur


Piebildīšu arī to, ka Coslys micelārais ūdens ir vienkārši burvīgs- ( drīz būšu izlietojusi un iegādāšos atkārtoti). Mana āda pret eko produktiem ir lielākoties jutīga un ātri rodas pumpas, tad šis zīmols mani apbur ar to vieglumu kādā spēju produktus lietot un protams tas, ka sastāvs ir BIO :)  .. Es tiešām atbalstu produkutus, zīmolus, kuri sargā vidi, zemi un mūs. 


P.s - Ja jūs gribat šogad dāvāt veselību, dzīves prieku un laimi, tad ieskataties nedaudz produktu sastāvos ;) 
Visi rakstā iekļautie produkti atrodami BIOTĒKA veikalos un Interneta veikalā

Vai Jūs lietojat kādu produktu no Biotēkas veikalu plauktiem? 
Lai Jums viegla un veiksmīga diena! 
Bučazz
L.


Bildes: Laura Valuta
Produkti: Biotēka
Post Comment
sieviskiba teica...

oouu super, kaut kas interesants ari eko mīļiem ;)

Unknown teica...

Ļoti, ļoti foršs zīmols un izcili produkti! :)

Unknown teica...

Body weight forward to balancing polls lift in town and slowly come all the way up stand up nice and tar can relax Perfect Biotics in hell up hand X fill out that said and now just place the other leg behind you take it back behind you hinge forward float arms below you hold the weight employ one up into this position good position ready do a triceps toner and it's draped it spent story it's been hinge.

http://t-rexmusclefacts.com/perfect-biotics/

Unknown teica...

someone new to on do my eyebrows am in the processof trying to keep easily grow them out I'm not good across the right now Alvena Skin loseit actually was somebody else how a I am want someone who's really have mecome to grow them out I don't have archie know that kind of thing so eventually I'm going to be able to do that I'm so in.

http://bleusapphirefacialserum.com/alvena-skin/Alvena Skin/

Auto Post Signature