Top Social

DOVE Derma SPA Goodness

DOVE DermaSpa luksus klases produktu līnija- nevainojamai ķermeņa kopšanas pieredzei. 




DOVE piedāvā jaunu ādas kopšanas produktu līniju DermaSpa, kas ir DOVE zinātniski advancētākā un modernākā ķermeņa kopšanas produktu līnija līdz šim, apvienojot augstvērtīgu dermatoloģisku kompetenci ar vienreizēju SPA līmeņa produktu baudījumu. Revolucionārā Cell-Moisturisers tehnoloģija dziļi iedarbojas uz ādas šūnām, bagātīgi mitrinot tās. Jaunā tehnoloģija stimulē šūnu vairošanos un uzlabo jauno ādas šūnu stāvokli.

Derma Spa līnijas Godmess sērijas sastāvā ir omega eļļa, kas iegūta no smiltsērkšķiem un Cell-moisturisers. Aktīvā formula ar omega eļļu iznīcina ādas tekstūru un padara ādu samtaini maigu. Tai piemīt izsmalcināts aromāts- vaniļas, kokosriekstu, muskusa un citu smaržu, tostarp tonizējošā ingvera un ābola sajaukums!

  • Ķermeņa losijons: 7.99€ 
  • Roku krēms:: 4.49€
  • Ķermeņa krēmes: 8.99€

Manas domas: Aromāts burvīgs- viegls, neuzbāzīgs un patīkams. Produktu tekstūras līdzīgas, nav taukainas un smagas. Ātri iesūcas un mitrina lieliski. Produktu dizains lakonisks un ļoti gaumīgs. Roku krēma tūbiņa varēja būt nedaudz mazākā iepakojumā, lai ērtāk būtu paņemt somiņā un tiem, kuriem patīk treknāki un barojoši roku krēmi- šis šķitīs par vieglu. Ķermeņa krēmam un losijonam tilpumi palieli- pietiks ilgākam laikam.

Kādas ir Jūsu attiecības ar DOVE Produktiem? :)



Bildes: Santa Kozlova
Produkti: DOVE Latvija
Post Comment

Auto Post Signature