Top Social

LOVE LUSH | Lord of misrule


Mischievously herbal


Our hands face daily hardships, so treat them 



LV: Šis palaidnīgais un pikantais pačūlijas, melno piparu un Godīgas Tirdzniecības vaniļas kokteilis parādīs, ka jābeidz sapņot un jāierauga, ka arī uz zemes ir tika daudz dīvainu, neparastu un aizraujošu notikumu un sajūtu! Laikā, kad ieziepēsi sevi ar šo atkarību izraisošo dušas želeju, rudzu asnu eļļa tavu ādu pabaros ar Vitamīnu E, nodrošinot, ka tava āda ir skaista un gatava svētku ballītei!
500g/ 26.95eur
ENG: A feast for the senses! Get down and earthy with this mischievous, herbal blend of patchouli, peppercorn and black pepper with an intriguing Fair Trade vanilla sweetness. As you rub this addictive lather all over the body, organic wheatgerm oil provides a nourishing dose of Vitamin E to ensure your skin is on fine (and fragrant) party form. You won't be the fool after washing with this.
500g/ 26.95eur



ENG: “I’ll follow thee and make a heaven of hell,
To hydrate the hand I love so well.”
If the washing up is making you consider extreme hand preservation measures, let a little Love And Light into your life. This softening neroli and Fair Trade organic cocoa butter cream will make light work of moisturising your hands, so keep it within reach when dryness strikes. Brazilian orange, orange blossom and neroli will brighten up your skin (and your mood) in an instant. Fragrant and divinely softening, this lotion is a Midsummer Night's Dream for sore hands.
100.g/ 13.95 eur


LV: "Es sekošu tev un elli pārvērtīšu par debesīm, Lai mitrinātu roku, ko mīlu tik ļoti." Ja pēc katras roku mazgāšanas tu ķeries pie visiem līdzekļiem, lai rokas atkal atjaunotu, tad ielaid savā dzīvē Love and Light roku krēmu. Ādu mīkstinošā neroli eļļa un godīgas tirdzniecības organisks kakao sviests rokām sniegs tik vajadzīgo mitrināšanu, tāpēc turi to vienmēr rokas stiepiena attālumā. Brazīlijas apelsīni, apelsīnu ziedi un neroli uzmundrinās tavu ādu (un noskaņojumu) acumirklī! Aromātisks un dievīgi maigs, šis losjons ir sapnis vasaras naktī sausām un sūrstošām rokām.
100g/ 13.95 eur



CHECK LUSH / FOLLOW LUSH

Ieskaties LUSH / Seko LUSH

Post Comment
Camille Sugar teica...

Lord of Misrule aromāts man ļoti patika :)

Unknown teica...

Dikti forša dušas želeja! :) pikanta !

Zanda teica...

Man ļoti patīk tā dušas jelly - Santa`s Belly. :) Ieinteresēja arī šis aromāts, bet kad plānoju iegādāties limitētās Lush dušas želejas, parasti jau kolekcija vairs nav aktuāla un pieejama :(

Unknown teica...

Man ļoti līdzīgi ar limitētajām kolekcijām! :/
Bet Santas belly man stāv saldētavā- un es vienmēr viņu aizmirstu paņemt uz dušu :(

Auto Post Signature