Top Social

EISENBERG Paris ANTI- AGE treatment

Pretnovecošanas stratēģija ziemas mēnešu periodā


Sausa, dehidrēta āda ziemas mēnešos prasa īpaši rūpīgu kopšanu.
Par to esmu pārliecinājusies jau daudzu gadu garumā. Vasara ir beigusies, laiks ir apmācies, lietains, kļūst aukstāks, gaisa temperatra svārstās. Jebkura āda kļūst sausa un jūtīga, ir nogurušāka. Šis viss rada atūdeņošanās risku, kas tālāk rada apsārtumu, kairinājumu un saspringumu. Pirmais un vienkāršākais uzdevums ir lietot uzturā vairāk ūdeni ( negāzētu) es izvēlos AQUALAR PH 9 ar augstu ph līmeni, kurš mūsu organismam ir īpaši veselīgs un vitāli svarīgs. Uzturā lietot  vairāk produktus ar lielāku taukskābju daudzumu ( zivis, augu eļļas ( naktsveces), žāvētus augļus kā arī svaigus augļus un dārzeņus. kas bagāti ar vitamīniem. Tas varbūt izklausās sarežģīti, bet patiesībā it nemaz nav. :) 


EISENBERG rekomendē 4 pakāpju ziemas pretnovecošanās programmu, kas pateicoties Trio- Molekulārajai  formulai, īpaši paredzēta, lai stimulētu ādas aizsardzību un novērstu priekšlaicīgu novecošanos. 

  •   1. SOLIS Ādas attīrīšana
  •   2. SOLIS Šūnu atjaunošanas stimulēšana
  •   3. SOLIS Ādas dziļa atjaunošana
  •   4. SOLIS Atjaunojošā līdzekļa atklāšana ( Krunciņas un dziļas grumbas rodas ne tikai dabiskas bioloģisas novecošanās dēļ. Arī apkārtējās vides piesārņojums veicina brīvo radikāļu veidošanos, novājina virsmas šūnu atjaunošanos, samazina kolagēna šķiedru, elastīna apjomu un mitruma līmeni. 

Ādu attīrīt ir īpaši svarīgi, vakaros doties gulēt ar kosmētikas kārtu ir sliktākais, ko Jūs varētu izdarīt, jo šūnas viss labāk atjaunojas tieši naktī.  Tapēc uz nakti lietot dziļas iedarbības līdzekļus ir īpaši lietderīgi. 



Es izvēlos EISENBERG ANTI - AGE treatment kēmu. 142.00 eur 
Šis krēms dziļi baro ādu un redzami uzlabo tās izskatu. No rītiem spogulī ieraugu starojošu un pārsteidzoši veselīgu ādu.  Augu keramīdi saglabā hidrolipīdo slāni, kas ir bagātīgs mitrinātājs, tādejādi apturot ādas dehidrāciju Acumirklī samazinās krunciņas un grumbiņas. Iekapsulētais retinols, savienojumā ar A, E & C vitamīnu kokteili, nodrošina dziļu atjaunošanos un intensīvu, ilgnoturīgu pretgrumbu un antioksidējošu iedarbību. 
Dienai ieteicams lietot Moisturising Rich cream 53.00 eur vai īpaši sausai/dehidrētai ādai Ultra Rich cream 58.00 eur. 
Tieši Ultra Rich Cream manu dehidrēto ādu divas ziemas  pēc kārtas ir izārstējis no nesmukiem sausiem ādas pleķiem. Uzskatu, ka naudas ieguldījums šajos produktos ir 100% vērtīgs. 


Kas ir tā slavenā un nesaprotamā TRIO MOLEKULĀRĀ FORMULA ?


Unikāla un revolucionāra , kas atrodas katra EISENBERG produkta sastāvā, izveidota daudzu izpētes un attīstības gadu gaitā un patentēta visā pasaulē: 3 Molekulas, kas savienotas kopā, sniedz spēcīgu pretnovecošanās un koriģējošu iedarbību. Šis apvienojums papildina dabīgo sastāvdaļu izvēli, kas atrodama ikvienā Eisenberg ādas kopšanas līdzeklī. Šī formula sniedz izcilus un tūlītējus rezultātus: āda kļūst gluda, tvirta, izgaismota.  Trīs molekulas: Atjauno, aktivizē un apgādā ar skābekli.
Vai Jūs esat ko lietojušas no EISENBERG PARIS? 
Ar super apskāvieniem,
Laura
xo

P.s. šos dārgumus varat iegādāties  DOUGLAS veikalos :) 
Post Comment
Camille Sugar teica...

Eisenberg produkcija man ļoti patīk :)

Unknown teica...

Man viennozīmīgi patīk, tērēju unntērēšu par to naudu un efekts arī ir fantastisks. :) šķiet, ka nepazīstu vēl nevienu kuram nepatiktu vai teiktu, ka šis zīmols ir slikts.

Auto Post Signature