Top Social

RELOAD ērtākais smaržu ietvars

Šis ir šī gada parfimērijas super gadžets

reload.™ - MAZS SABIEDROTAIS, BET AR TIK DAUDZĀM IESPĒJĀM:
  • Vienmēr ņem līdzi savu iemīļoto aromātu
  • Pielāgo aromātu savam stilam
  • Pielāgo dizainu savam stilam.

Tikai viens no desmit cilvēkiem, dodoties savās ikdienas gaitās, somā līdzi nēsā arī savu iecienīto aromātu. Taču turpmāk tas mainīsies un reload.™ iezīmē jaunas ēras sākumu. Atkārtoti uzpildāmais aromātu aerosols satur 5 ml uzpildes flakonu tavām mīļākajām smaržām, lai Tu jebkurā mirklī varētu atsvaidzināt savu aromātu.


VĒLIES PIELĀGOT AROMĀTU SAVAM STILAM?
reload.™ mini aerosolu, pateicoties maināmiem ārējiem korpusiem, iespējams pielāgot savam individuālajam stilam. Atliek tikai nomainīt oriģinālo ārējo korpusu (melno vai balto) pret kādu no maināmajiem korpusiem un acumirklī tas pārvēršas par aksesuāru, kas pasvītro tavu individualitāti.
Iespējas ir plašas tās vari apskatīt ŠEIT


VĒLIES IEPAZĪT JAUNUS ZĪMOLUS?

Jaunu zīmolu iepazīšana ir daudz ērtāka mājās nevis parfimērijas veikalā? Tādi atpazīstami zīmoli kā BOSS, Givenchy un Juicy Couture reload.™ piedāvā mini uzpildes flakonus tikai par € 5, ļaujot iepazīt zīmolu aromātus bez bažām par to kvalitāti. Ja aromāts iepaticies, vari iegādāties 50ml vai vairāk tādu pašu pilna izmēra aromātu ar € 5 atlaidi, jo kopā ar uzpildes flakonu saņemsi arī atlaides kuponu attiecīgā aromāta iegādei.
Tas gan ir forši :) 


Esmu ļoti priecīga par šādu draugu, kuru tagad nēsāšu līdzi somiņā ikdienā, un ērti ņemšu līdzi ceļojumos. Ah, šis tiešām ir foršākais šī gada atklājums pēc Visa Care sejas ādas uzlabojošās ierīces. 
Uzpildīt ir tiešām ērti un vienkārši, tas nesagādāja nekādas grūtības. Domāju, ka tieši tāpat būs ar flakona attīrīšanu un jauna aromāta uzpildīšanu. Uzpildīt vari ne tikai ar speciālajiem mini smaržu flakoniem, bet arī jebkuru savu iecienītu aromātu :) Par visu ir padomāts. Jāsaka, ka šī ir super super lieliska dāvana jebkuros svētkos kā arī Ziemassvētkos, kas ar vairs nav aiz kalniem :)


reload.™ pieejams ekskluzīvi veikalos Douglas, tā cena €19.95
maināmo ietvaru cenas sākot no:  9.95


Kā Jums patīk ideja un izpildījums ? Vai Jūs vēlētos šadu ērtu flakoniņu savā somiņā?
Lai Jums Burvīga diena, skaista, silta un neaizmirstama :) 
Bučas, paldies, ka esat ar mani, lasat ko rakstu un iedvesmojat ar komentāriem, jautājumiem un vārdiem darboties tālāk. Tas man ļoti daudz nozīmē. Domāju, ka Jūs esat pelnījuši pa dāvaniņai, tapēc drīzumā blogā būs Giveaway :) Wuu Hū ! Apdāvināt gan varēšu tikai dažus, bet gribētu visus, kā vienmēr daži godīgi noteikumi, lai piedalītos, bet vairāk par visu priecāšos sagādāt kādam prieku!
Bučas un apskāvieni!
L.

Post Comment
Unknown teica...

kad sāku lasīt, biju iedomājusies, ka var jebkuru jau esošo smaržu iepildīt :D un nēsāt līdzi, ik pa laikam uzpildot. tas gan būtu vēl foršāk.
bet ideja tā iepazīt smaržas šķiet laba. pie tam 5ml ir daudz.

Unknown teica...

Jā var jebkuras iepildīt! Ir 3 veidi kā uzpildīt! Var ar speciāli tam
Paredzētajām miniatūrām, pa tiešo no pudelītes un sprejojot caur piltuvi :) var pilnīgi jebkuru aromātu uzpildīt- neatkarīgi no iepakojuma :)
Varbūt pārāk īsi izteicos, ka uzpildīšana ir no jebkura flakona :)

Unknown teica...

paldies, noteikti tad būs jāapskatās :)

Betija Vuu teica...

šī gan reiz izskatās viena trakoti noderīga lietiņa :) būs jāpaskata tuvāk. jo manās rokās ir bijušas pāris no-name šāda tipa pudelītes, lielākā problēma ar izsmidzinātājiem, ka uzgāž virsū strūklu ar smaržu, nevis smalku migliņu. saki, ka ar šiem tā nav :)

Unknown teica...

Šim viennozīmīgi tā tiešām nav :)) I love it ;)

Auto Post Signature