Top Social

Can You bite an apple?

Pēdējie āboli kokos, pēdējās zaļās lapas kokos, pēdējie karstie saules stari šī jau uz beigām ejošā gada izskaņās. Šādus brīžus iekštelpās aizvadīt būtu jāaizliedz ikvienam un jāsteidz baudīt tuvākā vai attālākā vietā pie dabas. Kur devos sestdienā es? 




Aizgājušās brīvdienas mūs lutināja pēc maksimuma. Saule, siltums, skaidrs debesis, krāsaians koku lapas un tas visas nedēļas nogales garumā. Sestdienas rītā salecām auto un devāmies uz Bauskas pusi, ar nolaistu mašīnas jumtu baudot pēdējos saules starus un matiem plīvojot vējā traucāmies pretī laiskai atpūtai. Apciemojām Mežotnes pili, kur  parkā izbaudījām malku Prosecco kopā ar tikko no koka noplūktiem sulīgiem āboliem. Tad apciemojām skaistāko Latvijas pilii un tās neaprakstāmi aristokrātsko dārzu. Jā, es runāju par Rundāles pili. :) Ah, tur tiešām var sajusties kā pasakā. :)
Nobeigumā vakariņas vietējā Bauskas restūzī "TAVERNA". Neprātīgi lielas porcijas, ēdiens garšas kārpiņām ļoti tīkams kā rzuktātā visi bija priecīgi un apmierināti. Atceļā saulriets mūs lutināja ar košām rozīgi, violeti sārtām debesīm, kuras neizdodas vērtot tik bieži, cik patiesībā mēs katrs to vēlētos.
Novēlu šajā nedēļas nogalē noķert vēl sauli, siltumu un pat ja ne šīs lietas, tad vismaz kādu neaizmirstamu un patīkamu mirkli kopā ar sev tuvajiem gan sarūpējiet ;) 
Bučazzz

P.s. Līdz 23 oktobrim blogs pāriet Atvaļinājuma režīmā. Ir pietuvojies lieliskais mirklis, kad pirmdien dodos uz Portugāli mācīties sērfot kopā ar bariņu svešu, bet līdzīgi domājošu cilvēku :) Tāpēc visa jautrība būs vērojama INSTAGRAM un SNAPCHAT :) Jēii 
Soma kravājas un iekšējie fluīdiņi jau lēkā aiz sajūsmas :) 
Kur pasaulē ir bijis Jūsu neaizmirstamākais ceļojums vai kur Jūs noteikti ieteiktu aizdoties un ko apskatīt? :) Vai Jums vispār patīk ceļot? :) 



New Balance kediņas, Bershka burgundijas krāsas bikses, Religion clothing žakete un Super Dry super dievīgā šalle Rīgas veikalā ir gan pelēk melnā kā man, gan arī tirkīzzilā. Šī noteikti būs mana labākā draudzene šoziem un ikvienā vēsajā vakarā :)  


Post Comment

Auto Post Signature