Top Social

L'OREAL Paris La Vie En Rose kolekcija

Vēlos Jūs iepazīstināt ar jauno EXCLUSIVE PINKS kolekciju no L'Oréal Paris

„Color Riche” ekskluzīvās kolekcijas, ko iedvesmojuši visharizmātiskākie un leģendārākie L’Oréal Paris vēstnieki, ļauj ikvienai sievietei atrast nevainojamu, piemērotu toni jebkurā krāsu gammā. Pēc kolekciju „Exclusive Nudes” un „Pure Reds” panākumiem L’Oréal Paris ar prieku piedāvā JAUNU ekskluzīvu kolekciju La Vie En Rose (Izsmalcināts sārtums).


Šis rudens jūsu lūpas un nagus ietērps izsmalcināti sārtos toņos. Atklājiet piecus pašus izmeklētākos, gaisīgākos sārtas, matētas un spīdīgas lūpu krāsas toņus, kas īpaši izveidoti, lai būtu piemēroti ikvienai sievietei un izceltu to. Piešķiriet savam izskatam pilnību ar piemērotu nagu lakas toni.

 J Lo's ir tiešām mana favorīte ;) 

Pie manis nonāca 3 krēmīgi toņi burvīgu nagu laku un trīs toņi lielisku matētu lūpu krāsu, kuri roku rokā ir saskaņoti perfektā duetā.  J'Lo s Delicate Rose, Naomi's Delicate Rose, un Eva's Delicate Rose. Ļoti patīkami un eleganti šķiet fakts, ka nagulaku var saskaņot ar lūpukrāsu un īpaši vieglā veidā iegūt ļoti pārdomātu koptēlu. Lūpu krāsa ir ļoti noturīga un patīkama sajūtās uz lūpām. Klājas vienmērīgi un pats ietvars arī ir klasiski elegants. Nagu lakas tekstūra ir krēmīga un izliektā otiņa ļaus ērti uzklāt nagu laku. Cenu attiecība pret kvalitāti un iepakojumu ir neteicami patīkama. Jāsaka, ka La Vie En Rose kolekcija Latviešu sievietei būs īpaši saprotama un ikdienā ļoti ērti izmatojama.

*PR Products from L'Oreal Paris Latvia
Post Comment
Elīna teica...

Skaisti toņi un Tev piestāv pilnīgi visi :) Sev domāju paskatīties Evas :)

Unknown teica...

Toņi burvīgi- gaišākais šķiet, ka labāk izskatīsies, kad āda ir iedegusi :))

Camille Sugar teica...

Skaisti toņi un tev ļoti piestāv :) Es ar to gaišāko izskatos pēc saldētas vistas :D

Unknown teica...

Kamil, es tā sasmējos! :D godīgi sakot pat ticu, ka tā varētu būt! :))

Unknown teica...

Evas lūpu krāsu noteikti gribu :) Tik skaists tonis

Zanda teica...

Tev tiešām visi toņi izskatās labi :) Man gaišas izskatās tā it kā nedēļu no vieta slimotu, Evas rozā kā iet uz kādu rave ballīti, bet Jlo jau rakstīju, ka vilšanās dēļ pigmenta neatbilstības ar iepakojumu. Tā kā man pašai lūpu ir salīdzinoši tumšs pigments, tad bez zīmuļa neiztikt. :)

Unknown teica...

Eva tiešām ir skaists tonis, nosacīti ikdienišķs ;)

Unknown teica...

Gaišais neizskatās nomad TIK labi :D :) Bet. ja Evas vizuālajam Tonia nepiekasās, tad uz lūpām tas ir perfekts :)

Velvet mimosa teica...

Nagu lakas ir lieliskas, diemžēl par lūpukrāsām to nevaru teikt, reti nekomfortablas un slikti valkājas, toņi gan skaist! :)

Auto Post Signature