Top Social

ALTERNA CAVIAR MOISTURE Hair Care

ALTERNA HAIRCARE sadarbojas ar Keitiju Holmsu (Katie Holmes) kā vispasaules sabiedrisko attiecību pārstāvi un līdzīpašnieci. 



Ņujorka, ASV- 2013. Gadā aktrise un uzņēmēja Keitija Holmsa kļuva par Alterna Haircare līdzīpašnieci un līdz šim pirmo slavenību sabiedrisko attiecību jomā. Kopš tā laika zīmols turpina laist izsmalcinātu matu kopšanas līdzekļu tirgū inovatīvus produktus, kurus atbalsta vispasaules reklāmas akcijas ar Keitijas Holmsas līdzdalību. Sadarbībā ar Keitiju Holmsu stiprina Alterna Haircare pozīcijasvisā pasaulē. 


Alterna Haircare ir starptautiski atzīts, izsmalcināts zīmols, ko raksturo augstas efektivitātes, videi draudzīgi matu kopšanas līdzekļi, kurus izvēlas augstas klases slavenības, matu stilisti un lietpratēji. 

Ar aizsākumu 1997.gadā Akterna Haircare īpaši profesionālie produkti nesatur stipras ķimikālijas, bet ir bagātināti ar ilgtspējīgām izejvielām no visas pasaules. Produkti nesatur glutēnu, sulfātus, sāli, minerāleļļu un parabēnus, kā arī tajos nav DEA, PABA, TEA, ne ftalāti, parafīns vai vazelīns. 
Caviar Anti-Aging ir augstākās klases sērija ar pretnovecošanas īpašībām sausiem, bojātiem un blāviem matiem. 


Produktus var iegādāties DOUGLAS veikalos
Matu maska: 161.g, 54.90 eur
Šampūns: 250ml, 41.45 eur
Kondicionieris: 250ml, 42.95 eur



ALTERNA Haircare produktus jau ilgu laiku ir iecienījušas tādas slavenības kā Rīza Viterspūna ( Reese Witerspoon ), Džesika Alba ( Jessica Alba ), Šarlīze. Terona ( Charlize Theron ), Bleika Laivlija ( Blake Lively ), Keita Mosa ( Kate Moss ), Nikola Kidmena ( Nicole Kidman ), Anna Hetaveja ( Anne Hathaway) un Viktorija Bekhema ( Victoria Beckham). 
Šī unikālā produktu sērija liek lietā kaviāra ekstraktu pretnovecošanai, barojošu jūras zīdu un C vitamīnu, katram iedarbojoties ar savu mērķi, lai mati kļūtu veselīgi, stipri un skaisti.

Jāsaka, ka apraksts un info ir zvaigznēm kaisīts, bet pirmo reiz, kad matus izmazgāju ar šiem produktiem, es apjuku, no pārsteiguma, no neticamā un acīm nesaprotamā. Mani mati tā līdz šim izskatijās TIKAI, pēc friziera apmeklējuma, kad tiek izmantoti neskaitāmi veidošanas produkti un tie tiek perfekti ieveidoti. Man nebija ne mazākās nojausmas cik šie produkti maksā, kāds ir šo produktu sastāvs un kurš uz šīs pasaules šos produktus lieto savā ikdienā. Efekts bija acīm redzams un sajūtams. Ja nevaram atļauties visus produktus ( es nevaru), tad matu masku iegādāties būtu noderīgi. 

Una no bloga "Vēlais Rīts" arī ir iecienījusi Alternas Produktus par tiem varat lasīt šeit

Lai izcila pēdējā darba diena :) un patiesi burvīgas brīvdienas!
Xo, L!

Post Comment
Camille Sugar teica...

Es no šīs sērijas nebiju sajūsmā. Jā, romāts forss un konsistence arī, bet baigo efektu nemanīju. Man daudz vairāk patika Bamboo sērija.

Unknown teica...

Nu re, kam der, kam nē. Uzskatu, ka šādas cenu kategorijas produktiem ir jābūt paraudziņiem. Nemēģinot es nekad neriskētu :)

Una no Vēlais rīts teica...

O, jā, es esmu "mitruma" sērijas fane. :) Bamboo sērija man neiepatikās - pārāk pufīgi un nevaldāmi tie mati paliek un aromāts arī ir cits.
Nupat iegādājos Clinical sērijas šampūnu - mati tādi paplāni pēdējā laikā palikuši - traki daudz stresa un slikta ēdienkarte.. :)

Unknown teica...

Katram savas vēlmes un vajadzības, tapēc arī šķiet nebūs , ka visiem viens produkts dos identiskus rezultātus- tā tas ir :) Redzēsim kādas būs Tavas domas par Clinical sēriju ;)

Auto Post Signature