Top Social

AUSSIE Miracle Moist hair care line

Šordien stāsts par matu kopšanas produktu līniju Aussie, kura augstu novērtēta visā pasaulē. Lai gan kompāniju dibinājuši amerikāņi un produkts ražots Apvienotajā Karalistē, Aussie brends ir cieši saistīts ar Austrāliju, jo produktos tiek izmantotas dažādas Austrālijas dabas veltes.


Ir 1979 gads,  Amerikas matu burvis Toms Redmonds (Tom Redmond) viesojas Ozā . Viņš tiek iepazīstināts ar virkni aizraujošu formulu, kas satur dažādus labumus: Blue Gum (Eucalyptus globulus ) lapas, Austrālijas Custard Apple ( Vērša sirds, jeb Annona reticulata ),  piparmētru balzāmu, savvaļas ķiršu mizu un jojobas sēklu eļļu, kas atrodami produktos, kurus patreiz varam lietot savā ikdienas matu kopšanā mājās, nevis tikai dārgos salonos.


Aussie Miracle Moist līnija sausiem un bojātiem matiem satur Austrālijā augošo makadāmijas riekstu eļļu. Šampūns ir gluži kā dabas brīnums – tas iekļūst sausu un bojātu matu struktūrā, palīdzot tos mitrināt un nogludināt. Pateicoties Miracle Moist kondicioniera maģiskajai formulai, mati kļūst mīksti, gludi un mitrināti. 3 Minutes Miracle Reconstructor (mans mīlulis) – intensīvas iedarbības balzams bojātiem matiem, kuriem vajadzīgas īpašas rūpes. Tas dziļi mitrina, atjauno un padara matus veselīgus.


Šampūns radies manā dzimšanas gadā 1987.. WOW.. Uzreiz rodas tāda piederības sajūta :)



1980. gadā pasaulē ienāk šis ( daudzu, jo daudzu ) slavētais atjaunojošais produkts. Viegli un ātri uzlabo matu stāvokli.


Burvīga līnija, šampūns matus attīra lieliski, neliels daudzums produkta pietiekami puto, mati kļūst slideni un nepinas. Kondicionieris būs lielisks ikdienas lietošanai un 3minūšu atjaunojošā maska būs superīgs papildinājums  lietošanai 1-2x nedēļā. Mati gludi, vijīgi un forši. Produktiem ir slalds un patīkami reibinošs aromāts. Iepakojumi lieli, produkts efektīvs un ērti lietojams. Nedaudz savdabīgs ir 3minūšu atjaunojošā produkta iepkojums, kurš nav jāatver vai jāatskrūvē, bet ir tikai jāspiež. :) 
Viennozīmīgi ir vērts pievērst uzmanību šīs līnijas produktiem. Konkrēti šī līnija ir jūsu, ja jums ir vairāk sausi, gaiši krāsoti un/vai bojāti mati. :) Vidēja cenu līmeņa produkti ar patīkamu iepakojumu, aromāru un solījumu pildīšanu. 


Vēl pieejami: 

Aussie Mega Instant līnija lietošanai ikdienā satur maģiskā Austrālijas auga Anigozanthos Flavidus ekstraktu. Šampūnu un kondicionieri var lietot katru dienu. Tie attīra matus, nepadarot tos smagnējus un dāvājot tiem brīnišķīgu elastību. Mati kļūst apbrīnojami mīksti un mirdzoši.

Aussie Colour Mate līnija krāsotiem un nepakļāvīgiem matiem, kurus vajag nedaudz “pielabot”. Šīs līnijas produkti satur Austrālijas savvaļas persika ekstraktu. Šampūna īpašā formula palīdz piešķirt krāsotiem matiem veselīgu izskatu un uzturēt tos labā formā. Kondicionieris piešķir matiem spīdumu un veselīgu izskatu. Intensīvas iedarbības balzams krāsotiem matiem, kuriem vajadzīgas īpašas rūpes, dziļi mitrina un revitalizē krāsotus matus.

*Produkti ražoti Apvienotajā Karalistē un Latvijā pieejami tikai veikalos Drogas.


Kādas attiecības ar šiem produktiem ir Jums? 
Zinu, ka vairākas meitenes viņus lieto jau sen, bet vai domas nav mainījušās? Vēl joprojām tos atzīstat par foršiem? 

Lai lieliska diena, nedēļa jau ieslīd otrajā pusē ;) 
Xo,
L
Post Comment
Alksne teica...

Man ļoti patīk Mega Instant šampūns :) Sāku lietot kopš parādījās Latvijā un nemaz negribas mainīt pret kādu citu!

Unknown teica...

Mati Tev vienmēr forši, vai ir kādi līdzekļi, kurus lieto papildus!? :)

Auto Post Signature