Top Social

ALFAPARF Semi Di Lino RECONSTRUCTION

RECONSTRUCTION līnija – 
pavisam noteikti nāks pie sirds ikvienam. Bieži vien lūstoši, blāvi, sausi mati ar sašķeltiem galiem liecina par to, ka nepieciešamas nevis šķēres, bet gan intensīva programma to iekšējās sistēmas – korteksa – atjaunošanai.




Reconstruction produktu sastāvā ir perfekti sastādīta kombinācija no diviem sabalansētas iedarbības aktīvajiem komponentiem: BAMBUKA EKSTRAKTS – ar augstu silīcija saturu, kas nepieciešams spēcīgai un elastīgai matu fibrai. KORTEKSA ATJAUNOŠANA – dabīgās sastāvdaļas parūpēsies par ļoti bojātiem matiem, atjaunos matu struktūru, aizsargās no bojājumiem, vienlaikus mitrinot matus un sniedzot tiem samtainu mīkstumu.


Grupa ietver:

*REPARATIVE SHAMPOO - šampūns bojātiem matiem. Pirmais solis matu «pārdzimšanai». Iedarbojas uz fibras kodolu, lai kompensētu trūkstošos vērtīgos elementus mata struktūrā.

*REPARATIVE MASK– maska bojātiem matiem. Stiprina, atjauno un sniedz matiem spēku, padarot tos izturīgākus pret bojājumiem. Lūstosi mati tiek stiprināti un pamazām atgriež savu dabīgo skaistumu. (favorīts)


REPARATIVE LOTION – losjons, kas atjauno matu struktūru. Mirklī atjauno bojātus, vājus un lūstosus matus. Jau pēc pirmās lietošanas reizes matu struktūra kļūst biezāka.

*ANTI-BREAKAGE DAILY FLUID – fluīds bojātiem matiem. Dienu pēc dienas fluīds turpina atjaunošanas procesu: aizver kutikulas, aizsargā no bojājumiem, radot aizsargbarjeru. Mati kļūst biezāki, nezaudējot dabisko gludumu un mīkstumu. (top favorīts)

* Atzīmēti produkti, kuri ir izmantoti šājā rakstā.


Tilpumi: 250 ml. un 1000 ml. 
250ml- 8.15 eur


 Tilpumi: 200 ml. un 500 ml.


Tilpums: 125 ml. 9.59eur


*CRISTALLI LIQUIDI
Bezgalīgs mirdzuma pieskāriens, pati pilnība, mati momentāli kļūst šokējoši mirdzoši un gludi.
Tilpumi: 16 ml. 30 ml. 50 ml. (favorīts)


ALFAPARF prdukciju es lietoju jau daudzus gadus, vienmēr ir patikušas AlfaParf matu krāsas EVOLUTION gaišiem matiem, kā arī esmu tonējošo (spilgto krāsu) Jean's Color šampūnu cienītāja un visu laiku viss mīļākā matu maska ir bijusi REAL CREAM Matu atjaunojoša maska bojātiem matiem ar piena proteīniem un keramīdiem.  Saprotams, ka varbūt tas izklausās muļķīgi, bet es vēljoprojām esmu absolūta "Made in  Italy" cienītāja. Sākot ar Matu kopšanu līdz pat Auto markām. Nemaz nerunājot par ēdienu un modi. 

Produktus varat iegādāties Frizieru  Serviss - Veiklas Frizieru Serviss – B.Upiša 5/7, Bauskas 16 a

Veikals Salon Line – Maskavas 14

Veikals Beauty Market – Blaumaņa 8

Veikals Beautyfor – Brīvības 103




Novēlu Jums jauku un patīkamu šo drēgno dienu! 
Lai laikapstākļi nemazina dzīves burvību!

Xo
L.


Post Comment

Auto Post Signature