Top Social

COLLISTAR Hair Care & Colour


Magica CC Hair Multi-Tone Shine Mask Hazel Brown

Kopjoša matu maska ar toni īpašam mirdzumam.


Collistar – vadošā kosmētikas kompānija Itālijā. Collistarfilozofija - augstas kvalitātes un efektīvi produkti par konkurētspējīgu cenu.





Magica CC Hair Multi-Tone Shine Mask Hazel Brown ir matu maska ar kopjošu iedarbību un mirdzuma efektu. Izvēlētais pigmentu maisījums piešķir matiem toni un izteiktu mirdzumu, nemainot mata struktūru. Maska piemērota gan krāsotiem, gan dabīgiem matiem. Produkta sastāvā esošais vērtīgais kašmira keratīns apvienojumā ar Collistar Oligo kompleksu nostiprina un atjauno matu šķiedru. B5 vitamīns un kviešu proteīns baro, mitrina un nodrošina spīdumu, padarot matus mīkstus un viegli ķemmējamus. Āzijas koka ekstrakts aizsargā matus no apkārtējās vides piesārņojuma. E vitamīns cīnās ar brīvajiem radikāļiem.
Aktīvās sastāvdaļas: Hidrolizēts keratīns, Oligo Complex, pantenols, kviešu asnu proteīns, vitamīns E, krāsu pigmenti.
Lietošana: Pēc izmazgāšanas ar šampūnu, masku ieklājiet nosusinātos matos no matu saknēm līdz galiem, izmantojot klāt pievienotos cimdus. Atstājiet iedarboties uz 5- 20 min. (labākam rezultātam paturiet 20 min.), pēc tam izskalojiet. Atkārtoti lietojiet pēc 4 – 5 matu mazgāšanas  reizēm.
Cena: 16.95  Iegādāties var: Douglas veikalos
Es šo masku izmēģināju un pirmajā brīdī nedaudz sabijos, jo mani "ombre" krāsojumā veidotie matu gali bija tumši, gandrīz tādi paši kā mani dabīgie. Šķita, ka dusmās to tūbiņu iznīcināšu, BET es pārsteidzos ar emocijām, tonējums nomazgājas, bet toties matu stāvoklis uzlabojās. Tagad varu teikt, ka maska man patīk pat ļoti. Lietošu vi Šis produkts būs izcils tām dāmām, kurām mati ir vienā tonī- šāda maska palīdzēs saglabāt perfektu matu krāsas toni un mirdzumu līdz pat nākamajam friziera apmeklējumam.
Principā šī ir matu maska, kura ir nepieciešama matiem tāpat ( kaut 1x nedēļā) + vēl papildus iespējama toņa un mirdzuma  atjaunošana.  Plus šis ir feins veids kā pamainīt matu krāsu - to patiesībā nemaz nemainot ;)

Vai kāda ir šo masku mēģinājusi? Varbūt ir zināms kāds līdzīgs produkts? :)

Lai Jums burvīga diena! Uz tikšanos jau drīz!
Buča!
Laura










*Paldies Douglas Latvija par iespēju izmēģināt un iepazīties ar kārtējo fantastisko produktu!

Post Comment
Maria Shirokova teica...

Paldies par atsauksmi :) Re kur vel viena atsauksme :) at interesantu iznakumu :)
http://3ade.lv/ru/kogda-sluchainost-stanovitsya-trendom.-okrashivayushaya-maska-dlya-volos-collistar-magica-cc-capelli-2218.html

Unknown teica...

Jā, paldies, interesanti palasīt kā citiem gājis :)

Auto Post Signature