Top Social

JAUNUMS VICHY Liftactive Supreme

VICHY LIFTACTIVE SUPREME
Jaunākā inovācija pretnovecošanas jomā




Jauns pretgrumbu un ādu  izlīdzinošs krēms, kas jau no pirmās lietošanas dienas nepārtraukti koriģē ādas novecošanas pazīmes, radot lieliskus liftinga rezultātus jau pēc 1 mēneša.


Kam paredzēts? 
Visām sievietēm, kuras vēlas mazināt ādas novecošanas izpausmes: grumbas, tvirtuma zudumu, noguruma pazīmes, blāvu vai nevienmērīgu sejas ādas toni.

Kas tas ir? 
L'Oreal Research pētijums Vichy vajadzībām, kurā piedalījās 111 sievietes veumā no 25-65 gadiem, parādija, ka mūsdienās radusies jauna ādas novecošanas forma: novecošana dienas gaitā. Dienas laikā ādas novecošanas pazīmes kļūst izteiktākas. grumbas pdziļinās, sejas vaibsti atslābst, noguruma pazīmes kļūst redzamākas, bet sejas tonis blāvāks. 




Sastāvs:
-uzreiz- Blur ( gaismu izkliedējoša) tehnoloģija: soft focus efekts un izgaismojošās vielas nodrošina optisku ādas korekciju, izlīdzinot ādu un padarot toni starojošu
- visas dienas garumā - day proof tehnoloģija ( tūsku mazinošs kofeīns un pretgrumbu adenozīns), lai mazinātu visas novecošanas izpausmes.
-mēneša laikā - pretgrumbu ramnoze un antioksidants neohesperdīns nodrošina visaptverošu liftinga iedarbību - mazina dziļās grumbas, +32% tvirtums

Pieejami divi varianti:  normālai līdz kombinēta tipa ādai un sausa tipa ādai. 





Tāpat krēms ir piemērots jutīgai ādai, nesatur parabēnus, hipoalerģisks, dermatoloģiski pārbaudīts jutīgai ādai, neizraisa komedonu veidošanos, ar nomierinošu, nostiprinošu, atjaunojošu Vichy termālo SPA ūdeni. 
VICHY produkciju var iegādāties aptiekās. 
Iesaku arī uzmest aci VICHY micelārajam ūdenim, tas arī ir super lielisks. 



Manas domas ir patiesi pārsteidzoši pozitīvas, dienas beigās tiešām āda ir veselīga un starojoša. Ļoti redzams ir tūlītējais efekts, kuru sniedz "blur" tehnoloģija. Es noteikti ieteiktu šo krēmu tām sievietēm, kurām ir darbs telpās,kur ir daudz lampas, tām, kurām mieru neliek kāda grumba, ir sagurums un pelēcīgs ādas tonis. Ja kādai šis krēms nenovērsīs visas problēmas 100%, tad droši varu teikt, ka uzlabojumi būs tik un tā un tie būs redzami. Krēma aromāts nav neitrāls, bet ir patīkams un viegls, krēma tekstūra ādā iesūcas ātri un atstāj viegli mitrinātu sajūtu. Tā kā VICHY ir aptieku kosmētikas sortimentā vien norāda uz pārbaudītāku un efektīvāku sastāvu. Paldies, par iespēju savu ādu palutināt ar šādu lielisku krēmu un liels prieks, ka Vichy ir atgriezies L'Oreal paspārnē. 

Lai Jums burvīga nedēļa, lai Jums neaizmirstami mirkļi!
Ar siltiem sveicieniem,
L.
Post Comment
Elīna teica...

Jā, šis noteikti kādā brīdī būs jāiegādājas - man kāreiz visu dienu telpas un spilgts apgaismojums :)

Betija Vuu teica...

tiešām sastāvā ir kodeīns un nevis kofeīns? :)

Unknown teica...

paldies, laboju ;) tas ir kofeīns ;)

Unknown teica...

njā teplas un vidi tie biroja darbiņimūs nelutina it nemaz. :(

Auto Post Signature