Top Social

Blue breeze and glowing skin



Šķiet, ka šopavasar esmu izteikti ieķērusies zilajos toņos tieši apģērbā un zeltīti-bronzīgos vairāk grimā. :) starojošas ādas tendence ir aizrāvusi arī mani! Bet kas, tad ir galvenais, lai iegūtu starojošu ādu? 

* sākam ar pašas ādas lutināšanu- pabarota un mitrināta āda piešķirs dabīgu mirdzumu
* tonālajos krēmos, bb krēmos neizvēlamies matējošas tekstūras 
* ja ādas tips nav taukains, tad pamatu var nepiepūderēt, bet ļaut tam būt dabīgam, ja āda ir taukaina, tad pēc nomatēšanas varam izmantot smalka maluma bronzerus, izgaismotājus, satīna acu ēnas, lai piešķirtu sejas ādai, tik ļoti aktuālo mirdzumu. 
Neieteiktu mirdzumu klāt uz visas sejas, tas būs pārāk pamanāmi un var neizskatīties gaumīgi. Labāk izvēlamies atsevišķas sejas zonas, piemēram- vaigu kauli, T-zona. 
Tuvojas saulainais un siltais laiks, lai nejustos sniegbalti, varam izmēģināt pamatam spray tan vai izmantot paštonējošos līdzekļus. Starpcitu jūs varat arī sauļoties gan saulē, gan solārijā, ja esat izmantojuši mākslīgā iedeguma efektu- šīs darbības viena otrai netraucēs, jo paštonējošie darbojas ādas virsējos slāņos, bet solārijs un saules stari iedarbojas uz ādas dziļākajiem slāņiem. 

Kurš ir jūsu mīļākais izgaismotājs vai bronzeris? 
Es iesaku izmēģināt THE Balm MARY-LOU MANIZER un CINDY - LOU MANIZER! Šos izgaismotājus un bronzerus ieteica Ukraiņu meistare Natālija Naida savā meistarklasē, kuru apmeklēju un viņa atzina tos par izciliem gan ikdienas lietošanai, gan fotosesijām un filmēšanām. Principā- visi zaķi ar vienu šāvienu! :) 

Used products: 
Make Up For Ever Uplight nr 11 dewy pink beige
NOUBA blush - 59
NOUBA sun tan - 41
EYES:
 Inglot  eye shadow 21
Inglot  eye shadow -86
Make Up For Ever star powder - 902
GOSH _ Xtreme  mascara 
EYE BROWS
Christian Faye - dark brown
























Post Comment
Unknown teica...

Thank you so much! :)

Auto Post Signature