Top Social

#HMBALMAINATION

MODES NAMS BAILMAIN UN H&M AICINA UZ #HMBALMAINATION


H&M ar lepnumu paziņo savu šī rudens sadarbības dizaineru — Parīzes modes namu Balmain.
Izcilais franču greznības bastions, modes nams Balmain, jaunā, radošā direktora Olivjē Rustinga vadībā ir izaudzis par globāla līmeņa popkultūras fenomenu. Vakar vakarā Rustings un viņa draudzenes modeles Kendela Dženere un Džordana Danna pa sarkano paklāju devās uz Billboard Music Awards balvu pasniegšanas ceremoniju, iepazīstinot ar kolekcijas pirmajiem tērpiem. Izmantojot sociālos medijus, H&M un Balmain uzaicināja savus cienītājus pievienoties vienotā kustībā ar #HMBalmaination.


„Es vēlos uzrunāt savu paaudzi: tas ir mans kā dizainera galvenais mērķis.H&M piedāvā man unikālu iespēju — ikvienu ievest Balmain pasaulē, īstenojot daļu no sapņa un radot globālu #HMBalmaination: vienotības kustību, kas ietverta tēmturī (hashtag). Sadarbība man šķita ārkārtīgi dabiska: H&M ir zīmols, kas visus vieno. Tas rosina mūs būt vienotiem, un es atbalstu šo saliedētības ideju,” stāsta Olivjē Rustings. 


Modes nams Balmain tika dibināts 1945. gadā, un cauri gadu desmitiem tas ir saglabājis sava dibinātāja vīziju un garu un paudis enerģiju, jautrību, dzīvesprieku un brīvību, uzrunājot ikvienu cilvēku. Rustings ir radījis modes namam unikālu identitāti — cienījamais augstākās klases sieviešu tērpu modes nams aktīvi iekļaujas mūsdienu dzīves ritumā ar savdabīgu šovbiznesa stilu. Tā popkultūras pievilcības akcentēšana sadarbībā ar H&M bija dabisks šī nama lēmums. 


„Mēs ļoti priecājamies, ka uzņēmuma H&M šī rudens viesdizainers ir Balmain, un par iespēju radīt patiesi lielisku līdzdalības pieredzi ikvienam. Apvienojot elitāra modes nama garu un vienkāršas ielas modes noskaņu, Balmainir radījis unikālu stilu, kas ir vienlaikus krāšņs un ļoti tiešs, juteklisks un enerģisks. Tas ir cieši saistīts arī ar izklaides un mūzikas pasauli, kas piešķir vēl papildu pārsteiguma elementu,” stāsta H&M radošā konsultante Anna Sofija Johansone. 


Kolekcija aptuveni 250 veikalos visā pasaulē būs pieejama no 5. novembra, piedāvājot apģērbus un aksesuārus sievietēm un vīriešiem. 






#HMBalmaination
Post Comment

Auto Post Signature