Top Social

Niche make-up brand Christian Faye

CHRISTIAN FAYE


Šodien nedaudz par Christian Faye, par nišas zīmolu, kurš Latvijā nav jaunums, jo pus-permanentās uzacu ēnas jau vairākus gadus pat ir ieguvušas prestižo Cosmopolitain žurnāla balvu kā labākais produkts uzacīm.




 Ar ko tad šīs uzacu ēnas ir tik īpašas? Pirmkārt ar noturību. Iztur pilnībā visas dabas stihijas. Otrkārt ar ļoti ērto uzklāšanu izmantojot trafaretus. Trafaretiem ir 3 dažādi izmēri pēc biezuma, bet saglabājas viena un tā pati klasiskā forma. Tie, kuri ir vizāžisti zin, kā tiek noteiktas pareizas uzacu proporcijas, bet es šajā gadījumā, lai būtu skaidrs visiem pievienošu uzskates materiālu. 
Treškārt ar trafaretu ietonētām uzacīm irdaudz vienkāršāk un precīzāk veikt uzacu korekciju. Nav vairs viena uzacs biezāka, otra tievāka, kādai kāds tukšums vai nepareizs izliekums. 
Ceturtkārt izmantoju arī reizēs, kad uzacis krāsoju ar ķīmisko krāsu, āda ietonējas perfekti uzacu formā un nav jākaunas par to, ka kaut kur, kaut kas ir nosmērējies ne tā.
 Un, protams, ēnas var izamantot arī visos citos veidos kā vien Jūs paši izdomājat tās izmantot. 
Cena uzacu ēnu komplektam patreiz ir 24.19€ ( komplektā ietilpst viens tonis, 3 dažādu izmēru trafareti un otiņa uzklāšanai.) 
Uzacu ēnas uzklājam pretēji matiņu augšanas virzienam, lai ietonējums būtu vienmērīgs un noturīgs. 


Kā izvēlēties toni?
Pieejamie toņi:
Taupe - ļoti gaišs, derēs vien tiem ,kuriem uzacu matiņš ir gandrīz balts. 
Tan- nedaudz tumšāks tonis, piemērots arī gaišu uzacu matiņu un ādas toņa īpašniecēm
charcoal - pelēks un pilnībā universāls tonis, kurš piestāvēs ikvienam. Toņa intensitāte regulējas izvēloties to, cik pigmenta uzklājam  ietonējot uzacis.
Black- melns, piestāvēs tikai, melnmatainām, iedegušām būtnēm ar ļoti smalkām uzacīm.
(Ja meklējat super melnas un pigmentētas acu ēnas , tad neko melnāku par šo nēesmu manījusi.)
Dark Brown- piestāvēs blondīnēm, un brunetēm ar gaišu toni. Tonim pievienots zaļais pigments, kurš uz ādas rada vēsu un neitrālu toni. 
Brown- piemērots silti brūnu un rudu matu krāsu īpašniecēm.
Bronze- visas rudmates un sarkanmates var izvēlēties šo toni, kurš noteikti burvigi saskanēs ar matu krāsu. 
Irid brown - pirktākais vai precizējot izpirktākais tonis . Dziļš, piesātināts, sulīgs tumši brūnais tonis, kurš piestāv visām tumšmatēm, sarkanmatēm, melnmatēm un pat kādai blondīnei. 



Principā, ja nēesat pārliecināti par toņa izvēli, iesaku izmēģināt pirms iegādājaties, jo dažreiz meitenes nošauj greizi uz aci izvēloties toni. Jo šāda kastite ar uzacu ēnām jums kalpos no viena gada līdz pat pus otram. Izdevīgs piedāvājums. :) 

Iegādāties var: Douglas Latvija


P.s. Es pārdodu dažus no Christian Faye jaunajiem Duo komplektiņiem. Man tik daudz viņus nevajag, toties kādai no Jums ir iespēja tos iegādāties par visai pievilcīgu cenu 15 eur. 

* Ja būs vēlēšanās varēšu nosūtīt pa pasta staciju pievienojot 15 eur izmaksas sūtīšanas summu. 
Par vēlēšanos iegādāties Duo uzacu ēnas ( norādot toni) rakstat man uz laura@lauravaluta.com 



Post Comment

Auto Post Signature