Top Social

GOSH cosmetics

Summer with GOSH


Petektai lūpu kontūrai, ikviena skaistuma mīļotāja triks, ir lūpu zīmulis. 



GOSH Velvet touch lūpu zīmuļi ir mīksti un maigi uzklāšanā, bet īsti varoņi noturībā. Skaisti, piesātināti toņi, ūdensnoturīga formula un nesatur nemaz minerāl eļļas un smaržvielas.  Toties apbruņojies ar lielisko vitamīnu E un žožobas eļļu, kas saglabā lūpas ideālā gatavībā izturēt katru kvēlāko skūpstu.  Var izmantot kā lūpukrāsu matētam un ilgnoturīgam efektam. 
Jāsaka ka GOSH Velvet touch ir mani mīļākie lūpu zīmuļi tekstūras un noturības ziņā. 
  


Forever Lip shine zīmuļi ir maģiski, super viegls, bet sedzoš un izcili noturīgs nobeigums. Ikkatras sievietes vasaras "Must Have". Dievinu ikdienai nude toņus, košākiem mirkļiem kādu sulīgāku toni. 
Ikdienas lietošanai perfekti. Oranžajā gan pēc vairākām lietošanas reizēm pamanīju mirdzumiņu gabaliņus, kuri saules staros spēlējās. Parasti tādus necienu, bet šajā gadījumā viss kopā kaut kā varen labi saderās. 


Un te nu nāk lielais vaigu sārtuma zīmulis :) Savdabīgs noformējums, pigmentēts krēmveida produkts ir  neierastāks variants kā radīt vaigos veselīgu un dzīvīgu vēsmu. Krēmveida produkti ir pateicīgi, ka tie ļoti viegli pludinās un rada burvīgi vieglu rezultātu. Varētu pat teikt, ka nemanāmu. Es vēl noteikti priecājos, ka šo var gluži kā kurpes ar somiņu saskaņot ar lūpām. BONUSS.. Divi pielietojuma veidi un viens interesants produkts. Vasarai izcils.


Un te nu tuvojas ikvienas sievietes neatņemama ikdienas sastāvdaļa jaunās GOSH skropstu tušas.
XTREME mascara un NO LIMIT LASH Mascara.


Extreme man patīk mazāk kā otra, sariņu garumi ir no katras malas savādāka garuma un izkārtojuma. Var gan pakuplināt, gan pagarināt, gan izšķirt skropstas. Bet šis draudzēsies ar dabīgi apjomīgām skropstām. Mazās smalkās tik pārvērtīs par zirnekļu ķepiņām. 
Toties  NO LIMIT LASH ir man ļoti iecienīta. Tušas birstīte atgādina zemūdens raķetes siluetu  ar nelielu berīvu vietu pie birstītes kodola- konteinerīti lielākam skropstu tušas daudzumam. APJOMS ir šīs tušas īstais vārds. Uh, kā man patīk. Vakara variantiem ar slropstām, kuras pamana būs teicamnieks. 
Jāsaka, ka ar noturību nav problēmu nevienai no skropstu tušām.


Un te nu nāk mans viss mazāk labākais draugs, bet ne sliktākais. Uzacu gēls. Manām plukatu, plānajām uzacīm šis skaistumu nedod nekādu. Patiks ikvienai dāmai, kurai pašai ir uzacis ar kurām lepoties, kuras vēlas nedaudz ietonēt un iekārtot skaistākā formā un nedaudz nofiksēt kādu nepaklausīgāku matiņu, lai dienas gaitā nedomā izšmaukt no prefekti veidotās uzacu formas ierindas. 
Šīs uzacu želejas pieejamas četros variantos. 01- caurspīdīgs, 02- silti brūns 03 vēsi brūns un 04 melns. 

Cik no jums izvēkas ikdienā lietot uzacu želejas? Un vai ir kāda iecienītākā?

* Paldies GOSH  par piešķirtajiem produktiem testēšanai, tie ir superīgi. :) 



Visa vakara garumā uz manām lūpām:
GOSH Forever lip shine  002 sweet moments
GOSH Velvet touch lipliner 006 Angel Kiss
 Skropstas GOSH No Limit Lash Mascara 

Šāds grims bija mans  šīs sestdienas labākais draugs dārza ballītei un tad izcils kompanjons BBāra 11 gadu jubilejas svinībām. :) 


Kā jums brīvdienas? Un vai kāds no šiem GOSH produktiem ir jūsu kosmētikas somiņā? Varbūt ir pat vairāki?

Lai Jums izcils nedēļas sākums, silta saule un daudz laimīgu brīžu. :) 
L.
Post Comment
Zanda teica...

Tas Giant Blush sārtums ir riktīgs foršs! Nav mēģināts neviens lūpu zīmulis, bet būs noteikti jāpamēģina. :)

, teica...

Your nails are so cute!!!!

Unknown teica...

Jup, savādāks, bet labs :) lūpu zīmuļi ir pasakaini! Vnk izcili.

Unknown teica...

Thank you ()

Alksne teica...

Nevaru vairs iedomāties savu ikdienu bez uzacu gēla. parasti uzacis ietonēju vai nu ar zīmuli, vai ēnām un tad ar gēlu pāreju pāri. Šīs gēls vēl nav mēģināts, būs jāapciemo stends un jāapskatās :)

SantaKudreņicka teica...

Lietoju dažādas uzacu želejas, tieši caurspīdīgas, jo toni īsti nevajag (māte daba mani apveltījusi ar tumšiem matiņiem) he. :D
Šobrīd esmu iecienījusi tieši Make up Studio želeju, uzacis nofiksējas momentā un forma saglabājas visas dienas garumā. :)

P.S. Ne tik nadziņi skaisti, skaista arī tu pati! *Mati nokrāsoti?:)

Unknown teica...

Pie make-up studio grūtāk tikt - forši, ka skolā var pirms iegādes izmēģināt. :) želejas tiešām dara brīnumus!
Paldies par komplimentiem! Ar matiem ir cits stāsts, kurš saucas testēju produktus! Tā ir matu maska :D būs raksts blogā - ceru jau ka nākamnedēļ- tagad skatos, kas notiek ar matiem :D

Unknown teica...

Gēlu jau daudz un dikti! Šis patīk ar to, ka katrs atradis sev vēlamo toni :)

Auto Post Signature