Top Social

Just Brows, Lashes and Lips




LV: Sveikas, tik liels ir mans kosmētikas minmums reizēs, kad esmu ieguvusi skaistu spray tan iedegumu. 
Iedeguma izveidei Es zivēlos Spray Tan studija Riga ;) 

Šādās reizēs nekas vairāk, it nekas vairāk, neprasās! 
MAC skropstu tuša In extreme dimension 3D black lash. Gan it nemaz nav manā top favorītu sarakstā un jāska godīgi, ka šai tušai ir viena no sliktākajām silikona birstītēm ( parasti silikona birstītes mani ļoti pārsteidz un iepriecina), no tām, kuras esmu lietojusi es. Ja nu kas, manā īpašumā ir jau 24 skropstu tušas. Noteikti izveidošu arī skropstu tušu top 10 un padalīšos ar jums :) 
Bet kapēc, tad īsti man nepatīk MAC tuša? Jo viņa sola kuplumu, kura nav, atliekumu, kurš ir pārāk minimāls. BET, lai nesalipinātu skropstas ir jābūt ļoti pacietīgam un tās jākrāso īpaši uzmanīgi. Rīta steigā šis pasākums it nemaz nav vēlams. Kā arī noturība ir pašvaka- no sviedriem, asarām un leitus noteikti ir jāizvairās. TOTIES es viņu leitoju un nebeigšu lietot, jo es dievinu faktu, ka tuša nomazgājas itin viegli ar siltu ūdeni, neatstājot ne mazāko daudzumu tušas uz skropstām vai acīm. :) nav ļaunuma bez labuma. Šķiet, ka nav sliktu tušu ir vienkārši ekspektācijas, kuras reizēm netiek apmierinātas un tā rodas stāsti par šausmīgām tušām un kremiem un ēnām un vēl viskaut ko tādu. 

Protams, ir citas daudz ērtākas un praktiskākas tušas, daudz zemākās cenu kategorijās, bet kā vienmēr atceramies, kas tas,kas vienam der, tas citam neder. 

P.s. Video par NyX kosmētiku ir gatavs. Jau trešo dienu cīnos un cenšos to eksportēt labā kvalitātē, bet visu laiku kaut kas uzkaras. Tiklīdz būs kārtībā tā uzreiz dalīšos ar jums. 
Lai Jums burvīga nedēļa. Rīt man sāksies Gatavo 3 filmēšanas, kuras ilgs 4 dienas. Tiks filmētas pēdējās sērijas šajā sezonā. Ahhh, tik daudz jaunu gardu ēdienu esmu iemācījusies pagatavot. Un tas viss patiesi ir vienkārši. 

Jauns raksts būs jau rīt ;) 
Bučas
L.




"Būt skaistam ir labāk nekā būt labam. Taču… būt labam ir labāk nekā būt neglītam." 

/Oskars Vailds/

Post Comment
ginta_b teica...

tāds minimums ir ļoti smuki, tev piestāv... manuprāt mums visām piestāv.... mans minimums ir bb, skropstu tuša .... un šādam vienkāršam tēlam starpcitu šī tuša izklausasļoti piemērota - ās prasības pēc extra skropsu garumu un apjomu.... kurš teicis, ka tā ir skaistāk? man tā nešķiet - patiesībā izklausās pēc vienas normālas tušas, kas tikai akcentē nevis pārveido...

SantaKudreņicka teica...

Šāds vienkāršs un ļoti minimāls make up man ārkārtīgi patīk. Sexīgi un koķeti. :)

Unknown teica...

Tā jau ir, ka katram tās vēlmes un vajadzības atšķiras un tuša patiesībā nav slikta. Es tušas vērtēju pēc tā cik daudz klientiem to varēšu izmantot un cik noturīga un droša tā būs dienas gaitā. Jo manuprāt drošāka un ērtāka lietošana, jo vairāk cilvēkiem tā varēs patikt. Šī tuša ir tikai manai lietošanai, ja kaut kas ar viņu noies greizi es to būšu paredzējusi. :)

Unknown teica...

Paldies :) Reizēm šķiet, ka šādi izskatos sev tik sveša :)

Elina teica...

Ooo, jā, iedegumam ļoooti piestav tikai skropstu tuša un lūpu balzāms, tādā paskatā nodzīvoju 3 mēnešus un jutos ideāli! Pat krāsotas uzacis liekās pa "smagu". Tiesa gan dabīgam iedegumam ir savs šarms, šis man kaut kā ne visai, bet kā jau minēji, katram savs! ;)

Un tev vispār ļoti piestāv nekrāsoties, īpaši, kad biji blonda. Instagramā šad tad varēja manīt kādas bildes bez kosmētikas, tad arī tā nodomāju... :)

Unknown teica...

Paldies, diezgan bieži nevaru atļauties nekrāsoties! Tas būtu tāpat kā frizierim ar netīriem matiem staigāt! ;)

Auto Post Signature